Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lac de unghii

Lac de unghii

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Unghiile bine îngrijite sunt cartea de vizită a mâinilor tale, așa că merită să le îngrijești cu o manichiură atentă. În magazinul nostru veți găsi produse care să vă ajute să faceți acest lucru. Printre cele mai populare se numără lacul de unghii, cu care vă puteți picta unghiile în culoarea preferată. Răsfoiți astăzi întreaga colecție și descoperiți blocuri de unghii la modă de la producători de renume, care sunt cotați în top pe piața de frumusețe.


Cele mai durabile lacuri de unghii pentru o manichiură clasică

În oferta noastră veți găsi lacuri de unghii durabile concepute pentru o manichiură clasică, care vor asigura un efect estetic pentru o perioadă lungă de timp, până când vor fi îndepărtate de pe suprafața plăcii cu ajutorul unui dizolvant. Unul dintre cele mai recomandate produse este buna lac de unghii de la Ingrid Cosmetics, care se distinge prin formula sa durabilă. Datorită acesteia, nu se ciobește și rămâne pe placă foarte mult timp, păstrând în același timp o strălucire frumoasă și naturală. Avantajul său suplimentar este că se usucă rapid, astfel încât manichiura nu durează mult timp. Datorită seriei de lacuri prezentate, puteți organiza un salon de manichiură la domiciliu. În plus, acestea vă permit să vă schimbați culoarea unghiilor într-o clipită, fără a fi nevoie să folosiți lampa UV și să îndepărtați straturile de lac hibrid.

Bune lacuri de unghii concepute pentru manichiura hibridă

În colecția prezentată de lacuri de unghii puteți găsi și versiuni concepute pentru manichiura hibridă, care sunt foarte populare printre stiliștii profesioniști din saloanele de înfrumusețare. Printre acestea se numără adevărate bestseller-uri, care includ următoarele lacuri de unghii hibride:

Explorați avantajele lacurilor de unghii hibride

Lucrările de unghii oferite durabile și la modă în varianta hibridă combină multe avantaje. În primul rând, acestea oferă un aspect natural al unghiilor, cu o strălucire frumoasă sau un finisaj mat, în funcție de preferințele tale. O astfel de manichiură este mult mai durabilă decât una clasică și este capabilă să se mențină în stare impecabilă timp de mai multe săptămâni. Va trebui să fie schimbată doar atunci când apare o regenerare, care perturbă estetica stilului. Dispozitivele și accesoriile suplimentare oferite în magazinul nostru vor face posibilă realizarea manichiurii chiar la tine acasă. În plus, lacurile de unghii hibride sunt rezistente la deteriorări mecanice și la efectele nefavorabile ale factorilor externi și nu este nevoie să așteptați ca următorul strat să se usuce după aplicare, deoarece unghiile sunt complet uscate după ce scoateți mâinile din lampă.

Sticlă de unghii colorată - ce nuanță să alegi?

Care Sticlă de unghii permanentă fără lampă, precum și versiunile concepute pentru manichiura hibridă, îți permit să te joci cu culorile după bunul plac. În viața de zi cu zi, multe persoane optează pentru nuanțe neutre și mute, inclusiv bejuri, maro și nuanțe. Uneori, un roz pastelat moale sau un gri subtil sunt tentante. Pe de altă parte, femeile îndrăznețe optează adesea pentru negru corb, care este, de asemenea, foarte elegant, la fel ca și roșul - o culoare atemporală care nu se demodează niciodată, chiar dacă tendințele în materie de unghii se schimbă frecvent. Totuși, aici nu se termină sugestiile.

Puteți alege și fuchsia nebună, neonul, albastrul, cobaltul, verdele sau coraiul și asortați-le cu ținuta pe care intenționați să o purtați la o ocazie importantă. Atunci când mergeți în vacanță, merită să alegeți lustri de unghii permanente în culoarea costumului de baie. Pentru sezonul estival, dar și pentru cel festiv, vor merge bine tot felul de modele cu ornamente interesante. Puteți completa lacul de unghii solid și uni cu un design într-o culoare similară sau complet diferită. Împodobirile cu sclipici sau utilizarea unor folii speciale, a unor zirconii sau polenuri frumos strălucitoare pentru o varietate de efecte sunt, de asemenea, opțiuni interesante.

Sticlă de unghii permanentă la prețuri atractive doar la Nutridome!

În magazinul online Nutridome puteți plasa comanda online, ceea ce face experiența de cumpărare confortabilă. Nu trebuie să ieșiți din casă pentru a vă cumpăra lacul de unghii preferat. În plus, întreaga colecție este disponibilă la un preț atractiv, care cu siguranță nu va greva bugetul de acasă sau cel al companiei, dacă intenționați să achiziționați echipamente pentru salonul de înfrumusețare. Suntem încrezători că produsele noastre nu vă vor dezamăgi, iar pe lângă cele mai bune și mai în vogă lacuri de unghii, puteți alege și accesorii care să vă ușureze manichiura, precum și baze și topuri hibride, care vor prelungi durata de viață a oricărui lac de unghii, vor asigura o mai bună aderență și vor garanta o strălucire frumoasă. În cazul în care aveți întrebări suplimentare cu privire la oferta noastră, nu ezitați să ne contactați. Vă dorim o experiență de cumpărături reușită!

Selectați versiunea