Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Balsamuri pentru părul vopsit

Balsamuri pentru părul vopsit

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Părul vopsit necesită o îngrijire specializată pentru a ajuta la regenerarea părului, evidențiind în același timp culoarea uimitoare pe care a dobândit-o de la pigmenți. În acest scop, merită să ajungeți atât la șampoane dedicate, cât și la condiționeri pentru părul vopsit. Vedeți care sunt principalele lor caracteristici.

.

Condiționerul și șamponul - pereche inseparabilă în îngrijirea culorii

Părul vopsit este frumos în prima zi și pentru câteva zile după aceea. Cu toate acestea, în timp, începe încet să se spele și să se decoloreze, devenind gri, decolorat și mai puțin plăcut estetic decât la început. Acesta este un proces natural care are loc datorită unui număr de factori, în primul rând spălatul regulat, dar și expunerea la lumina soarelui.

Pentru a vă păstra firele frumos colorate, trebuie să folosiți șampoane speciale șampoane pentru părul vopsit pentru a ajuta la menținerea culorii. Nu numai că o vor împiedica să se spele, dar vor scoate în evidență nuanța pe care ați reușit să o obțineți în timpul colorării. Conservele pentru părul vopsit ar trebui să lucreze în tandem cu acestea - vor acționa asupra culorii în sine, ajutând în același timp la refacerea părului.

De ce este atât de importantă refacerea?

Trebuie să vă amintiți că colorarea este o procedură invazivă care face ca cuticulele părului să se deschidă și pigmentul închis la culoare (sau alt pigment așteptat) să pătrundă în structura acestuia. Următorul pas este închiderea solzilor acestuia, ceea ce ar trebui să netezească firele, dar și să permită pigmenților să rămână în păr pentru mai mult timp. Decolorarea funcționează într-un mod ușor diferit: odată ce cuticulele sunt deschise, pigmenții naturali sunt clătiți, rezultând o culoare mai deschisă.

Părul după decolorare este întotdeauna deteriorat și uscat, așa că este extrem de important să fie regenerat pentru a-i reda netezimea, moliciunea și strălucirea. Printre produsele perfecte în acest scop se numără condiționatoarele cu keratină, care au capacitatea de a încorpora keratina direct în fire. Acest lucru le îmbunătățește textura și grosimea, făcându-le mai netede și mai suple.

Ce balsam reparator va fi cel mai bun?

Dacă vă întrebați ce balsam pentru părul vopsit va fi cel mai bun și nu doriți să folosiți doar cheratină, vă sfătuim să acordați atenție compoziției. Aceasta vă va spune ce calități va avea produsul cosmetic.

Ambrăcămintele profesionale pentru părul vopsit sunt bogate și în alte ingrediente regeneratoare. Printre acestea se numără uleiurile naturale (de exemplu, uleiul de argan și de sâmburi de struguri, untul de cacao sau untul de shea), care ajută la hidratare și furnizează vitamine și minerale. Sarcina lor este de a hrăni întregul fir de păr și rădăcinile acestuia, astfel încât să fie stimulată creșterea și să provoace o reconstrucție naturală a întregii lungimi a firului de păr.

De asemenea, merită amintit faptul că uleiurile vegetale naturale au un efect ocluziv (sunt emoliente) și înconjoară părul cu o barieră protectoare delicată. Prin urmare, acestea sunt mai puțin afectate de factorii de mediu - și, prin urmare, au și un impact mai mic asupra culorii părului. Emolienții înseamnă, de asemenea, că oferă protecție împotriva pierderii umidității și a deschiderii cuticulelor părului, care ar fi dăunătoare.

O caracteristică importantă a condiționatoarelor naturale pentru părul vopsit este că sunt bazate pe extracte de plante și nu conțin substanțe iritante (cum ar fi siliconi, alcool, parabeni sau uleiuri minerale). Ca urmare, acestea ajută la protejarea pielii de iritații, care nu este greu de apărut după un tratament invaziv de colorare.

Îmbunătățirea culorii

Pentru părul vopsit, îmbunătățirea culorii este la fel de importantă ca și îngrijirea sănătății firelor. Din acest motiv, este indicat să folosiți balsamuri dedicate bune pentru părul vopsit, care au în compoziția lor substanțe de intensificare a culorii. Acesta este cazul, de exemplu, al balsamului Re:flect Active Shine & Repair™, care conține extracte de plante condensate care sporesc strălucirea și culoarea. Este ideal pentru condiționerul pentru părul roșu, deoarece ajută la evidențierea profunzimii culorii.

Condiționerul pentru părul închis la culoare ar trebui să protejeze părul de razele soarelui și de radicalii liberi, care pot decolora rapid culoarea. În acest scop, este indicat să se ajungă la un cosmetic care să conțină extracte de papaya, care contracarează uscarea și acțiunea radicalilor liberi. Acestea protejează părul închis la culoare, formând un strat ocluziv.

Un cosmetic special este și condiționerul pentru părul blond, a cărui sarcină nu este doar de a scoate în evidență reflexia luminii, ci și de a preveni îngălbenirea. În acest scop, ele trebuie să aibă atât extract de mușețel, care subliniază culoarea blondă, cât și pigmenți violeți, care protejează împotriva îngălbenirii coafurii.

.

Selectați versiunea