Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Săruri

Săruri

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-19%
Sare de baie pentru picioare cu uree 45% Refeet
180 g
26,56 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 32,74 RON
Pudră naturală de baie cu lapte de capră pentru pielea sensibilă din Haga
400 g
80,49 RON
vândut
Preț normal
-29%
Sarea de baie întărește și netezește pielea cu sare de mare cu aromele curcubeului Oh! Tomi
300 g
28,96 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 40,79 RON
-29%
Sare de baie vanilie-portocale, care întărește și netezește pielea Oh!Tomi
300 g
28,96 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 40,79 RON
IDEAL CA UN CADOU
Shot calmant de baie cu sare de magneziu-potasiu Hibiscus de oțel Bracia Mydlarze
70 ml/ o baie
31,97 RON
vândut
Preț normal
Shot de baie pentru reducerea roșeței cu spirulină Pădure tropicală Bracia Mydlarze
70 ml/ o baie
31,97 RON
vândut
Preț normal
Sare de baie de magneziu cu sare Epsom și ulei esențial Lavandă relaxare Mglife
540 g / 5 băi
50,48 RON
vândut
Preț normal
Set Lapte de capră pentru mame și balsam de corp pentru mame pentru îngrijirea zilnică Lili&Mu
Loțiune de corp 300 ml/Lapte de baie de capră 220 g
130,04 RON
vândut
Preț normal
Sare de baie de magneziu cu sare Epsom și ulei esențial Mint Mglilife răcoritoare
540 g / 5 băi
50,48 RON
vândut
Preț normal
Set de produse de îngrijire a picioarelor cu uree refeet
75 ml + 180 g
66,85 RON
vândut
Preț normal
-5%
Sare de baie naturală desculță după mușchiul Hagi
1300 g
88,68 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 65,51 RON
IDEAL CA UN CADOU
Set de 4 shoturi naturale de baie Bracia Mydlarze
4x70 ml
123,71 RON
vândut
Preț normal
IDEAL CA UN CADOU
Shot hidratant de baie cu floare de clitoria Iasomie albastră Bracia Mydlarze
70 ml/ o baie
31,97 RON
vândut
Preț normal
IDEAL CA UN CADOU
Shot regenerant de baie cu sare Epsom Lavandă proaspătă Bracia Mydlarze
70 ml/ o baie
31,97 RON
vândut
Preț normal
Lapte praf de baie de capră pentru mămici cu ulei de jojoba și pantenol Lili&Mu
220 g
57,30 RON
vândut
Preț normal

Căutați cel mai bun mod de a vă relaxa după o zi grea? Optați pentru o baie fierbinte! Nimic nu se relaxează mai bine ca asta după o zi lungă și grea. Dacă doriți un efect și mai bun, folosiți o sare de baie aromată. Un pumn de produs aruncat într-o cadă plină cu apă este suficient pentru a transforma o baie obișnuită de seară într-o adevărată cură de spa pentru pielea ta. În oferta noastră veți găsi sugestii de produse care vă vor ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, iar parfumul lor frumos vă va liniști simțurile. Sărurile de baie sunt disponibile într-o gamă largă de parfumuri, astfel încât este ușor să alegeți un produs perfect adaptat gusturilor dumneavoastră.


Sarea de baie - ce merită să știm despre ea?

Săra de baie este un produs cosmetic oferit de însăși natura. Nu este doar un produs cosmetic în plus printre multele destinate îngrijirii. Sărurile de baie au proprietăți terapeutice. Adăugarea acestui produs vă va permite să vă relaxați și să vă îngrijiți excelent corpul. Baia în sare poate avea și un efect detoxifiant, permițându-vă să vă curățați pielea de toxinele acumulate.

Cristalele de sare de baie conțin magneziu, potasiu și calciu. Ca urmare, au un efect benefic asupra pielii. Cele mai bune săruri de baie sunt cele care au și aditivi valoroși, de exemplu uleiuri sau extracte din frunze de plante. Acestea fac ca efectul sării de baie naturale să fie și mai bun.

Cum să alegeți sărurile de baie?

Când alegeți o sare de baie naturală, fiți atenți la mirosul acesteia, mai ales dacă există arome care au un efect deosebit de pozitiv asupra dumneavoastră. Un parfum fructat este perfect pentru vară, când doriți să vă oferiți un mic impuls. Uleiul esențial de mentă este, de asemenea, un ingredient ideal pentru sărurile de baie care au rolul de a stimula acțiunea. Merită să știi că este, de asemenea, un ulei care calmează mușchii dureroși. O baie cu sare care conține acest ulei va acționa, așadar, atât asupra minții, cât și asupra corpului.

Un parfum popular este lavanda. Este perfect toamna și iarna, când aveți nevoie de băi relaxante și încălzitoare. Un cosmetic cu ulei esențial de lavandă ameliorează durerile de cap și durerile musculare.

Merită să știți că unele pelițe pot fi folosite ca săruri de baie. Compoziția naturală a acestor produse este adesea îmbogățită cu uleiuri valoroase. Printre acestea se poate număra uleiul de migdale, care are un efect regenerant și lubrifiant. Uleiul de macadamia face ca pielea să fie netedă și fermă.

Răspunsul la întrebarea: ce sare de baie să alegeți este foarte simplu. Depinde de preferințele dumneavoastră. Pentru unii, aroma cristalelor de sare de mare este cel mai important lucru, alții optează pentru sarea de baie datorită proprietăților ingredientelor individuale. Alegerea vă aparține - în gama noastră veți găsi produse care vor fi benefice pentru bunăstarea dumneavoastră.

Băile cu sare - de ce merită?

În timp ce faceți baie cu sare, nu numai că vă puteți relaxa, dar vă puteți regenera mușchii și vă puteți îngriji pielea. Totul depinde de produsul pe care îl folosiți. Acordați o atenție deosebită sării Epsom, o combinație de compuși de sulf și magneziu. Acesta este un produs care contribuie la refacerea deficiențelor de magneziu. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui. Băile regulate cu sare Epsom pot avea un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.

Puteți opta, de asemenea, pentru sărurile de baie naturale din Marea Moartă. Produsul de magneziu-potasiu favorizează hidratarea pielii. Sarea de Himalaya, pe de altă parte, face ca mușchii să se relaxeze, iar pielea să fie hrănită și regenerată.

Băile cu sare au un efect pozitiv asupra stării pielii. O fac moale și netedă, iar micile iritații sunt calmate. De asemenea, au avantajul de a fi ușor de preparat. Nu trebuie să faceți nimic complicat. Tot ce trebuie să faceți este să turnați cantitatea de sare specificată de producător într-o cadă plină cu apă. Baia aromată va avea grijă de pielea și de starea dumneavoastră de bine. Pentru un efect și mai relaxant, vă puteți aprinde o bandă în cameră.

Selectați versiunea