Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Ceară de sprâncene

Ceară de sprâncene

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cerul de sprâncene într-un creion tradițional sau într-o paletă de umbre colorate? Avem, de asemenea, pomade și geluri transparente pentru stilizarea sprâncenelor. Veți găsi aceste produse în secțiunea noastră de îngrijire și stilizare a sprâncenelor. Acestea vă vor oferi machiajul perfect pentru a sublinia forma feței dvs. și pentru a adăuga profunzime ochilor dvs. Vă recomandăm produse cosmetice de înaltă calitate de la mărcile Gosh sau Neo Make-Up. Veți găsi, de asemenea, marca noastră de casă Nutridome, pe care o dedicăm clienților care caută produse cosmetice îmbogățite cu substanțe vegetale naturale.


Cele mai bune ceară pentru sprâncene

Cerul inovator pentru stilizarea sprâncenelor poate veni sub forma unui creion convenabil cu care puteți modela cu ușurință aspectul ramei ochilor. Produsele marca Nutridome, printre altele, folosesc proprietățile valoroase ale uleiului de ricin. Cele mai mari beneficii ale acestuia sunt proprietățile sale puternice de hidratare și întărire a pielii și a părului. Acesta stimulează rădăcinile, accelerând creșterea părului și îngroașă sprâncenele. De asemenea, reconstruiește mantaua lipidică a epidermei, oferind pielii elasticitate și bună stare.

Cerurile de îngrijire a sprâncenelor propuse în magazinul nostru conțin și ceară de albine. Acest produs natural are proprietăți hidratante și hrănitoare, iar ca aditiv al produselor cosmetice, le face să se răspândească și să se absoarbă mai bine, ajungând până la structura firului de păr. Un alt produs pe bază de plante este ceara de carnauba, care este extrasă din palmieri care cresc în Amazon. Acest ingredient are un efect de lubrifiere, înmuiere și strălucire. De asemenea, formează un strat protector pe sprâncene, protejându-le de pierderea apei și de uscăciunea și fragilitatea excesivă. Ceara Carnauba este adesea folosită în produsele cosmetice vegane, oferind o alternativă la ceara de albine.

Cum se utilizează ceara pentru îngrijirea și stilizarea sprâncenelor?

Cumpărând un creion de ceară, îl puteți utiliza singur sau în combinație cu umbre. Te va ajuta să îți stilizezi sprâncenele și să le menții în formă. Dacă sprâncenele tale sunt subțiri și subțiri sau au o nuanță deschisă, este recomandat să folosești produsul înainte de a aplica umbra sau pudra. Dacă, pe de altă parte, doriți doar să accentuați delicat rama ochilor, aplicați produsul cosmetic ca tușă finală a machiajului.

Puteți alege, de asemenea, o ceară transparentă împreună cu o paletă de farduri de ochi cu aplicator, oglindă și pensulă atașate. Un astfel de set compact vă va servi perfect în geanta dvs. de machiaj la îndemână. Pentru a crea forma perfectă a sprâncenelor, aplicați ceara transparentă cu ajutorul pensulei unghiulare de precizie, apoi aplicați pe sprâncene culoarea potrivită de fard de pleoape mată pudră.

Gel transparent de laminare a sprâncenelor este, de asemenea, disponibil în gama Nutridome, având o perie cu două fețe. Acesta este recomandat în special celor predispuse la iritații. Acest produs fără parfum este, de asemenea, certificat pentru alergii. Dacă, pe de altă parte, căutați o pomadă de modelare a sprâncenelor de lungă durată și performantă, vă recomandăm produsele în nuanța maro, care vă vor permite să modelați cu precizie arcada de deasupra ochiului. Pigmentarea ridicată a pomadei asigură o bună performanță a produsului. Pomada disciplinează firele de păr ale arcului sprâncenelor și le lustruiește ușor. De asemenea, vă permite să completați firele de păr lipsă și să subliniați rama ochiului.

Vă invităm să parcurgeți întreaga noastră gamă de produse de machiaj pentru ochi. Vă recomandăm, de asemenea, produse de machiaj pentru buze și tot ce aveți nevoie pentru stilizarea unghiilor. De asemenea, veți găsi gene artificiale pentru a vă face privirea mai misterioasă și mai seducătoare. Nu ezitați să faceți cumpărături pe Nutridome.ro!

Selectați versiunea