Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lichide de degresare

Lichide de degresare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Pregătirea corectă a plăcii de unghii pentru o manichiură este, înainte de toate, curățarea și degresarea temeinică a acesteia. Vă întrebați cu ce să vă degresați unghiile pentru ca efectul vopsitului să fie nu doar atractiv, ci și de lungă durată? Aruncați o privire la ceea ce avem de oferit în această secțiune a magazinului Nutridome.ro. Oferim lichiduri degresante pentru unghii dovedite de mărci cosmetice bine cunoscute. Acestea sunt concepute pentru a pregăti placa unghiilor înainte de aplicarea lacului de unghii, precum și pentru următoarea etapă de decorare sau aplicare a vârfurilor de unghii. Acestea degresează suprafața unghiei fără a irita sau a interfera cu structura acesteia. Puteți cumpăra produse cosmetice pentru manichiură în diferite ambalaje. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite atât de cei care fac înfrumusețarea și stilizarea unghiilor în mod regulat, profesional, cât și de cei care o fac acasă și doar pentru ocazii speciale.


Dezgresarea plăcii unghiilor înainte de vopsire

Unghiile care urmează să fie supuse stilizării hibride trebuie degresate și matifiate corespunzător. De asemenea, este important să se înmoaie și să se împingă înapoi cuticulele din jurul unghiilor. Odată ce s-a obținut forma corectă a plăcii unghiilor, aceasta trebuie matifată prin lustruire cu o pilă cosmetică cu granulație fină. Pentru următoarea etapă, și anume degresarea, ar trebui să se folosească bețișoare de bumbac fără praf, care trebuie înmuiate într-un lichid special și șterse cu precizie pe placa unghiilor.

Lichidele de degresare sunt folosite pentru a curăța temeinic placa unghiei înainte de a efectua atât manichiura hibridă, cât și cea cu gel și cea acrilică. Acestea îndepărtează impuritățile și praful fin de lustruire de pe unghie. Degresarea corespunzătoare crește semnificativ durabilitatea întregului styling. Împiedică formarea bulelor sub ojă sau colectarea ojei într-un singur loc.

Cei numiți curățători disponibili pe piață pot fi folosiți nu numai pentru degresarea plăcii, ci și pentru a îndepărta stratul de dispersie al top coat-ului și pentru a lustrui styling-ul final. De asemenea, acestea sunt folosite în decorarea în mai multe etape pentru a degresa suprafața pe care urmează să fie aplicate paiete sau alte decorațiuni pe unghii.

Cele mai bune degresante pentru unghii

Puteți face curățarea cu un detergent sau cu un degresant. Primul tip de cosmetice de manichiură este folosit în special pentru a șterge stratul de dispersie umed de pe unghia pictată. După îndepărtarea acesteia de la lampa de unghii, unghia trebuie să fie întotdeauna ștearsă cu un detergent. Un degresant tipic, pe de altă parte, este folosit pentru a curăța placa unghiei înainte de a aplica oja. Degresantul dezinfectează, de asemenea, placa unghiei, iar ingredientul său de bază este alcoolul izopropilic. Acest produs cosmetic asigură o mai bună acceptare și durabilitate a produselor pe placa unghiei, ceea ce afectează aspectul întregului design al unghiei.

Cel mai bun produs de manichiură modernă este un preparat care este atât un degresant, cât și un detergent. Acesta poate fi folosit atât înainte, cât și în timpul stilizării unghiilor. De asemenea, va funcționa bine și pentru îndepărtarea ojei cu acetonă cosmetică.

Atât curățătorul, cât și degresantul sunt produse care vă permit să vă degresați unghiile înainte de hibrid. Acestea pregătesc placa și susțin aplicarea corectă a ojei sau a decorațiunilor pe aceasta.

În oferta magazinului nostru Nutridome.pl veți găsi lichide degresante de la Neonail. Este o companie internațională care oferă produse inovatoare pentru stilizarea unghiilor. Printre acestea se numără nu numai detergenți și preparate și accesorii pentru pregătirea și stilizarea plăcii unghiilor, ci și lacuri hibride inovatoare în multe nuanțe. accesorii necesare pentru o manichiură frumoasă. Sortimentul larg vă va permite să alegeți articolele potrivite atât pentru un salon profesionist de stilizare a unghiilor, cât și să găsiți tot ce aveți nevoie pentru tratamentele de manichiură și pedichiură de acasă.

Consultați întreaga gamă la Nutridome.co.uk. Aici veți găsi produse cosmetice și accesorii pentru îngrijirea picioarelor, mâinilor și unghiilor, inclusivexfoliante, creme, săpunuri dedicate sau mase. De asemenea, vă invităm să vizitați showroom-ul staționar Nutridome.

Selectați versiunea