Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Spray de păr

Spray de păr

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Vă treziți adesea dimineața cu părul imposibil de coafat? Ați încercat multe produse de styling, dar pur și simplu nu funcționează? Soluția perfectă pentru această problemă enervantă este spray-ul de styling pentru păr. Așadar, dacă sunteți genul de persoană care adoră să aibă părul perfect coafat, dar nu dispuneți de prea mult timp dimineața, atunci un spray de păr este exact ceea ce vă trebuie. În gama noastră veți găsi produse de la diferite mărci - alegeți produsul cosmetic care se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră.


Spray de coafat - de ce să îl folosești?

De ce să folosești spray de coafat? Fără îndoială, spray-ul de styling pentru păr este soluția perfectă pentru fiecare femeie căreia nu numai că îi plac schimbările rapide de coafură, dar ține cont și de timpul ei. Acest lucru se datorează faptului că este un produs cosmetic care nu numai că vă permite să vă reîmprospătați rapid coafura, dar și să o schimbați rapid după bunul plac. Nu e de mirare că spray-ul de coafură este atât de popular. Acum își poate găsi loc și în cosmeticele tale! Gelurile îți îngreunează părul și remediile de acasă nu te ajută? Părul tău își pierde rapid volumul și se simte tern și fără viață? Hairspray este cu siguranță produsul potrivit pentru tine.

Hair Styling Spray este extrem de ușor de utilizat și ocupă foarte puțin spațiu în trusa de machiaj. Este, de asemenea, eficient - datorită aplicării în ceață, o cantitate mică este suficientă pentru ca coafura ta să arate ca nouă. Prin urmare, este potrivit și pentru părul fin, moale și subțire, pentru care coafarea standard este adesea prea grea. Așadar, dacă doriți să obțineți efectul de valuri marine pe părul dvs. sau pur și simplu doriți să vă salvați coafura de dimineață, comandați lacul de păr din gama noastră.

Spray de coafat - cum se folosește corect?

Spray de coafat este un produs cosmetic relativ simplu de aplicat, mai ales dacă sunteți familiarizată cu utilizarea produselor cosmetice precum gelul de păr sau spray. Cum se folosește corect lacul de păr? În primul rând, trebuie să vă pregătiți părul pentru coafare. Acesta trebuie să fie uscat și pieptănat, astfel încât să nu se încurce inutil. Acest lucru poate face ca coafarea să fie foarte dificilă sau chiar imposibilă. În continuare, împărțiți-vă părul în secțiuni folosind, de exemplu, un pieptene și o greblă. Pe rând, o secțiune, aplicați produsul de styling la rădăcini. Repetați acest proces pe fiecare secțiune până când produsul este aplicat pe tot capul. Apoi înclinați capul și întoarceți tot părul în față. Masează-ți degetele în rădăcini pentru a distribui produsul uniform și pentru a ridica părul pentru o voluminozitate. Apoi, coafați-vă părul cu degetele sau pregătiți-vă coafura preferată. Ai câștigat volum și un păr cu aspect sănătos în câteva minute!

Spray pentru păr - care sunt beneficiile sale?

Deși spray pentru păr este un produs cosmetic relativ nou, acesta a câștigat deja o popularitate enormă. Care sunt avantajele sale? În primul rând, nu oferă o fixare puternică. În epoca coafurilor naturale, acesta este un avantaj uriaș, deoarece părul este încă moale, suplu și fin după utilizarea fixativului. Părul rămâne natural. Prin urmare, merită să îl aveți la îndemână.

Spre deosebire de alte produse de styling, fixativul de păr nu face părul lipicios și nu lasă reziduuri pe păr. Nu creează nici efectul de "italian umed", care a fost la modă în anii 2000. Deșișamponul uscat poate funcționa în mod similar cu un spray, acesta nu poate fi folosit la fel de des. Așadar, dacă sunteți în căutarea celui mai bun spray de styling pentru părul dumneavoastră, nu uitați să vizitați magazinul Nutridome.

Selectați versiunea