Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Uleiuri și lubrifianți

Uleiuri și lubrifianți

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Igiena intimă necesită utilizarea unor produse cosmetice special concepute pentru aceasta. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui ulei intim, luați în considerare caracteristici de produs similare cu cele ale săpunurilor sau gelului de curățare.... Mai presus de toate, acestea nu trebuie să aibă în compoziție componente care să irite pielea delicată și membranele mucoase. Având în vedere utilizarea lor după epilare și bărbierit, merită, de asemenea, să alegeți o formulă cosmetică cu ingrediente calmante. Un ulei intim pentru iritații cu ulei de migdale dulci, care hidratează și netezește pielea, va funcționa bine. Extractul de calendula are un efect antibacterian și antiinflamator, în timp ce extractul de aloe vera are proprietăți care calmează simptomele mâncărimilor sau ale iritației epidermice.


Un ulei hidratant intim multifuncțional

Îngrijirea hidratării pielii din zona intimă este una dintre funcțiile pe care le îndeplinesc uleiurile. Acestea oferă substanțe de condiționare pentru celulele epidermice, iritații după epilare și favorizează regenerarea acestora. În oferta noastră veți găsi uleiuri hidratante intime de la B4 Love. Acest produs este îmbogățit cu substanțe afrodisiace sub formă de extract de vanilie și extracte de rădăcină de ginseng. Uleiurile intime pot fi folosite și pentru un masaj plăcut și relaxant în dormitor, iar parfumul lor natural stimulează simțurile și va ridica temperatura sentimentelor.

Când alegeți uleiurile de igienă intimă de la B4 Love, aveți, de asemenea, opțiunea de a achiziționa un produs numit Feromon. Acesta este un produs cosmetic creat direct pentru părțile delicate ale corpului, iar extractul de flori de iasomie care se găsește în el îi conferă un parfum senzual și intens. Îmbogățit cu feromoni, acest ulei intim acționează asupra simțului olfactiv și nu va permite nicio distragere a atenției în dormitor. Concentrat pe plăcere, chiar și în timpul unui masaj ușor cu acest ulei, vă puteți răsfăța cu cea mai frumoasă experiență senzorială.

De ce să folosești uleiuri intime?

Aceste produse cosmetice reduc arsurile, mâncărimile și roșeața din zona intimă cauzate de bărbierit sau epilare și de firele de păr încarnate. De asemenea, acestea elimină asperitățile pielii, hidratând-o și netezind-o. Uleiurile intime au, de asemenea, proprietăți regenerative. Adăugarea de extracte de arbore de ceai sau de ulei de jojoba are un efect antibacterian și reduce inflamația, precum și lubrifiază delicat, hidratează și reglează secreția de sebum. Uleiul de jojoba reduce, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor și are un efect antifungic. Prin urmare, merită să căutați produse îmbogățite cu acest ingredient.

Uleiurile intime sunt pentru uz extern. Este nevoie doar de câteva picături aplicate în palma mâinii sau direct pe zona intimă și apoi masate în piele cu mișcări delicate. Produsele testate și cercetate dermatologic sunt disponibile și cu o formulă vegană, astfel încât fiecare client va găsi produsul cosmetic potrivit pentru el.

Ce ingrediente puteți găsi în uleiurile intime?

Ingredientele vegetale liniștitoare includ uleiul de in, care are un efect calmant, hidratant și neted. De asemenea, uleiul de in echilibrează pH-ul pielii și îi îmbunătățește elasticitatea și rezistența la tracțiune. De asemenea, accelerează vindecarea rănilor, așa că merită să căutați produsele cosmetice în care se găsește. Un alt ingredient la fel de valoros este uleiul de macadamia, care are un efect benefic asupra regenerării epidermei, reduce roșeața și iritațiile și calmează și înmoaie pielea. De asemenea, furnizează numeroase substanțe nutritive și previne uscarea epidermei. Dacă găsiți ulei din semințe de bumbac în produsele de igienă intimă, acestea vor avea un efect de întărire și hidratare a pielii. Uleiul din semințe de struguri, pe de altă parte, furnizează numeroase vitamine importante, protejează pielea de pierderea de umiditate și are un efect lubrifiant și îngrijește stratul hidrolipidic natural al epidermei. Pe de altă parte, pentru doamnele aflate în perioada de menopauză, extractele de geranium de trandafir sunt recomandate pentru a îngriji și susține zonele intime care necesită o hidratare regulată.

Îngrijirea intimă înseamnă, de asemenea, atenuarea disconfortului după abraziuni ale pielii, precum și a iritațiilor provocate de substanțe precum clorul din apa de la piscină. Uleiurile disponibile pot fi folosite încă din primii ani ai adolescenței, așa că vor funcționa bine pentru fete și femei de toate vârstele.

Selectați versiunea