Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON


NUTRIDOME este un magazin de produse cosmetice, ce se distinge prin expertiza și empatia suportului. Selectăm cu atenție produsele, verificăm calitatea acestora și eficiența folosirii. Ascultând nevoile oamenilor ca tine, în fiecare zi ne confruntăm cu provocări noi, ambițioase.

 Priveşte diferit la corpul tău – acesta este un templu al sufletului, ceva mai mult decât ceea ce este vizibil la o primă privire. La NUTRIDOME credem că pacea și armonia pot fi atinse, atunci când combini body&spirit. De aceea căutăm și descoperim neîntrerupt ceea ce este cel mai benefic pentru corp și spirit. Cu grijă în selecția de excepție a produselor cosmetice pentru tine, colaborăm exclusiv cu branduri selectate, a căror filozofie este apropiată de a noastră.

Găsești aici formule exclusive bazate pe ingrediente de origine naturală. Experții noștri, printre sute de produse aleg pentru NUTRIDOME cele mai bune formule de cosmetice, datorită cărora te vei îngriji de corp și spirit în stilul tău. Consultanți cu experiență te vor ajuta să alegi produse adaptate nevoilor tale. La NUTRIDOME credem că timpul acordat trupului va da rezultate, iar îngrijirea conștientă ar trebui să înceapă aici și acum.

Dăruiește-ți ceea ce e cel mai bun. Vizitează-ne la NUTRIDOME!


Selectați versiunea