Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști hidratante

Măști hidratante

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

O piele netedă și radiantă este visul multor femei - în cele mai multe cazuri, pielea lor are nevoie doar de o doză suplimentară de hidratare. Uneori, doar o cremă sau un serum nu sunt suficiente, motiv pentru care merită să îmbogățești îngrijirea zilnică a pielii cu o mască de față hidratantă. Producătorii de cosmetice sunt conștienți de acest lucru și le oferă clienților lor măști hidratante în foi, cremă sau pudră (pentru autopreparare). O gamă largă de astfel de produse cosmetice vă așteaptă și în magazinul online Nutridome!


Masca hidratantă naturală cu o compoziție bună este baza îngrijirii zilnice!

Pielușa noastră are nevoie să fie hidratată corespunzător. Atât vara, când vă aflați mai des în încăperi cu aer condiționat, cât și iarna, merită să îi oferim o doză suplimentară de hidratare. Cum faceți acest lucru? Cea mai bună modalitate este să ajungeți la o mască intensiv hidratantă cu o compoziție bună. Formula măștii ar trebui să includă diverse uleiuri (ulei de migdale dulci, ulei de cocos), aloe vera, complexe de vitamine sau extracte de plante.

În funcție de produsul pe care îl alegeți, vă puteți aștepta la rezultate diferite. Măștile profund hidratantestrong> fac mai mult decât să hidrateze și să hidrateze pielea. Multe dintre ele îmbunătățesc în plus tonusul pielii, netezesc tenul și elimină liniile fine și chiar vă permit să scăpați de imperfecțiuni. Contrar a ceea ce ați putea crede, măștile hidratante nu sunt doar pentru pielea uscată - ele pot fi folosite de femei de toate vârstele și tipurile de piele.

Mască în foaie sau poate într-o cremă?

Producătorii de produse cosmetice pentru femei oferă clienților lor masti de hidratare facială în diverse forme - cele mai populare sunt produsele în gel sau cremă, pe care le puteți aplica pe față cu degetele sau cu o spatulă. Puteți găsi aceste tipuri de măști hidratante la mărci precum Nutridome, Day Hooray sau Koi, printre altele. Multe femei optează pentru comoditate atunci când aleg măștile sub formă de folii - măștile sub această formă au fost un succes în ultimii ani.

Pentru doamnele și domnișoarele care adoră să își pregătească singure cosmeticele, multe companii și-au extins gama de produse pentru a include maștile hidratante în pudră. Una dintre acestea este marca Auna care oferă măști cu argile naturale. Pregătirea lor este extrem de ușoară - trebuie doar să amestecați pulberea cu apă sau hidratant. Amestecul este apoi gata de a fi aplicat pe față - și cât de distractiv!

Îngrijește-ți tenul în mod complet!

Ai auzit de cosmetice care au grijă de tenul tău în timp ce dormi? În gama brandului KIRÉ SKIN veți găsi o mască pentru toată noaptea, care oferă un efect de hidratare timp de până la 72 de ore. Compoziția bogată, bazată pe 99% ingrediente vegetale, este o adevărată bombă de hidratare pentru pielea dumneavoastră, care va fi mai odihnită, mai luminoasă și mai fină ca mătasea după prima aplicare.

Dacă doriți să vă îngrijiți pielea într-un mod mai cuprinzător, vă recomandăm kiturile de hidratare de la mărci precum Nutridome, Mel Skin sau Uddo. Acestea includ măști hidratante și produse suplimentare pentru a le spori efectele, cum ar fi un scrub pentru față sau un toner. Oricare dintre aceste seturi ar fi, de asemenea, un cadou perfect pentru mama, sora sau cea mai bună prietenă a ta. $desc

Masca hidratantă este un produs care merită să îl aveți în trusa de machiaj. În magazinul Nutridome veți găsi măști în cremă, pudră și măști în folii. Verifică ce ți-am mai pregătit!

Selectați versiunea