Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru unghii

Balsamuri pentru unghii

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Balsam de unghii pentru o netezime perfectă ridge away Paese
8 ml
79,23 RON
vândut
Preț normal
Balsam de unghii întărire instantanee Instant Hard Paese
8 ml
79,23 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Ulei de argan pentru unghii cu vitamina E 100% natural Mokosh
12 ml
34,75 RON
vândut
Preț normal
Un balsam concentrat pentru unghii 6 în 1, Nude Eveline
5 ml
23,50 RON
vândut
Preț normal
Balsam concentrat de unghii cu culoare 6in1, French Eveline
5 ml
23,50 RON
vândut
Preț normal
-15%
Noutăți
Ulei de ricin natural presat la rece, hidratant, 100% organic Mel Skin
30 ml
31,90 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 37,53 RON
Balsam regenerator pentru unghii cu cheratină keratin regen Paese
8 ml
79,23 RON
vândut
Preț normal
Un balsam concentrat pentru unghii 6 în 1, Shimmer Pink Eveline
5 ml
23,50 RON
vândut
Preț normal
Balsam concentrat pentru unghii cu particule de argint 8in1 Eveline
12 ml
31,81 RON
vândut
Preț normal
Balsam concentrat pentru unghii, 8in1 Total Action Eveline
12 ml
31,81 RON
vândut
Preț normal
Balsam concentrat pentru unghii 6in1 Rose Eveline
5 ml
23,50 RON
vândut
Preț normal
Balsam de întărire cu diamante Eveline
12 ml
31,81 RON
vândut
Preț normal
Balsam de unghii 8in1 Total Action Sensitive Eveline
12 ml
31,81 RON
vândut
Preț normal
Balsam de unghii Regenerating Touch care întărește unghiile și hrănește cuticulele
15 ml
94,13 RON
vândut
Preț normal

Unghiile sănătoase și puternice sunt visul multor persoane. Din nefericire, mâinile sunt expuse zilnic la temperaturi ridicate sau scăzute sau la detergenți dăunători pentru ele. Pentru a le proteja, merită să folosiți balsam de unghii în mod regulat. Pe piață există numeroase preparate care au un efect benefic. Balsamuri bune pentru unghii pot fi găsite pe site-ul Nutridome. Oferim numai produse cosmetice special selectate, de a căror înaltă calitate suntem siguri. Vă încurajăm să plasați comenzi!


Cel mai bun balsam de unghii post-hybrid - ce trebuie să căutați atunci când cumpărați?

Când căutați balsamul de unghii post-hybrid perfect, merită să examinați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra. Datorită unor substanțe speciale, balsamul întărește placa unghiei, previne îngălbenirea și ruperea, dar și strălucește și hrănește. Cu utilizarea regulată a acestui tip de soluție, puteți fi siguri că unghiile dvs. vor deveni sănătoase și strălucitoare într-un timp scurt. Deși lacul hibrid în sine nu dăunează unghiilor, acetona sau răzuirea lacului cu o spatulă are un efect negativ asupra acestora. Îndepărtarea incompetentă a hibrizilor poate duce rapid la deteriorarea unghiilor.

Pe piață se găsesc nu numai balsamuri de unghii transparente, ci și condiționeri de unghii colorate. Acestea sunt perfecte dacă nu doriți să folosiți o ojă transparentă, dar vă place să dați un pic de culoare plăcii de unghii. În acest fel, mâinile tale vor arăta bine îngrijite, iar unghiile tale vor fi hrănite. De asemenea, merită să folosiți ulei de unghii și acestea vor fi suple și regenerate.

Amestecator de unghii natural - găsiți-le la Nutridome

În ultimii ani, s-a făcut multă publicitate în legătură cu formaldehida, o substanță care se găsește adesea în ingredientele diferitelor produse cosmetice. Formaldehida se caracterizează prin proprietățile sale germicide și este foarte toxică în concentrații mari, dar în dozele întâlnite în produsele chimice de uz casnic sau în produsele cosmetice, nu trebuie să ne fie teamă. Merită să folosiți balsamuri de unghii fără formaldehidă dacă vă îngrijorează posibilitatea de a avea o reacție alergică. Cei care sunt deosebit de sensibili la substanțele chimice pot găsi un balsam complet natural la farmacia online Nutridome. Avem produse cosmetice de la branduri de renume mondial, foarte îndrăgite, precum Biotebal, Eveline Cosmetics, Orphica și Paese.

Viveți cu unghii sănătoase și frumoase pe tot parcursul anului - balsam de unghii>

Ce ingrediente ar trebui să conțină un balsam de unghii post-hibridare? Dacă scopul principal este de a reconstrui placa unghiei, atunci ar trebui să optați pentru un produs cu adaos de calciu și cheratină. Vreți să scăpați de vârfurile despicate? Faceți provizii de condiționatoare de unghii care conțin vitaminele E și B7. Dacă vrei să accelerezi creșterea unghiilor, o ojă care conține siliciu și fier este perfectă. De asemenea, balsamurile de unghii cu culoare pot avea un efect benefic asupra plăcii unghiilor. Acestea au proprietăți de strălucire, întăresc unghia și protejează împotriva ruperii viitoare. Un aditiv popular este praful de diamant, care face ca unghiile să nu mai fie moi. Puteți găsi aceste și alte balsamuri pe site-ul farmaciei Nutridome.

Selectați versiunea