Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Bile de baie

Bile de baie

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

"

\Bulele de baie sunt o modalitate încercată și testată de a avea un spa acasă. Nu numai că arată și miros frumos, dar vă hrănesc eficient pielea. Ele conferă băii dvs. un parfum unic, iar când ieșiți din baie, vă puteți bucura de o piele hidratată, moale și frumos parfumată chiar și fără loțiune. Alegeți dintre aromele care vă dau un impuls de energie sau cele care vă calmează și vă permit să vă relaxați după o zi grea. Veți găsi o mulțime de variante de parfumuri în gama noastră. Explorați-le pe toate și alegeți bile de baie spumante pentru a crea un spa acasă.

"
"

Baile de baie - ce sunt ele?"

. \n \n

Ballas de baie. \nBulele de baie sclipitoare sunt produse cosmetice care conțin, printre altele, bicarbonat de sodiu și acid citric. Din aceste ingrediente derivă comportamentul produsului după ce intră în contact cu apa. Bombele de baie încep să facă efervescență și se dizolvă complet după un timp, dar lasă în urmă, printre altele, un parfum sau o culoare. \■

\■

\nBulele de baie înmoaie eficient apa și, în plus, îngrijesc pielea dumneavoastră. De asemenea, ele conțin uleiuri naturale - de cocos, migdale sau unt de shea - care sunt responsabile de hidratarea corpului dumneavoastră. Bilele efervescente conțin, de asemenea, o varietate de uleiuri esențiale. În funcție de amestecul folosit, bilele de baie pot avea proprietăți relaxante sau energizante.

.

Cum să alegi bilele de baie efervescente . \n \n

. \nBolele de baie efervescente disponibile în gama noastră variază atât prin culoare, cât și prin miros sau proprietăți. Atunci când alegeți un produs, acordați atenție în primul rând compoziției. Fiți atenți la uleiurile pe care le conține. La urma urmei, acestea sunt cele care vor avea un efect pozitiv asupra pielii dumneavoastră. Puteți opta pentru un produs care să conțină ulei de avocado și ulei din semințe de floarea-soarelui. Această combinație de ingrediente vă va lăsa pielea hidratată, netedă și suplă după o baie, chiar dacă nu aplicați loțiune. \■

\■

\n timpul verii, bilele de baie cu un parfum crocant, cum ar fi cele cu note de citrice, vor funcționa bine. Pentru toamnă, o aromă de portocală și vanilie, care poate aduce aminte de un desert dulce, ar fi potrivită. O aromă de briză de mare cu accente de fructe este, de asemenea, o alegere bună. Dacă vă plac aromele subtile, florale, o notă de trandafir ar fi ideală. \■

\■■

\"\" Cum folosești un produs precum bilele de baie? Nu este nimic complicat! Doar aruncați mingea de baie aleasă de dumneavoastră într-o cadă plină cu apă caldă. După puțin timp, veți observa cum mingea de baie va face spumă și va da cu tifla, eliberând substanțele nutritive pe care le conține. De asemenea, mingea de baie efervescentă va adăuga o culoare și un parfum frumos apei și va face ca timpul petrecut în baia plină de apă să fie și mai plăcut.

. De ce să folosiți bile de baie efervescente. \n \n

. \\nBombele de baie cu apă frumos parfumată și cu schimbare de culoare vă vor face să vă simțiți ca într-un spa de lux în propria baie. După o zi lungă la serviciu, ți-ar prinde bine o astfel de pauză. Folosirea bilelor de baie va ajuta la ameliorarea iritațiilor, a tensiunii din mușchi și a durerilor de cap.

. \■

\\nBulele de baie sclipitoare vă fac pielea fină și hidratată. Datorită uleiurilor esențiale, un parfum frumos rămâne încă pe piele chiar și la câteva ore după o astfel de baie. Nu trebuie să aplicați loțiune hidratantă după baie, dar bineînțeles că puteți. Aceasta va spori efectul de hidratare. De asemenea, merită să optați pentru un exfoliant pentru corp, pe care îl puteți aplica chiar înainte de a intra în baie. Acest lucru vă va asigura că pielea dumneavoastră este moale. Dacă doriți să organizați un spa acasă, atunci optați pentru o bandă parfumată. Aceasta va conferi băii dvs. o aromă unică.

. \i

\nCele de baie cosmetice pot fi folosite atât de adulți, cât și de copii. Produsul este, de asemenea, un cadou excelent sau o completare a unui cadou mai mare. Cu siguranță va fi pe placul persoanelor care consideră că relaxarea în baie este extrem de plăcută.

"
Selectați versiunea