Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Difuzoare de parfum

Difuzoare de parfum

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

"

\nLumea parfumurilor nu se referă doar la o varietate deuleiuri esențiale sau ceară parfumată, ci și la diferitele surse pe care acestea le distribuie în aer. Puteți alege între tradiționalele lumânări, precum și un difuzor electric de parfumuri pentru casa sau locul de muncă. Gama lor largă de produse include un difuzor de parfum cu uleiuri esențiale realizat dintr-o carafă de sticlă și bețișoare din lemn. Eficient și în același timp lipsit de întreținere, acesta împrospătează aerul din jurul tău și este un accesoriu decorativ în interioare. De asemenea, puteți cumpăra un cartuș de ulei reîncărcabil pentru acesta și vă puteți bucura de prospețimea compoziției aromatice timp de câteva săptămâni.

"
"

\"Diferitele versiuni de parfumuri vă vor permite să vă bucurați de aroma frumoasă a florilor de trandafir, a lavandei, a citricelor și a altor fructe exotice, precum și de ierburi sau de amestecuri senzuale cu iasomie sau ylang-ylang. Acestea vă vor transporta pe o plajă îndepărtată din Caraibe, parfumată cu briza mării și flori exotice, într-o livadă de cireși sau într-o pădure de pini autohtoni. Difuzoarele de parfum sunt perfecte pentru a distribui aroma în fiecare colț al camerei. Puteți cumpăra difuzoare de parfum de lux în diverse forme, care adesea nu seamănă deloc cu un obiect practic, ci mai degrabă cu o decorațiune interioară atractivă.

. Difuzoare de parfum elegant. \n \n

. \nPuteți folosi difuzoarele de parfum atât acasă, cât și în locul în care lucrați și stați mai multe ore în timpul zilei. Achiziționând difuzoare de parfum din porțelan exclusiviste, veți obține și o decorație interioară de efect. Astfel de articole sunt perfecte pentru sufrageria sau holul de acasă, precum și pentru un butic cu haine și bijuterii exclusiviste, un salon de înfrumusețare sau un spa de lux. Difuzoarele de parfum sunt, de asemenea, accesorii utile în hoteluri și showroom-uri. Uleiul esențial potrivit va împrospăta perfect aerul, va introduce o atmosferă de relaxare sau, dimpotrivă, va stimula acțiunea, va îmbunătăți concentrarea și va adăuga energie. Așadar, alegeți o varietate de arome care vor promova confortul în viața dumneavoastră de zi cu zi. \________________

\■

\ntr-un difuzor de parfum din sticlă umplut cu ulei esențial va dura mult timp. Puteți introduce treptat bețișoarele din lemn și, de asemenea, le puteți întoarce la nevoie. Acest lucru va crește intensitatea parfumului sau îl va face să se elibereze într-un mod mai subtil.

. \Fragment difuzor de parfum și umidificator de aer într-unul singur. \n \n

. \r\nOilele esențiale au multe proprietăți de promovare a sănătății. Nu numai că au un efect relaxant asupra organismului, dar combat și virușii sau bacteriile care circulă în aer. Merită, așadar, să le folosiți în mediul dumneavoastră, mai ales iarna, când anotimpul este favorabil diferitelor tipuri de infecții ale căilor respiratorii superioare. Un difuzor de arome și un umidificator practic într-unul singur reprezintă o modalitate excelentă de a beneficia de aromoterapie. Umidificarea aerului uscat în timpul sezonului de încălzire este, de asemenea, extrem de importantă pentru bunăstarea sistemului nostru respirator. Cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, difuzorul de arome transformă apa pură sau cea cu ulei esențial într-o ceață umedă fină. În funcție de modelul pe care îl alegeți, puteți cumpăra un difuzor de aromă fără fir cu baterii sau unul conectat la rețea cu un cablu electric. În cazul difuzoarelor disponibile pe piață, puteți seta și timpul de funcționare și frecvența ceții aromatice. De asemenea, puteți cumpăra dispozitivul cu telecomandă.

.

Profumulări ideale pentru casă - difuzoare cu uleiuri esențiale

. \n \n

. \nAromaterapia este unul dintre domeniile medicinei alternative. Este una dintre modalitățile extrem de plăcute, sigure și naturale de a vă relaxa, de a vă destinde și de a vă îmbunătăți starea de bine. Cu compozițiile de parfum potrivite, puteți scăpa de durerile de gât, întări imunitatea naturală a organismului, susține tratamentul răcelii, al durerilor de cap sau al insomniei. Difuzoarele de parfum vă permit să introduceți în mediul dumneavoastră aromele preferate, precum și pe cele care au un efect de promovare a sănătății. Acestea sunt uleiurile din plante precum rozmarinul, salvia sau cuișoarele și arborele de ceai care au proprietăți antibacteriene. Uleiurile de citrice și matcha cu efecte energizante, precum și uleiul de lavandă ideal pentru relaxare înainte de culcare. Uleiul de ylang-ylang poate acționa și ca afrodisiac în dormitor, așa că acest tip de sesiune aromatică ar funcționa bine și în difuzoarele de parfumuri.

"
Selectați versiunea