Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Apa de gură

Apa de gură

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

O igienă dentară adecvată ar trebui să includă utilizarea blanșei dentare. Clătirea dentară completează procesul de curățare a dinților cu periuța de dinți și ața dentară. Forma sa lichidă înseamnă că poate ajunge în spații inaccesibile pentru periile periuței de dinți sau aței dentare. În plus, Spălătura de gură este antibacteriană,inhibând astfel răspândirea bacteriilor și creșterea microbiană. De asemenea, are un efect anticoroziv și de împrospătare și, în plus - reduce efectul acizilor prezenți în gură asupra smalțului dentar.


Când să folosim apa de gură?

Deși stomatologii nu sunt în totalitate de acord, cea mai frecvent recomandată utilizare a apei de gură este momentul de după periajul cu pastă de dinți și clătirea cu apă și intervalul dintre periaje. Interesant este că, spălăturile de gurăstrong> sunt mai eficiente între periaje. Ele clătesc resturile de alimente care ar putea rămâne mult timp în gură și, de asemenea, împrospătează respirația în timp ce dezinfectează această zonă a corpului care este deosebit de susceptibilă la dezvoltarea microbiană. Iată de ce merită să alegeți lapte de gură antibacteriene.

Spălături de gură după procedurile dentare

Spălăturile de gură sunt foarte importante pentru igiena dentară după diferite tipuri de proceduri. Implanturile, extracția dinților sau chiar și simpla îndepărtare a tartrului pot determina apariția sângelui în gura noastră. În astfel de cazuri, gingiile, partea interioară a obrajilor și palatului trebuie îngrijite cu o atenție deosebită pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor periculoase acolo, care pot duce la inflamații, de exemplu. Un instrument excelent pentru dezinfectarea interiorului gurii este o clătire dentară.

Din același motiv, este foarte important să folosiți apă de gură atunci când gâturile dinților sunt expuse. La urma urmei, dacă avem o problemă cu sângerarea dinților, pe lângă faptul că încercăm să eradicăm această afecțiune, este important să nu permitem bacteriilor să se dezvolte în gură, pentru care un loc sângerând și, în plus, umed și cald este pur și simplu mediul ideal pentru dezvoltare.

Compoziția apei de gură

Când cumpărați o bună apă de gură, ar trebui, fără îndoială, să începeți prin a vă documenta despre proprietățile acesteia și, de asemenea, să aruncați o privire asupra compoziției. Clătirile dentare au funcții diferite - unele vor susține în principal lupta împotriva cariilor dentare, altele pot umezi gâtul sau se pot ocupa de procesul de remineralizare a smalțului. Prin urmare, merită să determinăm ce funcție trebuie să aibă produsul pe care îl alegem. În același timp, merită să acordăm atenție compoziției sale în ceea ce privește prezența ingredientelor naturale. Lichidele pe bază de plante vor fi mai bine tolerate de organism, mai ales dacă nu sunteți obișnuiți cu produsele chimice. În acest caz, vor funcționa bine soluțiile de apă de gură naturală care se bazează, printre altele, pe xilitol, un zahăr extras din mesteacăn. Acest ingredient dulce face parte de ani de zile din pastele de dinți, deoarece ne permite să tolerăm mai bine gustul ascuțit al mentolului (ar fi cu adevărat neplăcut fără adaosul dulce), fără să ne afecteze dinții. Acest lucru se datorează faptului că xilitolul este bine cunoscut pentru proprietățile sale anti-corozive.

Un exemplu de astfel de apă de gură naturală este produsul Smilebite pe care îl oferim. Acesta este alcătuit din apă, xilitol, glicerină, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu și mentol. Xylitolul asigură un pH corect și are un efect antimicrobian. Ajută, de asemenea, la combaterea bolilor gingivale, glicerina reduce riscul apariției cariilor dentare, iar benzoatul de sodiu și sorbatul de potasiu sunt compuși organici care protejează eficient împotriva microorganismelor. Mentolul, o substanță extrasă din mentă, are un parfum caracteristic, puternic răcoritor, care oferă o senzație de prospețime de lungă durată și o răcoare plăcută. Oferim, de asemenea, periuțe de dinți și kituri de albire pentru utilizare la domiciliu.

Selectați versiunea