Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști peel-off

Măști peel-off

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Aplicarea măștilor de față ar trebui să devină rutina ta de îngrijire a pielii. Mai ales că pe piața actuală există măști dedicate tuturor tipurilor de ten - normal, mixt, uscat, uscat, matur, sensibil, vascularizat și problematic. Măștile pot lua mai multe forme - cele mai populare sunt însă măștile peel-off masks care au ajuns la noi din țări îndepărtate precum Coreea. Produsele de acest tip urmăresc în primul rând să curețe pielea în profunzime - dar lista de proprietăți este mult mai lungă.


Masca peel-off - ce este?

Masca peel-off este un produs de un interes considerabil în rândul femeilor. Aceasta își datorează popularitatea în principal bloggerilor de frumusețe. Cosmeticul are o consistență asemănătoare unui gel care este ușor de aplicat - astfel încât îl puteți aplica cu succes în confortul propriei case. Peel-off masks sunt cunoscute pentru proprietățile lor purificatoare și astringente. Ele sunt recomandate în special posesorilor de ten normal și mixt, cu imperfecțiuni și cu zona T (frunte - nas - bărbie) vizibil grasă.

"Masca Peel-off - cum se utilizează" este una dintre cele mai frecvente fraze de căutare. Cosmeticele de acest tip sunt extrem de ușor de aplicat, astfel încât practic oricine le poate folosi. Cu toate acestea, nu uitați să aplicați masca pe pielea curată - după ce o aplicați pe față, așteptați câteva minute și apoi îndepărtați "stratul" uscat. Masca va îndepărta toate impuritățile și imperfecțiunile, inclusiv punctele negre și pielea moartă.

Curățare în profunzime

Măștile faciale de tip "peel-off sunt concepute în primul rând pentru a curăța în profunzime fața de impuritățile acumulate, de pielea moartă și de punctele negre. Cu toate acestea, în funcție de masca pe care o alegeți, vă puteți aștepta la rezultate diferite. Un bun exemplu în acest sens sunt măștile peel-off disponibile în magazinul online Nutridome - inclusiv măști cu proprietăți de netezire și hidratare, precum și produse pentru aplatizarea ridurilor. Pentru adolescenți și persoanele cu piele mixtă și grasă, recomandăm măștile peel-off pentru puncte negre și produsele cosmetice care reglează sebumul.

Care dintre măștile de pe acest site este testată dermatologic și formulată natural. În formula lor veți găsi o multitudine de ingrediente active și substanțe de origine vegetală, printre care: micronutrienți precum zincul și magneziul, uleiul de cocos sau extractul de flori de gardenia.

Cele mai bune măști peel-off te așteaptă în magazinul online Nutridome!

Măștile peel-off disponibile pe site includ produse ale mărcii proprii Nutridome. Acestea sunt produse cosmetice de înaltă calitate, cu o formulă atent cercetată și ingrediente bogate, care sunt complet sigure chiar și pentru pielea delicată. Fiecare este disponibilă într-un ambalaj convenabil, de unică folosință, care poate încăpea cu ușurință într-o geantă de cosmetice.

Gama include, de asemenea, și alte măști, inclusiv măști cremă, pudră și folii. Site-ul oferă, de asemenea, benzi de păr practice pentru a ține firele de păr indisciplinate departe de față în timpul diferitelor tratamente de înfrumusețare la domiciliu. Vezi ce ți-am mai pregătit!

Selectați versiunea