Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane pentru părul vopsit

Șampoane pentru părul vopsit

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

IDEAL CA UN CADOU
-30%
Set de gel de duș și șampon pentru bărbați, care îmbunătățește starea părului Monolit
Monolit
Gel de duș 250 ml + Șampon 250 ml
89,77 RON
IDEAL CA UN CADOU
-48%
Set de șampon și balsam pentru creșterea părului Fortesse Halier
Halier
Șampon 250 ml + Balsam 150 ml
132,74 RON
Șampon pentru păr vopsit fară parabeni și SLS Re:flect 250 ml Halier
Halier
250 ml
80,49 RON
-15%
Șampon argintiu pentru nuanțe de blond cenușiu reduce nuanța gălbuie Ultra Color Joanna
Joanna
400 ml
19,70 RON
IDEAL CA UN CADOU
-35%
Set cu șampon și balsam pentru păr vopsit, pentru fixarea culorii Re:flect Halier
Halier
Șampon 250 ml + Balsam 150 ml
113,64 RON
Șampon care conferă o tentă roz părului blond, decolorat și gri Ultra Color Joanna
Joanna
200 ml
17,04 RON
Șampon nuanțe reci de blond elimină nuanța gălbuie Ultra Color Joanna
Joanna
400 ml
23,18 RON
Șampon pentru creșterea părului pentru femei, pentru păr subțire și care cade Fortesse 250ml Halier
Halier
250 ml
121,42 RON
-25%
Șampon de curățare care îndepărtează excesul de sebum No.4C Clarifying Shampoo Olaplex
Olaplex
250 ml
127,68 RON
-20%
Șampon de păr pentru bărbați cu pantenol și extract de mușețel Monolit
Monolit
250 ml
53,48 RON
Șampon de protecție a culorii Nutridome pentru păr vopsit
Nutridome
250 ml
51,84 RON
-25%
Baton de șampon natural pentru toate tipurile de păr cu extract de mușețel Oh!Tomi
Oh!Tomi
58 g
46,04 RON
-20%
Șampon de păr după tratamente de colorare și coafură cu prebiotice HiSkin
HiSkin
300 ml
24 RON
-25%
Șampon violet pentru păr blond No.4-P Blonde Enhancer Toning Shampoo Olaplex
Olaplex
250 ml
127,68 RON

Vopsirea părului este un tratament popular pentru care optează adesea femeile, iar bărbații îl privesc cu un ochi din ce în ce mai favorabil. Din păcate, în timp, pigmentul folosit pentru a schimba culoarea firelor devine din ce în ce mai puțin pronunțat. Pentru a preveni acest lucru, merită să apelați la șampoane profesionale pentru părul vopsit

.

Ce șampon pentru părul vopsit să alegi: natural sau profesional?

Multe persoane se întreabă care șampon pentru părul vopsit va fi mai eficient: profesional sau natural. Pe care este mai bine să îl alegeți și de ce? În opinia noastră, cel mai bine este să le combinăm pe amândouă și să ajungem la un șampon profesional pentru părul vopsit cu o compoziție naturală. În acest fel, vă va proteja perfect părul de schimbarea culorii, fără să perturbe echilibrul scalpului.

S-ar putea să vă întrebați, de asemenea, dacă șampoanele pentru părul vopsit sunt necesare. Imediat după colorare, coafura impresionează prin culoarea sa vibrantă și arată foarte izbitor. Din păcate, chiar și cei mai buni pigmenți se spală din păr în timp, rezultând o nuanță din ce în ce mai ternă. Scopul șampoanelor pentru părul vopsit este de a prelungi durata de viață a pigmenților și de a-i proteja de numeroși factori dăunători, cum ar fi apa sărată sau clorinată, produsele cosmetice intensive sau radiațiile UV.

Cele mai importante caracteristici ale șampoanelor pentru părul vopsit

Este important să ne amintim că părul vopsit se poate comporta ca un păr uscat care are nevoie de regenerare. Orice colorant interferează cu structura părului, în loc să se depună doar la suprafață, și, prin urmare, poate provoca daune. Prin urmare, șampoanele bune pentru părul vopsit ar trebui să aibă și caracteristicile șampoanelor pentru părul slăbit.

Șamponul pentru părul vopsit ar trebui, prin urmare, să aibă în compoziția sa substanțe hrănitoare care să îmbunătățească starea părului. Acestea pot include provitamina B5 (D-pantenol) sau glicerina vegetală, care au un efect calmant, hidratant și înmuiere. Acestea asigură faptul că părul nu se usucă după tratament și își revine rapid la o formă bună. Un alt ingredient important poate fi cheratina, care servește la reconstrucția intensă a părului deteriorat și fin.

Culoarea contribuie, de asemenea, adesea la o ușoară solicitare a părului și la iritarea scalpului. Prin urmare, cel mai bine este să folosiți un șampon delicat pentru părul vopsit care să prevină iritațiile. Un ingredient apreciat este, printre altele, extractul de flori de mușețel, care prezintă puternice efecte antiseptice și calmante. Este ideal în special pentru vopsirea blondelor (și a părului deschis în mod natural).

Și dacă sunteți deosebit de dornice să scoateți în evidență culoarea părului, precum și să îl hrăniți foarte puternic, vă putem recomanda un set cu balsam pentru părul vopsit, care funcționează bine atât pe părul deschis, cât și pe cel închis la culoare. Ingredientele sale, inclusiv uleiuri și extracte de plante, hidratează și refac părul de la rădăcină până la vârfuri. În același timp, acestea scot în evidență întreaga profunzime a culorii și adaugă o strălucire încântătoare părului.

Sampon pentru părul deschis și închis la culoare

Colorația în nuanțe diferite necesită o îngrijire specializată. Samponul pentru părul blond vopsit trebuie să scoată în evidență profunzimea reflexelor aurii. Treaba lor nu este doar să îngrijească culoarea astfel încât să rămână pe păr cât mai mult timp, ci și să prevină schimbările de ton. Din acest motiv, adăugarea unui colorant violet, care se găsește, printre altele, în șamponul specializat Basiclab pentru păr blond, este foarte importantă. Acesta protejează împotriva radiațiilor UV și, în același timp, previne apariția culorii galbene.

Pe de altă parte, șamponul pentru părul vopsit închis la culoare trebuie să adâncească culoarea și să intensifice saturația acesteia. Sarcina sa este de a contracara decolorarea și opacifierea părului, care apare în principal din cauza razelor UV. Din acest motiv, șampoanele cu extract de papaya și vitamina C, printre altele, care formează un strat ocluziv protector pe păr, sunt o alegere excelentă. Acestea împiedică factorii externi, inclusiv lumina soarelui, să ajungă la structura și pigmentul părului. În plus, vitamina C este un antioxidant foarte puternic, care protejează împotriva radicalilor liberi și întârzie procesul de îmbătrânire a părului sau a pielii.

.

Selectați versiunea