Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Săruri

Săruri

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Căutați cel mai bun mod de a vă relaxa după o zi grea? Optați pentru o baie fierbinte! Nimic nu se relaxează mai bine ca asta după o zi lungă și grea. Dacă doriți un efect și mai bun, folosiți o sare de baie aromată. Un pumn de produs aruncat într-o cadă plină cu apă este suficient pentru a transforma o baie obișnuită de seară într-o adevărată cură de spa pentru pielea ta. În oferta noastră veți găsi sugestii de produse care vă vor ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, iar parfumul lor frumos vă va liniști simțurile. Sărurile de baie sunt disponibile într-o gamă largă de parfumuri, astfel încât este ușor să alegeți un produs perfect adaptat gusturilor dumneavoastră.


Sarea de baie - ce merită să știm despre ea?

Săra de baie este un produs cosmetic oferit de însăși natura. Nu este doar un produs cosmetic în plus printre multele destinate îngrijirii. Sărurile de baie au proprietăți terapeutice. Adăugarea acestui produs vă va permite să vă relaxați și să vă îngrijiți excelent corpul. Baia în sare poate avea și un efect detoxifiant, permițându-vă să vă curățați pielea de toxinele acumulate.

Cristalele de sare de baie conțin magneziu, potasiu și calciu. Ca urmare, au un efect benefic asupra pielii. Cele mai bune săruri de baie sunt cele care au și aditivi valoroși, de exemplu uleiuri sau extracte din frunze de plante. Acestea fac ca efectul sării de baie naturale să fie și mai bun.

Cum să alegeți sărurile de baie?

Când alegeți o sare de baie naturală, fiți atenți la mirosul acesteia, mai ales dacă există arome care au un efect deosebit de pozitiv asupra dumneavoastră. Un parfum fructat este perfect pentru vară, când doriți să vă oferiți un mic impuls. Uleiul esențial de mentă este, de asemenea, un ingredient ideal pentru sărurile de baie care au rolul de a stimula acțiunea. Merită să știi că este, de asemenea, un ulei care calmează mușchii dureroși. O baie cu sare care conține acest ulei va acționa, așadar, atât asupra minții, cât și asupra corpului.

Un parfum popular este lavanda. Este perfect toamna și iarna, când aveți nevoie de băi relaxante și încălzitoare. Un cosmetic cu ulei esențial de lavandă ameliorează durerile de cap și durerile musculare.

Merită să știți că unele pelițe pot fi folosite ca săruri de baie. Compoziția naturală a acestor produse este adesea îmbogățită cu uleiuri valoroase. Printre acestea se poate număra uleiul de migdale, care are un efect regenerant și lubrifiant. Uleiul de macadamia face ca pielea să fie netedă și fermă.

Răspunsul la întrebarea: ce sare de baie să alegeți este foarte simplu. Depinde de preferințele dumneavoastră. Pentru unii, aroma cristalelor de sare de mare este cel mai important lucru, alții optează pentru sarea de baie datorită proprietăților ingredientelor individuale. Alegerea vă aparține - în gama noastră veți găsi produse care vor fi benefice pentru bunăstarea dumneavoastră.

Băile cu sare - de ce merită?

În timp ce faceți baie cu sare, nu numai că vă puteți relaxa, dar vă puteți regenera mușchii și vă puteți îngriji pielea. Totul depinde de produsul pe care îl folosiți. Acordați o atenție deosebită sării Epsom, o combinație de compuși de sulf și magneziu. Acesta este un produs care contribuie la refacerea deficiențelor de magneziu. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui. Băile regulate cu sare Epsom pot avea un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.

Puteți opta, de asemenea, pentru sărurile de baie naturale din Marea Moartă. Produsul de magneziu-potasiu favorizează hidratarea pielii. Sarea de Himalaya, pe de altă parte, face ca mușchii să se relaxeze, iar pielea să fie hrănită și regenerată.

Băile cu sare au un efect pozitiv asupra stării pielii. O fac moale și netedă, iar micile iritații sunt calmate. De asemenea, au avantajul de a fi ușor de preparat. Nu trebuie să faceți nimic complicat. Tot ce trebuie să faceți este să turnați cantitatea de sare specificată de producător într-o cadă plină cu apă. Baia aromată va avea grijă de pielea și de starea dumneavoastră de bine. Pentru un efect și mai relaxant, vă puteți aprinde o bandă în cameră.

Selectați versiunea