Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creioane de sprâncene

Creioane de sprâncene

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-21%
Creion de sprâncene maro cu ulei de ricin cu periuță și cap precis Nutridome
0,2 g
26,98 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 34,11 RON
Creion pentru sprâncene din grafit cu o perie și un vârf de precizie cu ulei de ricin Nutridome
0,2 g
34,11 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene rezistent la apă Slim Matic Ultra Precise Dark 030 Catrice
0,05 g
19,77 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene rezistent la apă Slim Matic Ultra Precise Medium 020 Catrice
0,05 g
19,77 RON
vândut
Preț normal
Creion powder browpencil soft black Paese
1,19 g
126,96 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 040 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 035 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene pudrat și durabil, cu peria de descurcare Soft Brown Paese
1,19 g
126,96 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene rezistent la apă Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Cool Brown 040 Catrice
0,05 g
19,77 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 015 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 025 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Creion maro pentru sprâncene cu pensulă practică eyebrow DESIGNER 02 Essence
1 g
12,26 RON
vândut
Preț normal
Marker pentru sprâncene cu vârf în formă de pieptene In Brows Ready 02 Medium InGrid
1,2 g
36,82 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 030 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Pix pentru coafarea precisă a sprâncenelor cu un aplicator de până la 24 de ore culoare 003 Dark Brown Gosh
1 ml
68,20 RON
vândut
Preț normal
Creion de sprâncene modelator ultra-precis nr 01 taupe Micro Precise Brow Pencil Eveline
0,06 g
34,09 RON
vândut
Preț normal
Creion durabil pentru sprâncene cu pudră, cu peria de descurcare a maro închis Paese
1,19 g
126,96 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene rezistent la apă Slim Matic Ultra Precise Ash Blonde 015 Catrice
0,05 g
19,77 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof în culoarea Warm Brown 025 Catrice
4 g
19,77 RON
vândut
Preț normal
Creion pentru sprâncene cu pensulă pentru descurcarea Eye Brow Stylist 020 Catrice
1,4 g
18,40 RON
vândut
Preț normal
Creion de sprâncene maro deschis cu o perie practică pentru sprâncene eyebrow DESIGNER 04 Essence
1 g
12,26 RON
vândut
Preț normal

Vă prezentăm o secțiune în care puteți găsicreioane bune pentru sprâncene. Este vorba de produse de la companii precum Gosh, Paese, Catrice și marca noastră Nutridome. Oferim creioane de sprâncene pentru blonde și pentru doamnele cu părul închis la culoare. Avem creioane de sprâncene pudră cu perie pentru sprâncene, precum și cele mai bune creioane de sprâncene cu ceară. Cu acestea, veți pune în valoare aspectul ramei ochilor și vă puteți finaliza machiajul cu precizie. Periile de pe creioane vă permit să pieptănați cu grijă firele fine de păr, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra stării sprâncenelor dumneavoastră. Datorită gamei largi de produse, veți găsi culoarea potrivită a creionului și veți completa densitatea acestora dacă sprâncenele sunt subțiri și delicate.


Creioane pentru sprâncene cu perie

Când căutați printre diferite culori, creioane pentru sprâncene pentru brunete sau doamne cu părul deschis, veți găsi diferite tipuri de aceste produse. Unul dintre ele sunt creioanele cu o perie alungită, spiralată. Practice și foarte utile la aplicarea machiajului, acestea fac posibilă îngrijirea firelor fine de păr de deasupra ochilor, precum și conferirea unei culori atrăgătoare acestora.

Îngrijirea și pieptănarea sunt îmbunătățite și mai mult de posibilitatea ingredientelor valoroase din formula creionului. Printre altele, veți găsi uleiul de ricin, care are proprietăți hidratante ridicate, accelerează creșterea părului și adaugă strălucire. Ceara de Carnauba, pe de altă parte, formează un strat protector pe păr, care îl protejează de uscare și de efectele nocive ale vremii. Ceara de candelilla adăugată în creioane este o sursă de acizi grași, ceea ce o face protectoare, lubrifiantă, suplă și hrănitoare.

Oferim Creioane pentru sprâncene Neutridome cu perie, disponibile în mai multe culori. Astfel, puteți să le potriviți nuanța la tipul dumneavoastră de frumusețe. Printre altele, vă recomandăm creioanele de sprâncene negre, precum și grafitul sau mai multe tonuri de maro, care vor accentua perfect frumusețea doamnelor cu o culoare diferită a părului.

Creioane pentru sprâncene cu ceară și pudră

Creioanele pentru sprâncene cu pudră sunt soluția potrivită pentru un machiaj de lungă durată și o aplicare ușoară. Acestea evidențiază perfect sprâncenele și sunt suficient de moi pentru a oferi un efect de styling natural. Dacă achiziționați varianta cu pensulă, puteți, de asemenea, să scăpați cu ușurință de excesul de pudră de pe firele de păr aplicate în timpul machiajului sprâncenelor. Cu o consistență potrivită a creionului pudră, puteți, de asemenea, să gradați intensitatea nuanței. Creioanele pudră inovatoare sunt realizate cu ingrediente naturale, cum ar fi mica minerală și siliciul. Sunt, de asemenea, rezistente la căldură

Creioanele de ceară sunt modalitatea ideală de a vă completa machiajul. Datorită ingredientelor naturale, precum ceara de albine și ceara de candelilla, acestea sunt ideale pentru regenerarea și condiționarea sprâncenelor. De asemenea, le conferă strălucire, oferă o impresie tridimensională și cresc volumul părului. Uleiul de ricin care se găsește în ele le hrănește în mod natural și le întărește structura.

Cum să accentuezi sprâncenele cu creionul de sprâncene?

Este o idee bună să începi să îți pictezi sprâncenele prin perierea și pieptănarea lor. Așezarea lor în sus vă va oferi forma potrivită care se potrivește cel mai bine cadrului ochilor dumneavoastră. Puteți folosi vârful ascuțit pentru a umple golurile, făcând mișcări rapide și scurte, cu o presiune potrivită. Dacă este necesar, pur și simplu ascuțiți-l cu un ascuțitor special. Folosind creionul, vă puteți aplica machiajul ținându-l drept sau plat. În primul caz, veți obține efectul unor linii complementare care imită firele naturale de păr, în timp ce în al doilea caz veți adăuga volum sprâncenelor, realizând o umbră distinctă.

Pentru blonde, glasate și brunete, am pregătit și o ceară pentru sprâncene în creion, disponibilă în mai multe culori diferite. Pregătită pe bază de ulei de ricin și ceară de albine, aceasta strălucește perfect și hidratează firele de păr, asigurând totodată efecte de styling de lungă durată și o poziționare perfectă a sprâncenelor.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, creioane pentru sprâncene profesionale, neparfumate, cu un aplicator convenabil. Rezistente la murdărire, acestea vă permit să vă stilizați cu precizie aspectul sprâncenelor. Stiloul, echipat cu un micropieptene, vă va permite, de asemenea, să faceți tușe precise, asemănătoare cu părul adevărat. Are o formulă ușoară, cu antioxidanți, pentru a vă menține sprâncenele cât mai hidratate. Stilourile vă permit să obțineți un efect de machiaj foarte natural, de la subtil la mai definit. Aruncați o privire la întreaga gamă de produse de machiaj pentru ochi de la Nutridome. Vă recomandăm, de asemenea, fardurile multicolore farduri pentru pleoape și maștile pentru gene.

Selectați versiunea