Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Ape parfumate pentru femei

Ape parfumate pentru femei

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Apele parfumate sunt mult mai durabile decât apa de toaletă. Acestea conțin o concentrație mai mare de uleiuri esențiale aromatice, datorită cărora parfumul lor nu numai că este mai profund, dar și durează mai mult pe piele. În magazinul nostru, oferim apă parfumată pentru femei preferând parfumuri răcoritoare de citrice, compoziții florale ispititoare și dulci, precum și preparate orientale extrem de puternice și seducătoare.


Vă recomandăm produse de la companii poloneze și străine renumite, care adesea oferă și alte produse cosmetice pentru corp în aceeași linie de parfumuri. Printre acestea se numără loțiuni, lapte și creme, precum și bureți de corp sau deodorante. Acest lucru vă permite să vă creați o trusă de frumusețe completă în parfumul preferat pentru a rezista în timp.

Eau de Parfum pentru femei contra parfum și apă de toaletă

Eau de Parfum, sau eau de parfum (EDP) în franceză, este un produs între apa de toaletă și parfum. În compoziția sa, veți găsi de obicei în jur de 10-20% uleiuri esențiale, ceea ce conferă un parfum intens. Datorită parfumului său mai concentrat, parfumul rezistă mult mai mult pe piele decât o apă de toaletă mai ușoară, care are de obicei o concentrație de 5-10% uleiuri esențiale.

Când folosiți apă de parfum, puteți conta pe un parfum mai puțin trecător. Acesta durează mult timp, așa că nu trebuie să îl reîmprospătați la fel de repede ca în cazul apei de toaletă. Este, totuși, mai slabă decât un parfum adevărat, a cărui putere este dată de concentrația de uleiuri esențiale, care este adesea de peste 40%. Apa de parfum este o alegere bună pentru zilele mai răcoroase sau pentru ieșirile de seară.

Apă parfumată pentru femei cu diferite preferințe de parfum

Apă parfumată pentru femei poate fi achiziționată într-o varietate de parfumuri. Începând de la compoziții ușoare și răcoritoare pe bază de citrice, flori acvatice sau fructe dulci și suculente, trecând prin vanilie aromatică, iasomie, frezie, trandafiri și violete, până la note orientale de lemn de santal sau mosc.

Acordurile picante de piper roz sau ciocolată neagră sunt, de asemenea, perfecte în compozițiile pentru femei. Apa de parfum senzuală floral-orientală este perfectă pentru seară și pentru ocazii speciale. Aromele seducătoare ale naturii nu sunt singurele ingrediente ale apă de parfum pentru femei. În compoziții veți regăsi și substanțe dezvoltate în laboratoarele de parfumerie. Funcția lor este de a stimula neuronii senzoriali și de a spori experiența simțului olfactiv. Astfel, acestea au o întreagă gamă de arome, sporind intensitatea și modul în care parfumul afectează simțurile umane.

Cum se utilizează apa de parfum pentru femei pentru ca aceasta să dureze mai mult?

O apă de parfum de bună calitate trebuie aplicată pe piele doar o dată la câteva ore. O singură aplicare durează, de obicei, între 6 și 8 ore. Pentru a prelungi și a păstra bine parfumul pe piele, pulverizați-vă cu apă parfumată la scurt timp după baie, pe pielea încă caldă. Puteți folosi o loțiune după baie pentru a vă hidrata bine și a fixa și mai mult parfumul apei de parfum. Aplicați-o pe zonele în care se simte pulsul. Este vorba în primul rând de gât, de partea interioară a încheieturilor mâinilor sau de zona decolteului - între sâni. De asemenea, puteți folosi parfumul și pe curbura coatelor sau a genunchilor. Cu toate acestea, trei puncte de pe corp sunt, de obicei, suficiente pentru ca parfumul să evolueze corespunzător pe piele fără a copleși privitorii cu puterea sa.

Când alegeți o apă de parfum, fiți conștienți de schimbarea care are loc atunci când parfumul se dezvoltă. Prima notă de căpătâi, emergentă, este impresia care ne face să fim imediat atrași de parfum și să alegem compoziția respectivă. Al doilea nivel este nota de inimă, care arată profunzimea diferitelor ingrediente. Cea de-a treia și ultima notă de bază, rămâne cel mai mult timp pe piele, deci este chintesența întregului amestec. Atunci când alegeți o apă de parfum pentru dumneavoastră, este indicat să așteptați până când parfumul se va dezvolta complet și abia apoi să decideți dacă va fi cel potrivit pentru dumneavoastră.

Selectați versiunea