Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri umectante

Balsamuri umectante

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Dacă îți dorești un păr frumos, este esențial să îți faci timp să îl îngrijești corespunzător. Baza pentru aceasta este să folosiți nu doar un șampon de bună calitate, ci și un balsam adaptat părului dumneavoastră. Balsamurile umectante pentru păr sunt produse destinate părului care are nevoie de hidratare. Ele reprezintă una dintre etapele de îngrijire pentru a obține echilibrul PEH și pot face parte, de asemenea, din îngrijirea OMO. Ce oferă un balsam umectant, cum se folosește șicum să alegi balsamuri umectante ieftine? Le găsiți în gama noastră!


Ambunătățitori umectanți - cum acționează?

Humectanții sunt substanțe care sunt concepute pentru a hidrata și, datorită proprietăților lor higroscopice, leagă eficient moleculele de apă. Humectanții trebuie să fie protejați, așa că combinați îngrijirea părului pentru care au fost folosite aceste substanțe cu emoliente, care au un efect protector. Fără o astfel de protecție suplimentară, toate beneficiile apei reținute vor fi pierdute.

Condensatoarele umectante sunt un produs de înfrumusețare care menține părul încărcat și îl împiedică să devină static sau creț. Ele sunt apreciate și de cei care se luptă cu excesul de grasime, deoarece pot fi aplicate pe scalp. Cu toate acestea, atunci când citești ingredientele de pe eticheta unui balsam, de multe ori nu este ușor să apreciezi dacă substanțele sunt umectante. Adesea, un singur produs cosmetic poate conține atât umectanți, cât și proteine, emoliente sau silicoane. Prin urmare, merită să știți că printre umectanți se numără, printre altele: apa (Aqua), apa de trandafiri (Rosa Aqua/ Rosa Water), ureea (Urea), aloe vera (Aloe Vera, Aloe Barbadensis Leaf Juice), D-pantenol (Panthenol), glicerina (Glycerin), alantoina (Allantoin), propilenglicol și butilenglicol (Propylene Glycol, Butylene Glycol) și altele.

Măștile și balsamurile umectante - pentru ce păr este cel mai bine?

Măștile și balsamurile umectante sunt concepute pentru toate tipurile de păr. Cu toate acestea, părul care are nevoie în mod special de umectanți este părul tern, pătat și lipsit de strălucire. Aspectul final al părului dumneavoastră depinde și de porozitate. Părul poate avea o porozitate ridicată, mediană și scăzută, în funcție de deschiderea solzilor de cheratină. Porozitatea este afectată de îngrijirea zilnică a părului și de orice tratamente pe care le efectuați pe părul dumneavoastră, mai ales de tratamentele de styling (uscare și îndreptare) și de colorare, precum și de temperatura apei pe care o folosiți pentru a vă spăla părul.

Părul cu porozitate scăzută este cel care răspunde cel mai bine la umectanți. Cu cât solzii părului sunt mai puțin deschiși, cu atât mai multă umiditate este reținută în interiorul părului. Cu toate acestea, merită să rețineți că umectanții cresc absorbția de umiditate din aer. Aceștia nu ar trebui să fie folosiți într-o zi ploioasă, deoarece pot încreți părul. Cu toate acestea, utilizarea regulată a balsamurilor umectante pentru păr va oferi strălucire, elasticitate și luminozitate. Puteți găsi balsamuri umectante la Nutridome. Alege cosmeticele care ți se potrivesc cel mai bine!

Ce balsamuri humectante pentru păr să alegi?

În gama noastră vei găsi multe cosmetice cu umectanți în compoziție. Humectanții sunt în cea mai mare parte de origine naturală, așa că sunt adesea prezenți în balsamurile cu certificare Vegan. Acestea sunt, așadar, produse care nu au fost testate pe animale, dar în același timp sunt bogate în numeroase substanțe de origine vegetală, care vor reuși să vă hrănească cu succes părul fără a-l încărca.

Este important să folosiți cosmeticele umectante în proporție corectă cu preparatele proteice și emoliente. O astfel de îngrijire este cheia pentru a avea șuvițe sănătoase, strălucitoare și suple. Cu toate acestea, fiecare ar trebui să își aleagă îngrijirea în mod individual, în funcție de nevoile de bază ale părului său. Măștile și balsamurile umectante funcționează, așadar, cel mai bine dacă părul dumneavoastră este uscat și tern. Humectanții sunt foarte buni pentru hidratare și pentru a reda strălucirea. Un balsam de păr humectant merită să vă faceți provizii.

Selectați versiunea