Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Lentile gri

Lentile gri

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

-29%
Lentile de contact lunare, colorate gri, zero. 1 Ovio
1 pereche
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON
-29%
Lentile de contact gri platină culoare lunară zero gri deschis luni nr.2 Ovio
1 para
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON
-29%
Lentile de contact gri grafit lentile lunare colorate gri luni nr. 3 Ovio
1 para
72,63 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 102,32 RON

Vă prezentăm lentile de contact moderne de la marca italiană OVIO. În această secțiune veți găsi produse din linia Grey Moons. Acestea sunt lentile gri care vor transforma irisul ochiului într-un mod spectaculos. Nu au doar o nuanță subtilă de gri, ci și accente suplimentare de platină, aur sau grafit, pe care le puteți asorta tipului dvs. de frumusețe sau stării dvs. de spirit și stilului de modă actual. Așadar, alegeți lentile colorate care sunt confortabile de purtat și care oferă un aspect natural ochilor. Aceste produse sunt concepute pentru persoanele care nu au o deficiență vizuală ce necesită purtarea constantă a ochelarilor de corecție. Puteți cumpăra lentile OVIO și în alte nuanțe, disponibile în magazinul nostru Nutridome. Puteți purta fiecare pereche timp de până la o lună.


OVIO Grey Moons - lentile gri zero

Lentilele de contact trebuie să îndeplinească standarde stricte de calitate, astfel încât fiecare client să le poată folosi în condiții de siguranță și igienă. De aceea, merită să mizăm pe materiale de înaltă calitate și pe produse realizate cu precizie, care au certificatele corespunzătoare. În magazinul Nutridome, oferim produse de la marca italiană OVIO, iar lentilele realizate din hidroxietilmetacrilat (HEMA), sau hidrogel, au o suprafață moale și delicată. Ca urmare, acestea vă vor oferi confort la introducerea și purtarea lor pe globul ocular, iar atunci când sunt curățate corespunzător vă vor garanta o acuitate vizuală perfectă. Lentilele gri zero se adaptează flexibil la forma globului ocular, putând fi puse și scoase pentru a schimba culoarea irisului în doar câteva momente.

În linia OVIO Grey Moons, veți găsi modelul Grey Moons No.1, care se distinge printr-un model țesut cu mănunchiuri de cenușă și aur. În versiunea Grey Moons No.2, veți găsi gri în tonuri intense de platină, iar lentilele Grey Moons No.3 au o margine de grafit închis.

Cum să îngrijești lentilele de contact din hidrogel?

Dacă acesta este primul tău contact cu lentilele din hidrogel, avem vești bune pentru tine. Acestea sunt ușor de manevrat zilnic și veți deveni în curând un purtător experimentat. Ca și în cazul lentilelor de contact corective, primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a le pune sau de a le scoate din globul ocular este să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. De asemenea, verificați întotdeauna dacă lentilele nu sunt zgâriate sau deteriorate.

Pentru a curăța lentilele gri OVIO, folosiți soluții profesionale concepute pentru lentilele din hidrogel. Acestea nu numai că vor îndepărta murdăria și depunerile organice, dar vor asigura, de asemenea, că suprafața lor este suficient de umedă. Ca urmare, acestea nu vor irita globul ocular și nu vor provoca disconfort, chiar și în timpul purtării prelungite a lentilelor.

Când puneți lentilele pe ochiul deschis, priviți drept înainte. Odată așezate, acestea ar trebui să se potrivească perfect în globul ocular. Pe de altă parte, atunci când le scoateți, țineți capul drept și priviți în sus. Țineți lentila sub degetul arătător și puneți degetul mare pentru a strânge ușor lentila între ele. După fiecare utilizare, nu uitați să vă curățați și să depozitați lentilele în mod corespunzător.

Vă invităm să explorați gama de lentile colorate OVIO. În magazinul Nutridome le veți găsi și în diferite nuanțe de albastru, verde sau maro. De asemenea, vă oferim produse de machiaj pentru ochi șiproduse de îngrijire a ochilor, cum ar fi seruri sau creme.

Selectați versiunea