Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Geluri de duș

Geluri de duș

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Gelul de duș pentru bărbați este un produs care se caracterizează adesea prin multi-tasking. De aceea, mulți bărbați folosesc un singur produs de duș, fără a se împărți în șampoane, balsamuri de păr, produse de curățare facială sau produse de igienă intimă. Datorită rolului lor foarte important, gelurile de duș pentru bărbați ar trebui alese cu o atenție deosebită. În magazinul nostru online, puteți conta pe faptul că, indiferent de cel pe care îl comandați, va fi un produs cosmetic de înaltă calitate care își îndeplinește funcția în multe situații.


Ce conține gelul de duș?

Gelul de duș este un agent de curățare fără săpun. Funcția substanțelor de curățare din ele este îndeplinită de așa-numiții detergenți. Cu toate acestea, nu trebuie să ne gândim că gelul de duș va avea același efect asupra pielii ca și pudra de spălat, deși în cazul celor mai ieftine geluri, care se presupune că fac doar spumă, acest lucru este posibil. Bunele geluri de duș pentru bărbați ar trebui să conțină agenți tensioactivi blânzi, precum și alte ingrediente benefice, cum ar fi aditivi ungerii, condiționanți și nutritivi (de exemplu, vitamine), precum și parfumuri și extracte de plante.

Ce gel de duș pentru bărbați să alegi?

De obicei, alegerea gelului se limitează la o marcă și un parfum preferat. Provocările încep atunci când pielea ta nu tolerează bine tot ceea ce aplici pe ea. Acest lucru poate fi rezultatul unei alergii, al unei afecțiuni dermatologice sau chiar al unei iritații cauzate de folosirea prea mult timp a unui gel de duș cu o formulă slabă.

Aici intervineMen's Dry Skin Shower Gel. Aceste tipuri de produse tind să facă mai puțină spumă, dar miros în continuare fantastic și, important, permit pielii dvs. să se refacă și să arate bine.

Dacă aveți nevoie de un specific delicat, atunci gelul de duș natural pentru bărbați este o alegere excelentă. Ingredientele pe bază de plante sunt mult mai puțin susceptibile de a provoca iritații ale pielii și, dacă nu aveți alergii, vor face o treabă mai bună decât omologii plini de ingrediente artificiale.

Când alegeți un Gel de duș hidratant pentru bărbați, ar trebui să vă ghidați după conținutul său de nutrienți. Prezența diferitelor uleiuri hrănitoare (de exemplu, ulei de avocado sau de cocos), precum și a D-pantenolului calmant, a vitaminei E senzaționale pentru starea pielii sau a hidrolatului vegetal hidratant ar trebui să vă pună pe drumul cel bun.

Asortați gelul cu restul produselor cosmetice

Deși gelul de duș pentru bărbați este într-adevăr, de multe ori, singurul produs cosmetic folosit pentru curățarea corpului, a feței și a părului, este totuși o idee bună să asortați parfumul cu celelalte specifice folosite, cum ar fi crema de bărbierit sau balsamul aftershave. Din mai multe motive, este o idee bună să folosiți o singură serie de produse cosmetice. Compoziția acestora este de obicei alcătuită în așa fel încât să se completeze reciproc în nutrienți cu restul produselor cosmetice.

În gama noastră, veți găsi geluri de duș care pot fi ușor combinate cu alte produse cosmetice masculine necesare. Printre acestea se numără, de exemplu, cosmeticele pentru pielea sensibilă cu extract de aloe vera de la brandul Monolith, cosmeticele exclusiviste pentru bărbați Berani cu un parfum surprinzător de anason și vanilie sau linia Men Naturativ, care pune accentul pe protecția barierei lipidice a pielii.

Nu doar cosmetice pentru bărbați

În magazinul nostru online nu sunt disponibile doar produse cosmetice de înaltă calitate pentru bărbați. Oferim, de asemenea, o mulțime de produse cosmetice pentru doamne și copii. La Nutridome, suntem deschiși la nevoile de îngrijire ale tuturor. În magazinul nostru online, veți găsi produse cosmetice meticulos selecționate, cu ingrediente testate și formule eficiente, precum și suplimente alimentare foarte eficiente, vitamine și remedii naturale pentru igiena orală. Multe dintre acestea sunt semnate de brandul nostru propriu.

.

Selectați versiunea