Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Deodorante cu rolă

Deodorante cu rolă

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Deodorantele în bilă au fost o alternativă la spray-uri de ani de zile. Acestea sunt alese dintr-o varietate de motive, inclusiv cele legate de mediu. Deodorantul în bilă pentru femei sau bărbați este o alegere frecventă pentru persoanele care au pielea sensibilă. Aceasta este o decizie corectă, deoarece această metodă de aplicare este cu siguranță mai blândă. Forma lichidă sau sub formă de gel a unui astfel de deodorant are un dezavantaj în comparație cu un spray - trebuie să așteptați o perioadă de timp după ce l-ați aplicat până se usucă. Printre avantajele sale, merită menționat faptul că ocupă mai puțin spațiu și nu dăunează la fel de mult mediului înconjurător. În plus, dacă sunteți în căutarea unei compoziții naturale, cu siguranță veți avea mai multe opțiuni cu deodorantele cu bile.


Antiperspirantele și blocantele de transpirație

Antiperspirantele și blocantele de transpirație reprezintă o categorie specială în rândul deodorantelor roll-on. Aproape toate produsele cosmetice de acest tip se prezintă sub formă lichidă sau de gel. Aceste produse fac ca zonele pe care le aplicați să transpire mai puțin, motiv pentru care nu trebuie aplicate niciodată pe întregul corp. Acest lucru se datorează faptului că transpirația are o importantă funcție de termoreglare și, de asemenea, ajută la excreția metaboliților și a toxinelor din organism. Produsele de acest tip se folosesc în general o dată pe zi, de preferință după dușul de dimineață. Unele au un efect prelungit de până la 72 de ore, astfel încât pot fi utilizate alternativ cu deodorantele.

Deodorante naturale în bilă

Pentru unele persoane care alegdeodorantul în bilă, compoziția naturală este esențială în decizia de cumpărare. Deodorantul cu alun este o alegere interesantă. Aplicarea sa presupune umezirea ușoară cu apă și lubrifierea pielii spălate și uscate. Deodorantul cu alaun are un efect antibacterian la punctul de aplicare, ceea ce face ca transpirația să nu aibă un miros neplăcut. Asta pentru că este bine de știut că atunci când transpiri, pielea secretă în principal apă pentru a-ți răci corpul. Transpirația conține, de asemenea, urme de acid lactic și uree, carbohidrați și minerale, care sunt în esență inodore. Un miros neplăcut apare doar atunci când bacteriile încep să se înmulțească acolo în încercarea de a le descompune.

Când căutați o minge deodorantă naturală, este posibil să dați și peste un produs cosmetic pe bază de alun de magneziu. Acesta este realizat din alun de potasiu și ulei de magneziu. Ca și deodorantul cu alun, nu este un antiperspirant și este conceput în primul rând pentru a preveni efectele neplăcute ale transpirației, mai degrabă decât termoreglarea în sine.

Gama noastră include deodorantul Alum-Magnesium Soap Station. Acesta are un parfum delicat de grapefruit, deoarece conține uleiuri esențiale. Este un produs natural senzațional pentru igiena zilnică. Este realizat pe bază de salvie hidrolat, care are proprietăți antiseptice, antifungice și puternic răcoritoare. Ingredientul său important este, de asemenea, uleiul de magneziu, care este obținut din sarea Epsom. Acesta are efecte antiinflamatorii și antiseptice. Elimină mirosul neplăcut al transpirației și oferă organismului ionii de magneziu de care are nevoie. Acest deodorant este îmbogățit cu ulei de ricin pentru a îmbunătăți absorbția produsului și pentru a îngriji pielea delicată de sub brațe. De asemenea, conține D-pantenol pentru a hidrata, a calma iritațiile, durerile și roșeața.

Cosmeticele naturale de la Nutridome

În oferta magazinului nostru, o parte foarte importantă o reprezintă produsele pentru igiena zilnică, care nu sunt cosmetice obișnuite, ci adevărate perle în marea de preparate oferite pe piață. Cea mai mare parte a sortimentului nostru este formată din produse cosmetice naturale cu efecte dovedite și testate. Construind gama în acest mod, dorim să atragem atenția asupra faptului că rutina zilnică de înfrumusețare poate fi atât o plăcere, cât și o îngrijire eficientă. Gama noastră este cuprinzătoare și include, printre altele, produse de îngrijire orală și produse de îngrijire intimă.

Selectați versiunea