Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru părul creț

Balsamuri pentru părul creț

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Locurile necesită o îngrijire specială pentru a ajuta la menținerea firelor frumoase, sănătoase și ușor de coafat. Printre cele mai importante produse cosmetice pentru ele se numără condiționatoarele pentru părul creț. Află care ar trebui să fie acestea.

.

Selecție de probleme ale părului creț

Cuvițele atrag multe persoane, dar de multe ori nu suntem conștienți de problemele pe care le pot cauza. Pentru a alege un un balsam bun pentru părul creț care să completeze eficient acțiunea șampon pentru păr creț, merită să îi cunoaștem mai întâi caracteristicile. Pe baza acestora, va fi mai ușor să determinăm nevoile acestui tip de fire.

În primul rând, părul creț este mai susceptibil la diverse tipuri de deteriorări decât părul normal. Acest lucru se datorează structurii lor fine și porozității ridicate, cauzate de solzii deschiși. Această caracteristică, la rândul său, face ca părul să se încurce ușor și este inerent uscat. Ca urmare, își pot pierde rapid elasticitatea și strălucirea. De asemenea, este dificil să le păstrezi în stare bună atunci când sunt expuse la condiții externe nefavorabile, inclusiv temperaturi extreme sau radiații UV.

În primul rând hidratarea

Din cauza problemelor descrise mai sus, prima și cea mai importantă sarcină a unui condiționer profesional pentru părul creț este de a hidrata intens firele. La fel cacondiționerul pentru părul uscat, acesta trebuie să conțină ingrediente care pot livra și reține apa în structura părului. Acestea pot include uleiuri vegetale naturale (inclusiv uleiul de argan) și laptele de capră, excelent pentru a crea un strat ocluziv.

Acesta este cel care înconjoară firele individuale și închide ușor cuticulele părului, protejându-l de uscare. Mai mult, prezența emolienților, care formează un strat ocluziv, face ca părul să fie mai neted, mai flexibil și mai moale. Astfel, este mai puțin probabil să se încurce și va fi mai ușor de pieptănat. Un strat protector eficient va contribui, de asemenea, la protejarea lor de factorii externi dăunători, inclusiv de lumina intensă a soarelui.

compoziție bogată

Pentru că buclele necesită întotdeauna o îngrijire mai intensă și furnizarea mai multor substanțe nutritive decât alte tipuri de păr, condiționările pentru părul creț trebuie să prezinte o compoziție bogată. În acest fel, ele vor permite ca toate substanțele nutritive necesare să ajungă la întreaga structură greu accesibilă a firelor.

În condiționatoarele pentru părul creț trebuie să existe, în primul rând, uleiuri naturale, care nu numai că creează un strat ocluziv, dar furnizează și vitamine și minerale. Multe dintre acestea sunt liposolubile și, prin urmare, împreună cu uleiurile, pătrund în scalp, în rădăcinile părului și în părul însuși mult mai bine decât fără ele. Printre uleiurile valoroase pentru păr se numără uleiul de primroză, uleiul de jojoba, uleiul de argan, uleiul de semințe de struguri, uleiul de avocado, uleiul de cânepă, untul de cacao și untul de shea.

Printre cei mai importanți compuși pentru părul creț care ar trebui să fie incluși în condiționer, merită menționate biotina și cheratina, care ajută la întărirea structurii fiecărui fir. Vitaminele B, E și C ar trebui, de asemenea, să fie incluse. Cea din urmă este deosebit de valoroasă și pentru că acționează ca un antioxidant eficient și protejează împotriva îmbătrânirii premature datorate radicalilor liberi.

Efectul antistatic

Cuvintele au adesea tendința de a se încreți, mai ales în timpul unei zile călduroase, în prezența aerului condiționat sau, dimpotrivă, atunci când prind puțină apă din aer. Acest efect este, de obicei, nedorit, motiv pentru care condiționatoarele pentru părul creț au adesea substanțe antistatice în formularea lor pentru a preveni încrețirea. Acestea pot include polimeri special formulați în acest scop, care asigură și un filtru de protecție pe păr.

Lodă de spălare

Este, de asemenea, o idee interesantă să alegeți un condiționer pentru spălarea părului creț. Acesta are efectul unui șampon și al unui balsam în același timp, economisind timp la coafarea zilnică. Este ideal pentru a fi luat la pachet, permițându-vă să reduceți spațiul din geantă alocat cosmeticelor.

Condiționerul pentru spălarea părului creț este dedicat și celor al căror păr are tendința de a cădea și de a se îngrășa rapid. Dacă vă temeți că aplicarea unui balsam clasic vă va face părul să pară stătut după doar câteva ore, balsamul de spălare este o soluție excelentă. Este delicat, nu irită și vă protejează părul fără a-l încărca. Încearcă-l și vezi dacă funcționează și pentru tine.

.
Selectați versiunea