Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme pentru picioare

Creme pentru picioare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

În fiecare zi, picioarele fac o treabă grea, deoarece poartă întreaga greutate a corpului. Ca urmare, acestea sunt extrem de sensibile la umflături și umflături. În timpul verii, pielea lor delicată este expusă la daune mecanice și, de asemenea, la uscăciune. Uneori, în timpul plimbărilor mai lungi, pot apărea arsuri pe picioare, iar pielea se poate înroși ca urmare a transpirației. Pentru a preveni astfel de situații, este extrem de important să aveți grijă în mod corespunzător de picioare. În acest scop, merită să mizați pe cosmetice pentru picioare, pe care le veți găsi în oferta nutridome.pl. Cele cele mai bune creme pentru picioare sunt cele cu proprietăți de hidratare și înmuiere. Aceste produse sunt excelente pentru a face față calusurilor de pe degetele de la picioare, precum și calusurilor care provoacă mult disconfort. Cremele hidratante pentru picioare folosite zilnic înmoaie epiderma și o hidratează, ceea ce împiedică keratinizarea acesteia. De asemenea, se remarcă în mod deosebit cremele naturale pentru picioare, care reprezintă o metodă eficientă de combatere a călcâielor crăpate și a pielii întărite. Pantenolul conținut în ele regenerează perfect și calmează pielea iritată. De mare importanță este și conținutul de uleiuri și extracte vegetale, care prezintă efecte benefice asupra pielii crăpate și întărite.


Creme pentru picioare cu uree

Problema călcâielor tari și crăpate afectează multe persoane. Această parte a piciorului este cea mai predispusă la acest tip de leziune, deoarece este mai groasă decât pielea de pe mijlocul piciorului. În cele mai multe cazuri, deshidratarea rezultată din cauza epidermei keratinizate îngroșate, care a blocat pătrunderea substanțelor nutritive, dar și a apei în straturile mai profunde ale pielii, este responsabilă de crăparea călcâielor. În astfel de cazuri, merită să mizăm pecremele bune pentru picioare cu un conținut de 30% uree. Acesta este un produs conceput pentru picioarele care sunt foarte crăpate și au călcâiele foarte dure. O cremă cu un conținut ridicat de uree este o modalitate excelentă de a combate bătăturile, bătăturile și, de asemenea, calusurile. În plus, există și alte ingrediente în cremele cu uree care au un efect calmant și liniștitor. Scopul lor este de a promova regenerarea pielii și de a hidrata pielea. Extractele de plante și uleiurile esențiale se pot găsi, de asemenea, în cremele cu uree.

Regenerează-ți picioarele cu creme bune

Cremele regenerante pentru picioare îți permit să îți păstrezi picioarele frumoase și pielea în stare bună. Aceste preparate au o formulă care are un efect calmant asupra pielii crăpate și deteriorate a călcâielor. Cea mai bună alegere ar ficremele pentru picioare care conțin uree, lanolină și vitamine nutritive. Un astfel de preparat are un efect de înmuiere, netezire și hidratare a pielii. Prin utilizarea unor preparate selectate corespunzător, vă puteți proteja călcâiele de crăpături. Compoziția atent alcătuită a cremelor de regenerare are ca scop întărirea stratului lipidic al epidermei, ceea ce o împiedică să se usuce. Datorită conținutului de ulei, iritațiile pot fi calmate eficient, iar pielea călcâielor poate fi, de asemenea, netezită. După doar câteva zile, pot fi observate primele efecte ale cremă pentru picioare. Există o îmbunătățire vizibilă a hrănirii și netezimii pielii, care devine mai fină.

Selectați versiunea