Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Igiena orală

Igiena orală

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Noutăți
Pudră pentru albirea dinților cu cărbune de cocos Smilebite
20 g
135,06 RON
vândut
Preț normal
Pastă de dinți bio Apident cu minerale de la Marea Moartă și mentă proaspătă Optima Apis
100 ml
25,92 RON
vândut
Preț normal
Pastă de dinți naturală cu extracte din plante pentru adulți și copii Sylveco
100 ml
28,65 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Pastă de dinți cu acțiune triplă pe bază de aloe vera Equilibra
75 ml
23,62 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Gel pentru spălarea dinților cu cărbune activ din coajă de nucă de cocos și aloe vera Equilibra
75 ml
25,01 RON
vândut
Preț normal
Noutăți
Pastă de dinți de albire fără fluor și zaharină Equilibra
75 ml
23,62 RON
vândut
Preț normal
Apa de gură pe bază de plante cu extracte naturale fără alcool Sylveco
500 ml
35,47 RON
vândut
Preț normal
Periuță de dințI din bambus cu peri de nailon alb potrivită pentru vegani smilebite
1 buc
25,92 RON
vândut
Preț normal
Pastă de dinți naturală din plante SCORUȘ – Linia RAW Biosoma
120 ml
94,13 RON
vândut
Preț normal
Periuță de dinți din bambus cu peri de nailon potrivită pentru vegani Smilebite
1 buc
25,92 RON
vândut
Preț normal
Pastă de dinți antibacteriană Toothpaste Cinnamon Mint Ohlala
75 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
Pastă de dinți pentru protejarea gingiilor Toothpaste Violet Mint Ohlala
75 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 24,31 RON
Pastă de dinți antibacteriană Toothpaste Raspberry Mint Ohlala
75 ml
34,74 RON
vândut
Preț normal
-34%
Soluție de apă de gură cu aromă de mentă cu acțiune anticorozivă Smilebite
300 ml
40,31 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 61,16 RON
Noutăți
Pastă de dinți pentru dinți și gingii sensibile Aloe Gel Sensitive Equilibra
75 ml
23,62 RON
vândut
Preț normal

O periuță de dinți este unul dintre acele obiecte fără de care este foarte greu să-ți imaginezi viața. Igiena orală este, pentru majoritatea oamenilor, primul lucru pe care îl fac atunci când se ridică din pat și ultimul lucru pe care îl fac înainte de a merge la culcare. Există un motiv pentru care se spune că ceva ne poate intra în obișnuință precum spălatul pe dinți. Dar vă gândiți la ce perie de dinți folosiți?


Higiena periuței de dinți

Când vine vorba de periuța de dinți, puțini sunt cei care controlează cu strictețe cât timp o folosesc. De cele mai multe ori o înlocuim cu una nouă atunci când cea pe care o folosim începe să arate inestetic sau pur și simplu - când ni se amintește. Statistic, facem acest lucru de 1-2 ori pe an, ceea ce este mult prea puțin frecvent. O periuță de dinți ar trebui să fie înlocuită la fiecare 2-3 luni. Acest lucru se datorează faptului că studiile au arătat că aceasta poate funcționa eficient timp de 10-12 săptămâni. Această perioadă este corectă, cu condiția să nu fi avut o infecție a gâtului în acest interval. Rareori se menționează faptul că o periuță de dinți folosită anterior trebuie înlocuită cu una nouă după fiecare amigdalită, tuse sau laringită, deoarece bacteriile care au provocat boala rămân pe periuța de dinți.

Înlocuirea periuței de dinți nu este însă suficientă, deoarece, la fel cum dinții, gingiile și întreaga noastră gură au nevoie de o igienă corespunzătoare, periuța de dinți trebuie îngrijită zilnic. Cum? Pur și simplu spălând-o bine cu apă caldă după fiecare utilizare, îndepărtând orice rest de pastă de dinți folosită și punând-o deoparte în mod corect - cu peri în sus și astfel încât să nu atingă periuțele de dinți ale altor persoane din gospodărie. Tratarea periuței de dinți în acest mod îi oferă șansa de a se usca, ceea ce va împiedica dezvoltarea microbiană.

Dinți sănătoși versus mediul înconjurător

Când se vorbește despre schimbarea frecventă a periuței de dinți, apare adesea aspectul cantității de gunoi produs. Fiecare periuță de dinți folosită este un alt deșeu, de asta nu există nicio îndoială. Cu toate acestea, alegând produsele potrivite, sunt șanse să nu poluați mediul înconjurător atât de mult pe cât ați crede.

Tocmai din grija pentru planetă, șervețele de dinți din bambus devin din ce în ce mai populare. Acesta este un produs ai cărui parametri nu diferă cu nimic de periuțele de dinți fabricate în întregime din plastic. Bambusul din care este confecționat mânerul periuței de dinți este un lemn natural, dar nu absoarbe apa. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că periuța de dinți din lemn începe să putrezească în mediul cald și umed din baie. Periuțele de dinți din bambus sunt fabricate din peri de nailon, exact la fel ca cele tradiționale. Acestea pot fi periuțe de dinți cu peri soft, cu peri tari sau cu peri medii. Pur și simplu vor arăta ușor diferit și vor avea un impact minim asupra mediului înconjurător.

Fabricanții care oferă periuțe de dinți din bambus, de cele mai multe ori se asigură, de asemenea, că ambalajul lor nu conține plastic. Deși s-ar putea să credeți că este o schimbare mică, merită să vă alăturați acestei tendințe cât mai curând posibil. Fapt - va fi semnificativ pentru protecția mediului doar dacă ne vom schimba complet modul de gândire. Poate că, în viitor, periuțele de dinți din plastic vor fi interzise la fel ca și paiele de băut și vesela și tacâmurile de unică folosință, dar nu trebuie să așteptați o legislație de sus în jos pentru a avea grijă de locul în care trăim. Spălătoarele de dinți naturale ar trebui să devină pur și simplu alegerea ta naturală dintr-o nevoie interioară, nu ca urmare a schimbării legilor.

Îngrijirea zâmbetului tău în mod cuprinzător

La Nutridome, avem tot ceea ce ai nevoie pentru o igienă orală eficientă - periuțe de dinți moi pentru gingii sensibile și lapte de gură antibacteriene. La noi, veți avea grijă și de aspectele estetice, deoarece vă oferim și kituri de albire a dinților la domiciliu. Aveți grijă de dinții dvs. fără a degrada mediul înconjurător cu produsele pe care le veți găsi în magazinul nostru.

Selectați versiunea