Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme pentru pete

Creme pentru pete

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cremă de față prebiotică pentru ten mixt cu extract de oregano Gift of Nature
50 ml
29,32 RON
vândut
Preț normal
Emulsie de protecție ușoară SPF 50+, hidratantă și netezitoare cu vitaminele A și C BasicLab
50 ml
177,34 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față Iossi zi și noapte cu ulei de avocado și jojoba
50 ml
143,25 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față cu ulei de migdale Poranne Mgły Mydło Stacja
50 ml
66,85 RON
vândut
Preț normal
Magic skin Eveline cremă CC hidratantă infrumusetatoare
50 ml
40,91 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 29,04 RON
Beauty & Glow Eveline Cremă netezitoare de zi și de noapte iluminatoare
75 ml
54,56 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față cu căpșuni și niacinamida pentru strângerea porilor și eliminarea acneei Biosoma
60 ml
124,82 RON
vândut
Preț normal
Cremă de zi și de noapte netezitoare extrem de iluminatoare 30+ c perfection Eveline
50 ml
54,56 RON
vândut
Preț normal
Cremă de fată de zi și de noapte cu măceșe și acerola care stimulează producția de colagen Iossi
50 ml
174,62 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față cu 1% bakuchiol, squalan și niacinamida Koi 3in1
30 ml
189,63 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față de noapte Fluff cu praf de lună care luminează și uniformizează nuanța pielii
50 ml
37,35 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 37,35 RON
Cremă hydro de față Flower Power cu efect antioxidant 50 ml Resibo
50 ml
121,42 RON
vândut
Preț normal
Booster regenerant de ciuperci Reichi și orez violet Orientana
50 ml
65,35 RON
vândut
Preț normal
Cremă de față Iossi zi și noapte cu ulei de avocado și jojoba
15 ml
60,03 RON
vândut
Preț normal

Cremele pigmentare sunt concepute pentru a ajuta la îngrijirea pielii împovărate de o producție excesivă de melanină sau de alți factori care cauzează pete inestetice. Alte cauze ale modificării permanente a culorii pielii pot fi, de exemplu, acneea sau tulburările hormonale. Indiferent de sursa imediată, prin utilizarea cremei pigmentare potrivite, puteți minimiza vizibilitatea acestora. La urma urmei, funcția principală a tuturor cremelor pentru hiperpigmentare facială este de a ușura leziunile cutanate și de a uniformiza tonusul pielii. Pentru a satisface pe deplin efectele îngrijirii zilnice, merită să fiți tentați să folosiți și alte produse cosmetice de susținere, cum ar fi acide sau seruri faciale. Veți găsi o gamă de produse dedicate tenului împovărat de hiperpigmentare. Acestea se disting prin compoziția lor excelentă, adesea pe bază de ingrediente active naturale. Acestea sunt recomandate în special pentru acest tip de afecțiune. Pielea dumneavoastră vă va mulțumi pentru ele cu un aspect frumos și radiant. Așadar, nu ezitați să cunoașteți sugestiile noastre de creme valoroase pentru decolorarea pielii și alte produse cosmetice cu un astfel de efect.


Ce deosebește cremele pentru hiperpigmentare facială?

Chiar fiecare cremă pentru hiperpigmentare facială are în compoziția sa ingrediente active specifice, bine definite, cu efecte puternice, specifice. Printre acestea se numără următorii acizi:

Care dintre acizii menționați mai sus are ca scop exfolierea pielii moarte din interiorul hiperpigmentării și albirea acesteia. În plus, foarte multe creme pentru hiperpigmentare se bazează exclusiv pe ingrediente naturale. Astfel de produse sunt recomandate în special de către dermatologi. Ele conțin cel mai adesea extracte de strugure de urs, lămâie, castravete verde și coacăze.

Compoziția unică este cea care face ca cremele pentru hiperpigmentare să fie atât de speciale. Cu ajutorul lor, veți elimina eficient sau veți maximiza eliminarea oricăror imperfecțiuni ale tonusului pielii feței. Cu toate acestea, dacă utilizarea produselor cosmetice specializate nu aduce rezultatele dorite, merită să consultați un dermatolog, deoarece cauza decolorării se poate dovedi a fi o problemă de sănătate mai complicată. În acest caz, cremele pot susține în mod fantastic un tratament dermatologic mai pretențios. Bineînțeles, creme excelente pentru decolorarea pielii pot fi găsite în gama brandului nostru. Nu uitați să verificați care dintre ele va funcționa cel mai bine pentru dumneavoastră.

Care sunt efectele folosirii cremei de albire a pigmentării?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu - crema de albire a pigmentării va avea ca rezultat reducerea sau eliminarea completă a decolorării. Efectele îngrijirii vor depinde întotdeauna de intensitatea leziunilor, precum și de sursa de decolorare. Dacă pielea și-a schimbat culoarea din cauza, de exemplu, a unei boli de ficat sau a unui dezechilibru hormonal, atunci, din păcate, crema singură nu va aduce rezultate satisfăcătoare. În acest caz, este necesară farmacologia. Cosmeticele dedicate hiperpigmentării vor fi doar o parte de susținere a tratamentului. Pe de altă parte, cremă antipigmentare aplicată atunci când avem de-a face cu pete cauzate de expunerea excesivă la soare sau de acnee, va reuși perfect să le minimizeze și chiar să le elimine complet. Desigur, pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențială consecvența și regularitatea în utilizarea cremei pigmentare. Astfel, nu numai că veți scăpa de modificările inestetice de culoare de pe piele, dar veți reduce semnificativ riscul ca acestea să reapară. Fie că optați pentru cremă pentru pete după acnee, fie că optați pentru cremă pentru pete cauzate de alți factori, rețineți că acestea sunt produse cosmetice cu un efect bine definit, dar puternic. Le puteți folosi pentru orice tip de ten. Îngrijirea consecventă și conștientă cu aceste produse va înlătura, înainte de toate, cea mai semnificativă problemă. Totuși, acesta nu este singurul beneficiu pe care îl veți primi, deoarece fața dumneavoastră va fi, de asemenea, perfect hidratată, perfect hrănită și își va recăpăta strălucirea pierdută.

Selectați versiunea