Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Serul pentru ochi

Serul pentru ochi

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Concentrat pentru ochi anti-îmbătrânire Concentrat pentru ochi anti-îmbătrânire D'ALCHEMY
15 ml
283,77 RON
vândut
Preț normal
Ulei ușor anti-îmbătrânire pentru ochi cu licurici și ulei de borage Espresso BioUp
10 ml / 120 zile
61,39 RON
vândut
Preț normal
Gel pentru ochi Natural Secrets cu peptide, suc de castraveți și alge marine
15 ml
121,42 RON
vândut
Preț normal
Ser concentrat pentru ochi, Pure Orphica pentru cearcăne, riduri și umflături
15 ml
271,49 RON
vândut
Preț normal
Tratament energizant pentru pielea din jurul ochilor cu 5% cofeină Ser Shot Eveline Cosmetics
30 ml
54,56 RON
vândut
Preț normal
Ser antirid pentru ochi cu vitamine A. C. E. pentru tenul uscat si matur, Iossi
10 ml
122,73 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 110,54 RON
Ser de reducere a ridurilor de ochi Ftp dermorevital pentru frunte și în jurul gurii Eveline
15 ml
30 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 21,29 RON
Ser antirid pentru ochi cu argireline 10% lifting efect Botox BasicLab
15 ml
115,83 RON
vândut
Preț normal
Ser de ochi pentru pleoape umflate și căzute cu uleiuri naturale Nacomi Next Level
15 ml
32,37 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 32,37 RON
Ser pro-intens pentru ochi, cu acid hialuronic cu molecularitate scăzută Bioliq
15 ml
50,46 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 60,27 RON
În fiecare zi, mai mult de o femeie se întreabă cu îngrijorare: și dacă crema mea de față nu este suficientă pentru a opri îmbătrânirea pielii mele? Nu trebuie să fie așa, dar poate fi adevărat.

În special atunci când vine vorba de zone atât de sensibile precum zona ochilor. Sunteți prea îngrijorată de semnele de îmbătrânire de pe pielea dumneavoastră? Atunci trebuie să afli despre serurile de ochi pentru riduri. Și orice alt ser pentru ochi, pentru că aceste cosmetice chiar îți pot oferi foarte mult!

Bun ser pentru ochi - ce este?

Un ser pentru ochi (numit și cocktail pentru ochi) este un cosmetic complementar, îl folosim în paralel cu o cremă de ochi, dar nu permanent. Un serum bun pentru ochi ar trebui inclus în rutina zilnică de îngrijire a tenului pentru cel mult câteva săptămâni. De ce? Pentru că serumul pentru ochi - pentru riduri, pentru cearcăne, pentru pungi, oricare dintre ele - este un cosmetic concentrat care este ca o serie de injecții hrănitoare pentru piele. Serumurile pentru ochi sunt cele mai utile atunci când pielea ta devine matură. Luați în considerare cumpărarea unui ser pentru ochi după vârsta de 40 de ani. Înainte de aceasta, puteți folosi un ser pentru ochi cu vitamina C, care va avea un efect hrănitor și va preveni ridurile viitoare. Dacă aveți și alte probleme ale pielii de sub ochi, folosiți un serum pentru pungile de sub ochi sau un serum pentru cearcăne.

Serum de ochi antirid

Ce este cel mai eficient serum de ochi pentru riduri? Aceasta este o întrebare destul de individuală, noi vă putem recomanda, de exemplu, serul de ochi cu lipozomi Mokosh cu acid hialuronic și extract de castravete. Un astfel de serum antirid pentru ochi nu numai că va reduce ridurile existente, dar va reface și deficiențele lipidice din pielea din jurul ochilor și va calma iritațiile.

Serum pentru cearcăne

Uneori, pielea din jurul ochilor se întunecă mai mult decât de obicei. Aceasta este o reacție la lipsa somnului, la stres, la o alimentație mai săracă, la stimulente. Atunci când observați o mărire a inesteticelor cearcăne de sub ochi, completați îngrijirea pielii cu un ser pentru cearcăne. Folosiți-l până la obținerea unei îmbunătățiri satisfăcătoare și reveniți la el ori de câte ori problema se agravează din nou.

Cum se utilizează comesticele cosmetice pentru cearcăne, cum ar fi serurile? Amintiți-vă să nu le folosiți în locul unei creme, ci în paralel cu aceasta. Aplicați serurile pentru ochi direct pe pielea curățată. Apoi așteptați câteva minute și abia apoi vine crema de ochi pe care o folosiți în mod normal. După câteva săptămâni de aplicare regulată, veți simți și vedea o diferență semnificativă. Serul pentru zona ochilor se aplică cel mai bine seara. După câteva săptămâni de tratament, faceți o pauză. Reveniți la utilizarea serului atunci când simțiți că pielea dvs. are din nou nevoie de o îngrijire mai intensă. Cu un ser pentru ochi pentru riduri, vă puteți bucura oricând de un aspect de tinerețe!

.
Selectați versiunea