Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru părul decolorat

Balsamuri pentru părul decolorat

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Dezlipirea părului este un tratament popular pentru a obține culoarea visurilor tale, care pentru multe femei este blondul: auriu, miere sau chiar platinat. Cu toate acestea, este important de reținut că decolorarea este un proces complicat și invaziv, așa că, după aceea, este extrem de important să aveți grijă de firele dvs. cu balsamul de decolorare potrivit blanzitor

>.

Ce balsamuri pentru părul decolorat merită să folosești?

Înainte de a alege cele mai bune produse cosmetice pentru părul decolorat, merită să iei în considerare textura și caracteristicile cheie ale părului. În primul rând, este important să ne amintim că părul decolorat este adesea deteriorat din cauza acțiunii agresive a substanțelor cosmetice care au fost folosite pe el. Acestea au fost concepute pentru a deschide cuticulele părului și pentru a elimina pigmenții naturali (melanina), precum și orice pigmenți rămași de la vopselele anterioare.

Cu alte cuvinte, părul decolorat are nevoie de balsamuri similare cu condiționer pentru părul slăbit. Aceasta deoarece ambele tipuri de păr necesită îngrijire intensivă și întărire. Ambele tipuri de păr au nevoie de îngrijire intensivă și de întărire, așa că bunele balsamuri pentru păr decolorat nu trebuie să vă facă părul gras sau lipicios, ci trebuie să înconjoare ușor părul cu un strat protector, fără a-l încărca.

Emolienți pentru protecție

Părul care a fost deteriorat prin decolorare nu trebuie supus altor tratamente invazive, cum ar fi coafarea intensă. În plus, este indicat să o protejați de factorii externi, inclusiv de radiațiile UV, de temperaturile extreme sau de apa clorată sau sărată. Acesta este motivul pentru care condiționatoarele profesionale pentru păr decolorat sunt întotdeauna bogate în emoliente.

Emolienții sunt un grup de substanțe care au proprietăți ocluzive. Acest lucru înseamnă că înconjoară ușor părul cu un strat subțire, protector. Acesta ajută la închiderea solzilor firului de păr și formează o barieră care împiedică apa să iasă din păr. Mai mult, emolienții vor deveni o barieră naturală împotriva luminii solare sau a apei, astfel încât acestea nu pot afecta firele decolorate.

Emolienții pot include o varietate de substanțe. Printre acestea se numără uleiuri vegetale naturale, cum ar fi uleiul de jojoba sau untul de cacao, dar și polimeri special concepuți sau chiar unele silicoane. Merită să experimentați, alegându-i pe cei care funcționează cel mai bine pentru părul deteriorat de decolorare.

Regenerare intensivă și hidratare

La fel ca și părul vopsit în alte culori, firele decolorate au nevoie de regenerare intensivă. Din acest motiv, merită să se ajungă la balsamuri cu substanțe bine cunoscute din condiționări pentru părul vopsit, adică în principal proteine. Acestea pot fi proteine vegetale, adesea extrase din extracte de lapte de grâu sau de ovăz, dar și proteine de mătase.

Un excelent adaos la condiționatoarele intensive pentru părul decolorat este keratina, care este una dintre proteinele de bază ale construcției. Aceasta are capacitatea de a pătrunde în interiorul părului și de a-i reface structura internă. O întărește și o regenerează, ceea ce se traduce printr-o îmbunătățire rapidă a stării întregii coafuri.

În cele mai bune balsamuri pentru părul decolorat poateți găsi, de asemenea, extracte și uleiuri vegetale eficiente, a căror sarcină este de a furniza vitamine și minerale rădăcinilor părului și întregului fir. Acestea reconstruiesc treptat părul deteriorat, care devine mai gros și mai rezistent la factorii externi. Mai mult, rădăcinile stimulate garantează o fază de creștere mai lungă, ceea ce ajută la îngroșarea coafurii.

Extracte vegetale naturale, cum ar fi extractul de cireșe sau aloe vera, au, de asemenea, un efect hidratant. Acestea ajută la redarea elasticității, a moliciunii și a strălucirii sănătoase a părului.

Protejarea culorii

Părul deschis, fie că este natural sau decolorat, este cunoscut pentru tendința sa de a se îngălbeni. Acesta este motivul pentru care condiționerul pentru păr decolorat conține adesea substanțe care protejează împotriva acestui proces. Acestea sunt, în principal, vopselele mov, care elimină tonurile galbene din firele deschise la culoare. Balsamurile pot conține, de asemenea, extracte naturale de plante pentru a îmbunătăți culoarea deschisă a părului, cum ar fi extractul de mușețel.

.

Selectați versiunea