Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Igiena intimă

Igiena intimă

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cremă depilatoare de corp cu ulei de cânepă și vitamina E Sensual Joanna
100 g
14,51 RON
vândut
Preț normal
Loțiune calmantă pentru igienă intimă cu aloe vera și acid lactic Nutridome
250 ml
39,56 RON
vândut
Preț normal
Lichid natural Lactobion pentru igienă intimă cu aloe vera într-un tub cu 4Organic
250 ml
18,40 RON
vândut
Preț normal
Ulei natural intim cu efect nutritiv, Pheromon B4Love
70 ml
34,09 RON
vândut
Preț normal
Gel de igienă intimă Geranium și merișor protector și regenerant împotriva infecțiilor cu Yope
300 ml
32,73 RON
vândut
Preț normal
 Gel de igienă intimă, calmant și hidratant, cu aloe și lemn dulce de Yope
300 ml
32,73 RON
vândut
Preț normal
Cremă depilatoare pentru zonele delicate și sensibile cu lapte de ovăz Sensual Joanna
100 g
19,35 RON
vândut
Preț normal
Gel de igienă intimă susținând echilibrul fiziologic al pielii Sylveco
300 ml
36,83 RON
vândut
Preț normal
Gel pentru igienă intimă, coajă de stejar și merișor Vis Plantis
300 ml
24,54 RON
vândut
Preț normal
Gel de igienă intimă Vis Plantis cu scoarță de stejar și extract de salvie
300 ml
24,54 RON
vândut
Preț normal
Lichid priobiotic pentru igiena intimă, natural cu aloe vera într-un tub cu 4organic
250 ml
18,40 RON
vândut
Preț normal
Gel de igienă intimă Vis Plantis cu scoarță de stejar și extract de mușețel
300 ml
24,54 RON
vândut
Preț normal

Igiena intimă este un aspect căruia trebuie să i se acorde o atenție deosebită. Numai utilizarea unor produse cosmetice de igienă intimă corect selecționate vă permite să o păstrați sănătoasă și fără iritații. De aceea, am decis să prezentăm pe scurt câteva reguli de îngrijire intimă.

.

Îngrijirea proastă - predispusă la infecții

Multe femei de toate vârstele se plâng de probleme cu zonele lor intime, care sunt foarte predispuse la iritații. Pielea uscată care apare acolo, roșeața, mâncărimile și arsurile sunt doar câteva exemple de plângeri frecvente. Din păcate, problemele de iritație nu sunt singurele cu care ne putem confrunta. Pentru multe femei, infecțiile recurente reprezintă, de asemenea, o problemă semnificativă.

Se pare că o igiena intimă necorespunzătoare poate fi cauza afecțiunilor menționate mai sus sau poate agrava simptomele acestora. Cosmeticele prost alese duc la uscăciunea și iritarea pielii, iar detergenții puternici conținuți de acestea pot agrava simptomele alergiilor sau ale infecțiilor. De aceea, recomandăm pentru igiena intimă cosmeticele cu compoziție testată și corect echilibrată.

Ce poate dăuna igienei intime?

Zona intimă, și în special vaginul feminin, conține bacterii lactice benefice care asigură un pH corect și protejează împotriva infecțiilor. Eliminarea acestora se poate solda cu iritații, dar și cu inflamații și infecții mai grave. De aceea, igiena intimă feminină trebuie să permită conservarea acestor bacterii în cantitatea potrivită. Din acest motiv, sunt nerecomandate substanțe precum săpunul gri, detergenții puternici, parabenii și conservanții și chiar coloranții și parfumurile foarte puternice.

Ce ar trebui să conțină preparatele pentru igiena intimă?

Îndoielnic, cea mai bună alegere sunt comesticele naturale pentru igiena intimă, care ajută la curățarea echilibrată a acestor zone delicate. În acest sens, este extrem de important să folosiți geluri de igienă intimă delicate, cu o formulă blândă, bazată pe extracte naturale de plante. Dintre acestea, ingredientele descrise mai jos merită o atenție deosebită.

Acidul lactic

Acidul lactic este recomandat în special pentru igiena intimă datorită faptului că ajută la menținerea pH-ului corect al zonei intime. Acesta scade pH-ul la nivelul cel mai prietenos pentru om și face ca femeile să sufere mai rar de iritații și infecții. Acest lucru se datorează în primul rând cultivării corecte a bacililor lactici.

Extractul de aloe vera

Are proprietăți hidratante și calmante și are un efect ușor de răcorire, care poate fi deosebit de benefic în cazul apariției iritațiilor. Extractul de aloe vera este denumit uneori "plasture calmant natural", deoarece accelerează regenerarea.

Panthenol

Este un alt ingredient cu efecte calmante și regeneratoare. Ajută la hidratarea delicată a pielii și o face să se regenereze mai repede. De asemenea, are un efect pozitiv asupra mucoaselor.

Lucorice și alte plante

Extracte de lemn dulce au efecte antibacteriene și antivirale. Acestea sunt excelente în produsele de igienă intimă, deoarece ajută la calmarea inflamațiilor. Au un efect răcoritor, de curățare și fac ca senzația de prospețime să dureze mai mult timp.

Alte plante pot avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra zonei intime. Printre acestea se numără păpădia, care are proprietăți calmante și antiseptice, sau merișorul, care are un efect astringent și ajută la combaterea infecțiilor urinare și ale tractului genital.

Glicerina

Este o substanță cu efect hidratant, care în același timp regenerează și răcorește perfect. Efectul său salutar se resimte deosebit de puternic dacă este îmbogățită cu extracte de plante care se îmbină bine cu ea. Glicerina vegetală este un adaos obișnuit la igiena intimă - pentru că produsele care o conțin au și o textură mai bună, mai fină. Printre exemple se numără atractivele emulsii în cub.

Efectele utilizării produselor cosmetice pentru igiena intimă corect selecționate

Utilizarea celor mai bune produse cosmetice pentru igiena intimă nu numai că vă permite să vă mențineți curați și proaspeți, dar vă ajută și să aveți grijă în mod corespunzător de starea pielii și a mucoaselor. Elimină iritațiile și alergiile și, în plus, reduce șansele de a dezvolta infecții. Folosirea unor produse cosmetice bune de cognoscibile pentru igiena intimă este deosebit de importantă pentru femei în timpul menstruației.

Selectați versiunea