Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Elastice de păr

Elastice de păr

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Guma de coafat oferită în magazinul nostru este un produs cosmetic pentru coafarea părului bine fixat. Datorită conținutului său minim de apă, textura sa este confortabilă la aplicare, oferind în același timp durabilitate coafurii. Guma de styling pentru păr poate, de asemenea, să adauge strălucire sau să creeze un finisaj mat, natural. Funcționează mult mai bine pe părul scurt decât pe cel lung, dar îl puteți folosi și pentru a accentua doar o parte din coafură și șuvițe individuale, făcându-le mai vizibile. Aruncați o privire la gama noastră de produse pentru coafarea părului de pe Nutridome.co.uk.


Guma de coafat - metoda coaforului pentru firele indisciplinate

Guma de coafat este unul dintre acele produse care încununează munca coaforului. Se aplică pe părul spălat, uscat sau ușor umezit și coafat, ca etapă finală a coafării. De asemenea, este ca și cireașa de pe tort, adăugând strălucire și permițând perfecționarea celor mai fine detalii ale coafurii. Pur și simplu puneți o cantitate mică de gumă de păr în palmele mâinilor și încălziți-le ușor. Aplicați apoi pe păr în zonele pe care doriți să le evidențiați în mod deosebit.

O gumă de păr bună vă permite să folosiți o cantitate mică din acest produs. În acest fel, nu încarcă părul și nici nu îl face lipicios. Cu toate acestea, puteți accentua buclele, puteți crea un aspect dezordonat și vă puteți ciufuli părul, sau puteți ridica și ușura stilul.

Cea mai bună gumă de păr - confortabilă de folosit și rezultate de styling de lungă durată

Guma de păr de bună calitate guma de păr ține coafura pe tot parcursul zilei. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să vă retușați părul la serviciu, în timpul călătoriilor sau la o petrecere de nuntă care durează ore întregi. Poți cumpăra cosmeticele ambalate în borcane de plastic sau de metal cu capac etanș. Dacă sunt păstrate bine, acestea vor rezista mult timp, asigurând performanța și prospețimea produsului. Atunci când le cumpărați din magazin, puteți alege atât gradul de fixare pe care îl preferați, cât și metoda de aplicare - pe părul uscat sau umed.

Printre diferitele tipuri de gume de coafat părul, le veți găsi pe cele care conferă grosime și volum părului dumneavoastră. Acestea funcționează bine pe părul scurt pentru o senzație naturală. De asemenea, puteți alege produse cosmetice cu proprietăți de înfrumusețare, cum ar fi, de exemplu, o gumă de păr modelatoare și cu strălucire ușoară. Există pe piață și gume de coafat mega-rezistente, precum și cele cu provitamina B5 pentru a hrăni și întări părul. Recomandăm, de asemenea, gume de păr care conțin filtre de protecție împotriva radiațiilor UV.

Guma de coafat - cele mai bune coafuri

Gumele de coafat și de styling sunt recomandate în principal pentru părul scurt. Șuvițele lungi și de lungime medie ar trebui să fie doar incidental accentuate de acest tip de cosmetice, deoarece, dacă sunt folosite pe întreaga coafură, pot face ca aceasta să adere excesiv de mult la scalp. De asemenea, utilizarea gumei ar trebui să fie limitată în mod corespunzător în cazul părului gras, deoarece problema spălării frecvente poate fi exacerbată.

Gomme de styling de bună calitate sunt ușor de îndepărtat de pe păr cu ajutorul șampoanelor standard șampoane sau a gelurilor multifuncționale gelurilor de spălare. Cauciucurile de coafat sunt recomandate atât pentru coafurile bărbaților, cât și pentru cele ale femeilor. Cosmeticul trebuie aplicat în cantitate mică chiar la rădăcina părului - similar cu pasta de coafat și styling.

Când alegeți produsul potrivit pentru dumneavoastră, merită să țineți cont de lungimea și tipul de păr, de grosimea acestuia, precum și de tipul de coafură pe care intenționați să o creați. Cauciucul este considerat o versiune îmbunătățită a gelului de păr, astfel că nu lasă reziduuri pe păr și nu face ca șuvițele să se lipească între ele. Adaugă flexibilitate, dar pentru cele cu părul fin și subțire, poate îngreuna prea mult părul și îl poate face mai puțin natural. De aceea, pentru acest tip de păr, recomandăm o gamă largă de alte produse de styling, pe care le găsiți și în magazinul Nutridome.

Selectați versiunea