Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Îngrijirea zilnică înseamnă mai mult decât o cremă bine aleasă sau un demachiant facial. Pielea fiecăruia necesită un tratament special. Producătorii de cosmetice vin în ajutor oferind, printre altele, numeroase măști diferite dedicate tuturor tipurilor de piele. Printre acestea se numără măstirile în foaie, care au fost un succes în ultimii ani. Puteți găsi o selecție largă a acestora și pe nutridome.co.uk. Verifică și tu!


Măștile faciale într-o foaie - pentru cine?

Nutridome este locul în care veți găsi o selecție largă de produse cosmetice dovedite și naturale destinate îngrijirii diferitelor tipuri de piele. Dintre propunerile prezentate pe site nu putea lipsi masca într-o foaie care este foarte populară în rândul multor femei. Gama include măștile Nutridome, precum și produse cosmetice de la alte mărci cunoscute, cum ar fi Orphica.

Măștile în foaie sunt o opțiune excelentă pentru toți cei cărora nu le place să piardă timp cu aplicarea produselor în cremă sau gel, precum și pentru toți cei care își doresc un efect imediat. Aceste tipuri de măști sunt dedicate diferitelor tipuri de piele - de la pielea normală și mixtă, trecând prin pielea sensibilă și matură, până la pielea cu imperfecțiuni și tendință la îngrășare.

Pari pe ingrediente naturale!

Este extrem de important nu doar să alegi o mască pentru tipul tău de ten, ci mai ales să găsești un produs cu o formulă naturală, atent studiată. O mască de foi bine formulată este cea a cărei formulă conține atât substanțe active, cât și o multitudine de ingrediente de origine vegetală, de la diverse uleiuri, vitamine și oligoelemente, până la extracte și extracte de plante.

Mastilele în foi sunt produse cu proprietăți variate - pe lângă măștile de curățare și netezire, există și o gamă largă de măști hidratante, calmante, seboregulatoare și elasticizante. Măștile antirid sunt, de asemenea, foarte populare, deoarece acestea regenerează pielea din interior, stimulează microcirculația pielii și sinteza de colagen și îi redau pielii un aspect mai tânăr și mai radiant.

Măștile Platform - cât de des se aplică?

Masca Platform este extrem de comodă de aplicat - doar scoateți-o din ambalaj, aplicați-o pe față și așteptați câteva minute sau cam așa ceva (pentru informații despre cât timp trebuie să țineți masca pe față, consultați ambalajul). Cu toate acestea, nu uitați să vă curățați bine pielea înainte de a aplica folia cosmetică - spălați orice reziduuri de machiaj și alte impurități care s-au acumulat în timpul zilei. Cât de des puteți aplica masca în foaie? Aici este extrem de important să fiți sistematică - dacă doriți să vă bucurați de efectele tratamentului, este bine să aplicați masca de 1 - 2 ori pe săptămână.

În magazinul nostru veți găsi și măști sub formă de cremă și pudră, precum și măști peel-off. De asemenea, avem în stoc și o gamă de benzi practice pentru păr, pentru a preveni căderea firelor indisciplinate pe față în timpul aplicării măștilor.

Selectați versiunea