Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Spray-uri de păr

Spray-uri de păr

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Spray-urile pentru păr sunt produse pe care bunicile noastre le cunoșteau deja. Ele au apărut pe piață cu mulți ani în urmă, dar forma lor actuală a evoluat de-a lungul deceniilor - devenind mult mai eficiente și, în același timp, mai prietenoase cu părul. Spray-urile de păr bune nu creează un efect de cască artificială și dură atunci când se coafează. De asemenea, sunt produse cosmetice îmbogățite cu nutrienți valoroși și hrănitori. În magazinul nostru Nutridome, gama de fixativuri include produse cu diferite grade de fixare și proprietăți care sunt perfecte pentru rutina zilnică de styling.


Cele mai bune spray-uri de păr - află ce pot face

Cele mai bune produse cosmetice de astăzi ne surprind prin multifuncționalitatea lor. Vă oferim nu doar astfel de produse versatile, ci și spray-uri de păr sănătoase, care vă vor ajuta să vă păstrați părul în stare bună. Printre astfel de produse cosmetice se numără spray-urile de păr cu keratină. Acest ingredient face ca părul să fie mai puternic, mai puțin predispus la vârfuri despicate și la rupere. Keratina pătrunde adânc în structura părului, regenerează daunele și îngroașă părul, adăugând volum. Strălucește ușor părul, conferindu-i o strălucire naturală și sănătoasă. Spray-urile de păr bune, conțin keratină și, în același timp, previn statica și încrețirea, ceea ce este deosebit de important pentru coafurile crețe.

În compoziția fixativelor, veți găsi și alte produse valoroase pentru îngrijirea părului Printre acestea se numără și extracte de plante, cum ar fi extractul de piersică, care oferă vitamine și antioxidanți valoroși. De asemenea, produsele disponibile pe piață sunt îmbogățite cu uleiuri vegetale, inclusiv ulei de bumbac, care netezește părul, îi îmbunătățește elasticitatea și reține umiditatea pentru a preveni uscarea. În plus, veți găsi și fixative cu adaos de mătase pentru a proteja părul de daunele provocate de căldură sau extract hidratant de aloe vera.

Cele mai mai bune fixative de păr asigură o fixare de lungă durată, fără a încărca părul și fără efectul de cască rigidă pe cap sau semne albe inestetice. Ele nu fac părul lipicios sau dificil de pieptănat. Microcomponentele din ele formează un strat protector pe păr, care îl va proteja de efectele nocive ale razelor solare, de poluarea din smog sau de fumul de țigară.

Light, medium hold și Hairprays

Hairprays sunt folosite atât de profesioniști, cât și de persoanele care își coafează singure părul acasă. Datorită gamei largi de produse, fiecare poate găsi cosmeticele potrivite pentru sine. Oferim o gamă largă de produse, de la fixative cu diferite grade de fixare până la produse pentru părul fin, creț sau vopsit. Oferim produse cosmetice de la producători de renume, care au grijă de o compoziție atent selectată pentru a se adresa diferitelor grupuri de clienți.

La Nutridome, puteți achiziționa un fixativ extra-rezistent cu un polimer de styling inovator, care oferă părului dumneavoastră un volum optim fără a fi prea rigid sau lipicios. Avem, de asemenea, un fixativ la fel de ferm, cu keratină pentru a proteja împotriva încrețirii și a staticii. De asemenea, puteți cumpăra fixativități de fixare ușoară și medie în versiuni pentru diferite tipuri de păr.

Pentru o fixare optimă a coafurii, îndreptați spray-ul spre părul dumneavoastră de la o distanță de aproximativ 30 de centimetri. Astfel se va evita aplicarea unui strat prea gros și încrețirea inestetică. Dacă doriți să adăugați un plus de volum, înclinați capul atunci când aplicați fixativul și pulverizați de jos și de la rădăcini.

Spray de păr pot fi achiziționate în pachete cu capacități diferite. Acest lucru facilitează luarea unui mic produs cosmetic în deplasare, dar veți găsi și recipiente mari, economice, suficiente pentru mai multe zile de spray de styling obișnuit. De asemenea, vă invităm să verificați și celelalte produse cosmetice pentru coafarea părului. Vă recomandăm creme de păr, paste, spray-uri sau bureți de modelare, printre altele.

Selectați versiunea