Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru părul blond

Balsamuri pentru părul blond

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Părul blond este în continuă căutare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece, în mod natural, doar o mică parte din populația noastră se poate lăuda cu el. În același timp, însă, acest tip de păr necesită o îngrijire regulată, în care un rol important îl joacă balsamurile intensive pentru părul blond.

Cu toate acestea, acest tip de păr necesită o îngrijire regulată, în care un rol important îl joacă balsamurile intensive pentru părul blond.


De ce este atât de important să folosești balsam pe părul blond?

Toate tipurile de păr au nevoie de îngrijire adecvată. Cu toate acestea, în cazul părului blond, este deosebit de important din cauza proprietăților specifice ale firelor de acest tip.

În primul rând, acestea sunt, de obicei, foarte fine, ceea ce le crește tendința de a se rupe și le reduce drastic rezistența la toți factorii de mediu. În același timp, părul deschis tinde să fie foarte poros, la fel ca părul creț sau deteriorat. Acest lucru înseamnă că solzii lor se desprind de partea centrală a părului, ceea ce se traduce printr-o pierdere ușoară de apă și elasticitate. Acest lucru crește și mai mult riscul de deteriorare, dar și de încurcături.

Din acest motiv, multe persoane cu părul deschis se luptă cu probleme de styling. Părul subțire și ușor de încurcat necesită utilizarea unor produse cosmetice de styling dovedite, dar, pe de altă parte, este ușor de încărcat și cade sub influența acestora. Prin urmare, o reținere sănătoasă trebuie combinată cu o curățare eficientă cu șampoane pentru păr blond și cu o hidratare și o condiționare intensă. Tocmai în acest din urmă scop merită să folosiți bune balsamuri pentru păr blond.

Ce calități are un balsam eficient pentru părul blond?

Bunele balsamuri pentru păr trebuie să fie întotdeauna adaptate la structura firelor și la tipul de scalp. Din acest motiv, cel mai bun balsam pentru părul blond trebuie să țină cont nu doar de culoarea firelor și de textura asociată, ci și de nevoile individuale. În cazul unor probleme specifice, merită să îi combinăm efectul și cu alte tipuri de balsamuri, de exemplu cu balsamuri împotriva căderii părului.

Condonatoarele eficiente pentru părul blond ar trebui să fie întotdeauna bogate în ingrediente hidratante și hrănitoare. Printre cei mai importanți aditivi pe care ar trebui să-și bazeze acțiunea, putem evidenția:

Prevenirea îngălbenirii

Părul strălucitor este uimitor prin culoarea sa, fie că este platinat, auriu, miere sau orice nuanță intermediară între ele. Din păcate, după un anumit timp și sub influența factorilor de mediu, în special a razelor UV, acestea încep să-și piardă culoarea și se îngălbenesc. Prin urmare, este important să le protejăm de acest efect nedorit.

O modalitate eficientă de a proteja culoarea este folosirea condiționerului blond anti-îngălbenire, care nu numai că întărește și protejează firele, dar le și subliniază culoarea clară. Colorantul violet adăugat servește acestui scop și poate fi găsit, de asemenea, în condiționer pentru părul vopsit pentru părul deschis la culoare. Scopul său este de a accentua culoarea naturală a părului și de a preveni apariția nuanțelor galbene.

Pentru a accentua și mai mult culoarea blondă, este indicat să folosiți balsamurile și șampoanele cu extract de mușețel menționate mai sus. Acesta are capacitatea naturală de a pune în valoare culoarea deschisă a părului.

Efectele balsamurilor bine alese pentru părul blond

Îngrijirea competentă, inclusiv folosirea șampoanelor și condiționatoarelor pentru părul blond bine alese, se traduce printr-un păr cu aspect încântător. Le menține bine hidratate, moi și netede. Datorită utilizării produselor cosmetice dedicate, firele ușoare devin flexibile și ușor de coafat.

Mai mult, factorii care le afectează zilnic, cum ar fi radiațiile UV sau temperaturile extreme, nu le provoacă daune notabile. Cu ajutorul unui condiționer pentru părul luminos bine ales, vă puteți păstra părul frumos și sănătos în orice moment.

Cu ajutorul unui condiționer pentru părul luminos, puteți păstra părul frumos și sănătos în orice moment.

Următorul este un bun exemplu în acest sens.

Selectați versiunea