Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Mergeți la casa de marcat
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg
Reduceri de până la 70%.

Categoria

Branduri

PREȚ

Etichetă

Parfumul de prospețime înghețată, bergamotă răcoritoare sau o compoziție de citrice efervescentă și energică sunt apă de toaletă pentru bărbați ideală pentru vara fierbinte. Pe de altă parte, pentru bărbații care caută note distinctive în parfumul lor, recomandăm o combinație ușor dezinvoltă de parfumuri de piele și ambragris, precum și de ierburi, flori de lavandă sau rubarbă.


Puteți cumpăra, de asemenea, amestecuri unice ca și compoziții seducătoare care folosesc condimente picante, cum ar fi ghimbirul și piperul, precum și cardamom mai blând, lemn de santal exotic și patchouli oriental uimitor. În gama Nutridome, avem o varietate de tipuri de apă de toaletă care să se potrivească atât gusturilor dumneavoastră, cât și personalității dumneavoastră. De asemenea, puteți alege flacoane de diferite capacități din gamă, astfel încât să puteți încerca o varietate de note și parfumuri pe piele fără a suporta costuri ridicate.

Aqua de toaletă bărbătească pentru zilele călduroase și răcoroase

La Nutridome, veți găsi produsul de parfumare potrivit pentru diferite ocazii. Pe lângă clasicele flacoane de apă de toaletă, puteți cumpăra și deodorant, gel de duș sau loțiune, unt sau cremă de corp într-o linie de parfumuri asemănătoare. Oferim eau de toaletă pentru bărbați, care va funcționa bine atât în căldura toridă a verii, cât și seara sau în anotimpurile mai răcoroase, când vă puteți permite note de parfum mai intense și mai senzuale. Avem compoziții care sunt perfecte atât pentru munca de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Apa de toaletă este mult mai ușoară decât parfumul sau apa de parfum, datorită conținutului mai mic de uleiuri esențiale. Acest lucru afectează, de asemenea, intensitatea și longevitatea parfumului, deoarece în apa de toaletă veți găsi în jur de 5-10% uleiuri esențiale, în apa de parfum, concentrația acestora ajunge la un nivel de aproximativ 10-20%, iar în parfumuri, ajunge chiar și la peste 40%. Acest lucru vă permite să decideți în ce circumstanțe un parfum de apă de toaletă mai moale și discret este o alegere mai bună și în ce circumstanțe doriți să faceți o impresie puternică și să folosiți un parfum intens.

Eau de toaletă ușoare și energizante sunt mai suave și vor funcționa bine și în fiecare zi, atunci când vă aflați printre alte persoane care folosesc produse cosmetice parfumate. În funcție de tipul de compoziție, le puteți asorta și pentru diferite ocazii. Apa de toaletă nu lasă pe piele un parfum foarte distinctiv și de lungă durată. Datorită acestei ușurințe, puteți, prin urmare, să folosiți cu ușurință două parfumuri diferite în aceeași zi și seară. Nu aveți nevoie decât de un duș rapid după muncă, de o schimbare de garderobă și vă puteți pregăti pentru o petrecere sau o întâlnire de seară folosind un parfum mai senzual și mai seducător.

Eaqua de toaletă pentru bărbați - alegeți compoziția preferată

Când folosiți apa de toaletă, puteți, la fel ca în cazul parfumului, să simțiți cum apar în succesiune notele de cap, de inimă și de bază. Gama largă de arome vă permite să vă alegeți combinațiile preferate. Astfel, aveți posibilitatea de a cumpăra o compoziție aromatică-friză sau lemnoasă, orientală-perfumată sau lemnoasă-citrală sau acvatică. Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de bază utilizate în compoziția parfumurilor. Variațiile și combinațiile sunt numeroase, iar notele distincte ale ingredientelor individuale, pot face ca un parfum să fie memorabil pentru mult timp. Subtil și sofisticat, proaspăt și răcoritor, precum și carismatic și de neuitat. Apele de toaletă pentru bărbați sunt disponibile într-o varietate de parfumuri, astfel încât există ceva pentru fiecare bărbat.

Când folosiți apa de toaletă, alegeți zonele de pe piele unde puteți simți clar pulsul. Acest lucru va ajuta parfumul să reziste mai mult timp. De asemenea, cel mai bine este să folosiți alte produse cosmetice de corp care au o aromă similară cu cea a apei de toaletă sau cele neutre și fără un parfum intens.

Apa de toaletă pentru bărbați nu este doar un produs care poate fi de interes pentru domni. Este, de asemenea, o opțiune ideală de cadou pentru o persoană dragă ale cărei gusturi le cunoașteți foarte bine și știți că compoziția aleasă îi va plăcea.

Selectați versiunea