Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Exfoliante pentru picioare

Exfoliante pentru picioare

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Exfoliantul pentru picioare ar trebui să fie o parte integrantă a îngrijirii zilnice a picioarelor, în special pentru persoanele care se luptă cu pielea predispusă la calusuri. Epiderma îngroșată și neplăcută la atingere apare cel mai adesea pe călcâie și arată foarte inestetic. În plus, acestea sunt neplăcute la atingere și introduc și un anumit disconfort în timpul funcționării. Avem tendința de a folosi peelingul picioarelor cel mai des primăvara și vara, când ne expunem picioarele în pantofi de vară. Cu toate acestea, pentru a avea grijă de sănătatea picioarelor și de aspectul lor frumos, merită să folosiți acest tip de cosmetice pe tot parcursul anului. Important este că efectuarea unui tratament eficient de peeling nu necesită vizita la o cosmeticiană. Îl puteți face singură acasă. Tot ce aveți nevoie este un exfoliant pentru picioare. Așadar, nu ezitați să consultați gama noastră de produse de calitate superioară pentru o îngrijire eficientă a picioarelor.


Tipuri de exfoliante pentru picioare

În funcție de nivelul de cheratinizare a picioarelor, aveți mai multe tipuri de exfoliante pentru picioare din care puteți alege.

Toate tipurile de exfoliante pentru picioare menționate mai sus prezintă o eficiență ridicată, cu condiția să le folosiți în mod regulat. Acestea vor face pielea picioarelor tale moale, delicată și, de asemenea, extrem de fină. Dacă, pe de altă parte, trebuie să vă confruntați cu bătături foarte extinse și avansate, atunci merită să ajungeți la produse care să susțină îngrijirea zilnică. Acestea ar putea fi accesoriile pentru picioare disponibile în gama noastră de fierăstraie pentru călcâie sau cremele pentru picioare, care vor hidrata și hrăni și mai mult pielea stresată.

Ce ingrediente active ar trebui să conțină un bun peeling pentru picioare?

Pentru ca un peeling pentru picioare să producă rezultatele dorite, merită să acordați atenție ingredientelor active pe care le conține în compoziția sa. În funcție de gradul de keratinizare a epidermei, puteți selecta cu ușurință produsul cosmetic ideal, adaptat la nevoile individuale ale pielii dumneavoastră. Exfoliantele pentru picioarestrong> cu granulație grosieră sau granulară sunt create, de obicei, din boabe de sare, zahăr și, în unele cazuri, chiar orez. Particulele dure ale acestor produse naturale îndepărtează senzațional orice calus. Pe lângă acestea, cosmeticele pentru exfolierea picioarelor folosesc și acizi precum acidul glicolic sau salicilic. Sunt în special aceste două tipuri de acid care sunt excelente în exfolierea pielii moarte. Semințele de struguri și untul de Shea sunt, de asemenea, adesea folosite în exfoliantele pentru picioare. Aceștia au un efect puternic de hidratare, precum și un efect de netezire. Pe de altă parte, uleiul de mentă, care apare în unele produse de acest tip, vă oferă o senzație răcoritoare și plăcută de răcorire. Toate aceste substanțe active sunt folosite cel mai des în producția de exfoliante pentru picioare.

Rețineți că îngrijirea conștientă a pielii se bazează, înainte de toate, pe cunoașterea compoziției produselor cosmetice. Cunoscând proprietățile ingredientelor specifice, veți găsi cu siguranță scrubul perfect pentru dumneavoastră, care să vă satisfacă așteptările.

Explorați gama noastră cu cele mai bune produse de îngrijire a picioarelor. Suntem convinși că veți găsi printre ele articolele preferate, la care veți reveni cu regularitate.

Selectați versiunea