Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Șampoane fără Sls

Șampoane fără Sls

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

SLS, sau laurilsulfatul de sodiu, este un ingredient din multe produse de curățare a părului și a corpului. Scopul său este de a îndepărta depunerile de murdărie și grăsime de pe păr și piele, în timp ce face în plus spumă. Tocmai această proprietate este motivul popularității acestei substanțe. Ea are numeroase avantaje, dar și dezavantaje, iar în unele cazuri poate provoca iritații și alergii. Din acest motiv, este mai bine să alegeți unșampon fără SLS și parabeni pentru utilizarea zilnică. Vă încurajăm să aruncați o privire la gama noastră!


Sampoane fără SLS sau de ce ar trebui să eviți acest ingredient

SLS este o substanță conținută în agenții de curățare care este responsabilă, printre altele, de formarea spumei. Acest lucru îl face să fie un ingredient foarte comun în produsele cosmetice, cum ar fi șampoanele de păr și gelurile de duș. Deși formulele care conțin acest ingredient spumă mai bine și se clătesc mai ușor, în unele cazuri poate fi deosebit de nedorit și poate provoca efecte secundare. Care sunt acestea? De exemplu, uscăciunea scalpului, afectarea secreției de sebum, arsuri, roșeață sau iritații. Cosmeticele cu SLS nu ar trebui să fie folosite de cei cu pielea sensibilă sau predispusă la alergii. Cu toate acestea, chiar dacă aveți o piele normală, puteți avea efecte neplăcute din cauza produselor cosmetice cu acest ingredient. Prin urmare, este mai bine să îl evitați.

În afară de SLS, SLES și parabenii apar și ei în formulele cosmetice. SLES sunt compuși similari cu SLS - ambele substanțe sunt concepute pentru a produce spumă și au rolul de a curăța suprafața în profunzime, deși efectul SLES este ușor mai blând și mai puțin susceptibil de a provoca iritații. Parabenii, pe de altă parte, sunt conservanți care pot provoca, de asemenea, sensibilizare. Prin urmare, merită să evitați aceste ingrediente în produsele cosmetice.

Șamponul fără SLES și parabeni - cu ce se diferențiază de un șampon obișnuit?

Șampoanele fără SLES și parabeni sunt produse cosmetice sigure, de obicei bazate pe formule naturale. Prin urmare, șamponul fără SLS și parabeni este mai blând cu pielea decât omologul său chimic. Avantajul unor astfel de formule este, în primul rând, că nu provoacă modificări neplăcute pe piele. De asemenea, au o formulă mai blândă, astfel încât acționează fără a perturba metabolismul lipidic al pielii. De asemenea, ele pot hidrata și hrăni în profunzime scalpul și pot întări rădăcinile părului. Se disting, de asemenea, prin textura lor catifelată, plăcută la atingere, care poate spuma ușor. Deși acest lucru poate da impresia unei curățări mai slabe a pielii, aceasta este o impresie greșită. Cu o tehnică de spălare corectă, șampoanele SLS și fără parabeni pot fi chiar mai eficiente decât omologii lor chimici. În plus, acestea nu prezintă riscul de a usca părul sau scalpul.

Șampon fără parabeni - care sunt avantajele șamponului fără SLS.

Este șamponul fără SLS eficient? Nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Ingredientele din șampoanele fără SLS sunt, de obicei, de origine naturală. Formulele compuse în mod corespunzător au grijă de nevoile pielii dvs. și îi restabilesc echilibrul. Atunci când folosiți șampon fără SLS, veți observa rapid o îmbunătățire a stării părului dumneavoastră. Folosirea șampoanelor SLS și fără parabeni are și alte avantaje. În primul rând, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritarea pielii dumneavoastră. Acest lucru este deosebit de important dacă vă luptați cu probleme ale pielii, cum ar fi alergiile, DA, psoriazisul sau pătratul. În plus, produsele fără SLS susțin stratul hidrolipidic al pielii, deoarece nu îl perturbă, având grijă de echilibru. De asemenea, merită menționat faptul că șampoanele fără SLS îngrijesc delicat părul, făcându-l hrănit, suplu și elastic. Cosmeticele fără SLS pot fi folosite și pentru copii, dar este important să citiți etichetele. Merită să folosiți produse fără SLS? Avantajele de mai sus arată că, cu siguranță, da! Puteți găsi astfel de produse cosmetice în magazinul nostru Nutridome!

Sampoane fără SLS - cum îl alegi pe cel mai bun?

Cum alegi cel mai bun șampon fără SLS? În primul rând, citiți ingredientele. Deși acest lucru poate părea dificil la început, în timp vă va veni ușor. Un șampon natural în formularea sa ar trebui să aibă extracte de plante, uleiuri, hidrolat sau ingrediente vegetale specifice tipului de șampon și tipului de păr căruia îi este destinat. În plus, șampoanele blânde au un efect de curățare, dar nu înăspresc pielea. Prin urmare, merită să investiți într-un șampon de bună calitate SLS-free.

Sheldon

Selectați versiunea