Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști antirid

Măști antirid

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Primele riduri - dacă le-ați observat deja, este timpul să vă îndreptați spre cosmeticele antirid. Completează-ți regimul zilnic de îngrijire a pielii cu o cremă, un ser și o mască liniștitoare de riduri, de preferat una cu o formulă naturală. În magazinul online Nutridome, veți găsi maștile antirid în cremă și pudră, care sunt formulate cu ingrediente vegetale și principii active care elimină ridurile, netezesc pielea și îi redau un aspect radiant.


Ce fel de mască pentru riduri? Doar una cu ingrediente naturale!

În magazinul online Nutridome veți găsi o gamă largă de masti anti-rid care vă vor ajuta să vă recăpătați un aspect mai tânăr și mai radiant. Cosmeticele expuse sunt dedicate atât posesorilor de ten matur, cât și femeilor care văd primele riduri. Măștile disponibile pe site nu numai că elimină ridurile, ci și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii, elimină semnele de oboseală, fac pielea mai elastică și mai fermă, stimulează microcirculația și sinteza de colagen și stimulează fibroblastele pielii să producă elastină.

Astfel de efecte sunt posibile datorită ingredientelor conținute în măști. În formula măștilor antirid prezentatestrong> veți găsi, printre altele: ulei de măsline, squalane, vitamina A, extract de ginkgo biloba, alge marine, pulpă de aloe vera, extract de salvie, extract de caviar, distilat de albăstrele, extract de scoarță de salcie albă sau argile naturale.

Cumpărați o compoziție naturală și o formulă comodă

Măștile naturale antirid sunt produse cosmetice care merită incluse în regimul de îngrijire a pielii atunci când observați primele riduri. Aplicate ciclic, adică de 1 - 2 ori pe săptămână, acestea vă vor face în curând pielea mai întinsă, mai hidratată și plină de strălucire. Puteți alege dintre măști sub diverse forme - cele mai populare sunt măștile în folii și măștile cremă. Pentru fanii cosmeticii de tip "do-it-yourself", mulți producători și-au extins gama pentru a include măști antirid sub formă de pudră. Pregătirea lor este extrem de ușoară - tot ce trebuie să faceți este să amestecați pulberea cu apă sau hidrolat, asigurându-vă că păstrați proporțiile corecte.

Merită să combateți primele riduri într-un mod cuprinzător, motiv pentru care în magazinul Nutridome au apărut seturi cosmetice. Acestea includ nu doar maștile naturale antirid, ci și alte produse cu efecte similare, cum ar fi cremele sau produsele de curățare a feței.

Cosmetice pentru pielea matură și pentru pielea cu primele semne de îmbătrânire

O mască este o completare excelentă a îngrijirii conștiente a pielii. Zilnic, este indicat să se ajungă la produse care încetinesc procesul de îmbătrânire și oferă un aspect radiant pentru mai mult timp. Puteți găsi o gamă largă de produse cosmetice pentru acest tip de piele în magazinul Nutridome - gama noastră include, de asemenea, produse dedicate pielii mature, care sunt excelente pentru îngrijirea zilnică a pielii după 40 și 50 de ani.

Creme de față, creme pentru ochi, seruri de netezire sau scruburi - acestea sunt doar câteva dintre propunerile noastre. Seturile gata făcute de produse cosmetice antirid și de întinerire, formate din două, trei sau patru produse cu proprietăți similare, sunt, de asemenea, un succes. Descoperă produsele cosmetice pe care le-am pregătit pentru tine și păstrează un aspect tânăr pentru mai mult timp!

Selectați versiunea