Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Baie

Baie

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Băiatul în cadă este pentru mulți oameni cea mai plăcută parte a zilei, când se pot relaxa și pot uita de grijile zilnice.


Pentru a răsfăța eficient atât simțurile, cât și corpul, trebuie să se aibă grijă să se aleagă cosmeticele potrivite pentru baie. Multitudinea de preparate de acest tip face ca să existe câte ceva pentru fiecare.

Tipuri de cosmetice pentru baie

Ce cosmetice să alegi pentru unghiulbaie? Putem alege între diferite tipuri de preparate, care diferă între ele prin consistență, proprietăți sau parfum. Printre altele, putem alege dintre produsele care ne vor umple cada de baie cu o cantitate mare de spumă aromatică și vor transforma apa în culoarea dorită de noi. Fanii produselor cosmeticeónaturale vor aprecia cu siguranță produsele organice, cunoscute pentru proprietățile lor relaxante, de curățare și revitalizare. Acestea se pot prezenta sub formă de cristale hidrosolubile sau lichide saline.

Cosmetice pentru baie exigente

Persoanele care s-au plictisit de cosmeticele clasice, cosmeticele de spălare naturale pot decide, printre altele, să achiziționeze un preparat pentru b>baie cu consistență de spumă. Cum trebuie folosit un astfel de produs? Pur și simplu se aplică o cantitate mică pe corp. A doua opțiune este reprezentată de accesoriile pentru unghiurib>b>băi sub formă de sfere, care pot lua o varietate de forme și culori. Așezate pe cadă, ele vor servi ca un decor interior original. Astfel de cosmetice naturale sunt, de asemenea, denumite adesea bombe, datorită acțiunii lor rapide. Atunci când sunt aruncate în cadă, ele încep să efervescă intens, creând un substitut al jacuzzi-ului și dând apei o culoare frumoasă. Compoziția lor include, de obicei, bicarbonat de sodiu, acid citric și uleiuri esențiale selectate, ceea ce le face ideale pentru toți fanii aromoterapiei. Printre avantajele acestor produse cosmetice se numără faptul că garantează un pH naturalunghiul spumă și, în plus, hrănesc și hidratează eficient pielea. Aceasta este o idee excelentă de cadou pentru o persoană dragă care este iubitoare de ritualuri lungi și relaxante în baie.

Selectați versiunea