Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lumânări parfumate în sticlă

Lumânări parfumate în sticlă

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Bine ați venit în secțiunea în care lumina și parfumul domnesc suprem. Ele sunt cele care creează atmosfera în serile de toamnă și care, iar iarna, ne amintesc de aroma ierburilor, a florilor și a fructelor. La Nutridome.co.uk puteți cumpăra lumânări parfumate din sticlă, care sunt perfecte pentru o varietate de ocazii. Relaxante, răcoritoare sau care conferă o atmosferă de sărbătoare - lumânările parfumate din sticlă sunt disponibile în diverse versiuni. Vă recomandăm produse de înaltă calitate, realizate din ceară de rapiță și de albine organice și un fitil de bumbac. De asemenea, se adaugă uleiuri esențiale naturale. Așa că scufundați-vă în lumea parfumurilor dulci de ciocolată, arome răcoritoare de mentă și citrice sau arome relaxante de flori de lavandă. La Nutridome.co.uk, vă oferim, printre altele, lumânări de sticlă parfumate vegane de la MGLIFE. Această mică companie de familie este formată din oameni pasionați și cu o abordare holistică a vieții. Lumânările propuse nu numai că vă vor îmbunătăți starea de spirit, dar vă vor introduce și în lumea parfumurilor reale, nu a înlocuitorilor naturii creați artificial.


Sfeșnice parfumate din sticlă făcute manual

Produsele marca MGLIFE sunt realizate într-o fabrică de familie. Acest lucru asigură faptul că fiecare dintre ele este unicat. Fabricate cu atenție la detalii, de la început până la sfârșit, în mâinile unor oameni care doresc să aducă pe piață produse organice, naturale, care îmbunătățesc confortul de relaxare.

Sfeșnicele sunt adăpostite într-un suport de sticlă, astfel încât le puteți așeza pe o varietate de suprafețe fără să vă faceți griji cu privire la pătarea cerii. O masă de lemn sau o comodă din living, precum și mobilierul de grădină de pe terasă sau un blat în baie - puteți amplasa un recipient de sticlă peste tot, în timp ce priviți lumina caldă și portocalie a lumânării. Uleiurile și cerurile naturale ard fără fum de fum sau toxine. Intensitatea parfumurilor înseamnă că fiecare lumânare va fi un accent aromatic puternic.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune produse de înaltă calitate, optați pentru lumânări parfumate din sticlă, realizate din ceară de albine. Datorită conținutului său de ioni negativi, această materie primă naturală purifică aerul și ajută, de asemenea, la tratarea tractului respirator superior. Notele aromatice de miere și propolis au, de asemenea, un efect calmant și liniștitor.

Chandele în sticlă - un spa parfumat în casa ta

Reuniunea cu prietenele poate fi o ocazie excelentă pentru a introduce un moment aromat de relaxare. Un spa acasă cu măști și vopsirea unghiilor, va completa perfect parfumul de pară autohtonă sau de fructe exotice. Sau poate planificați o seară în doi, împreună? Pentru un astfel de duo, parfumul dulce al ciocolatei, care, până la urmă, este unul dintre cele mai bune afrodisiace, va funcționa foarte bine.

O lumânare parfumată din sticlă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a introduce un parfum plăcut în spațiul casei tale. Este un odorizant natural care poate avea o aromă de citrice, de exemplu. Timpul prelungit de ardere vă permite să vă bucurați de mirosul de prospețime în toată casa dvs. timp de câteva zile.

Pe de altă parte, o lumânare cu uleiuri de mentă și lemongrass este eficientă în respingerea insectelor atunci când stați pe balcon sau pe terasa din fața casei într-o seară de vară.

Candeaua parfumată din sticlă cu note de lavandă și portocală vă va transpune în atmosfera Provence-ului mediteranean. Vă puteți relaxa în timp ce citiți cartea preferată, vizionați un film sau aprindeți o lumânare în baie în timpul unei băi relaxante în cadă.

Avem și o sugestie pentru zilele friguroase, și anume lumânări cu aromă de turtă dulce și vin fiert. Ideale pentru serile de iarnă, acestea sunt perfecte atât pentru întâlnirile de Crăciun cu familia, cât și atunci când, obosit după o zi lungă, te relaxezi sub o pătură caldă pe canapea.

Amintește-ți că parfumul este un stimulent pe care ni-l amintim adesea toată viața. Așadar, creați în jurul dumneavoastră un spațiu aromat în care să vă facă plăcere să vă aflați. O lumânare parfumată din sticlă este, de asemenea, o idee bună de cadou. Este un cadou versatil, care poate fi folosit ca odorizant practic, ca un repelent de insecte sau ca o aromă relaxantă pentru diverse ocazii. Atunci când cumpărați produsele pe care le oferim la Nutridome.co.uk, sunteți, de asemenea, asigurați că veți oferi cadou lumânări de cea mai bună calitate, realizate din ceară naturală și organică.

Selectați versiunea