Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Uleiuri pentru cuticule

Uleiuri pentru cuticule

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Manichiura și pedichiura reprezintă o înfrumusețare eficientă a unghiilor de la mâini și picioare. Cu toate acestea, merită să ne amintim că nu numai placa unghiei, ci și cuticulele din jurul ei necesită o îngrijire regulată. Îngrijirea stării corecte a peliculei hidrolipidice care protejează epiderma va face ca stylingul să decurgă fără probleme, deoarece cuticulele nu vor deveni ascuțite, dure și uscate. În magazinul nostru vă oferim uleiuri speciale pentru cuticule de unghii, în care veți găsi nutrienți valoroși și ingrediente hidratante pentru cuticule. Cu acestea, puteți împinge cu ușurință cuticulele înapoi și puteți modela forma corectă a plăcii înainte de a vă picta și decora mâinile sau unghiile de la picioare.


Ce ulei pentru unghii și cuticule?

Cele mai bune ulei de unghii ar trebui să aibă în compoziția lor produse valoroase cu proprietăți de netezire, hidratare și hrănire. Acțiunea lor are ca scop menținerea elasticității corecte a pielii, ceea ce va facilita, de asemenea, modelarea precisă a plăcii unghiilor. Cele mai bune uleiuri sunt 100% organice și nu conțin parfumuri artificiale, coloranți sau conservanți. Astfel de compoziții nu numai că înmoaie cuticulele dure de la nivelul unghiei și au grijă de starea lor, dar întăresc și structura plăcii.

Printre ingredientele valoroase care trebuie căutate în ulei pentru cuticule de unghii se numără extractele și uleiurile naturale din plante. Popularul și binecunoscutul ulei de măsline funcționează bine, deoarece înmoaie și hidratează pielea și este potrivit pentru pielea alergică și hipersensibilă. Alte ingrediente valoroase sunt uleiul de avocado și uleiul de migdale dulci. Aceste produse furnizează vitamine, aminoacizi și acizi grași, netezind și hidratând pielea și întârziind efectele îmbătrânirii. Uleiul de argan are, de asemenea, un efect similar, fiind obținut manual prin presarea nucilor arborelui de argan, care crește exclusiv în Maroc. Acest produs remarcabil conține numeroase substanțe nutritive, inclusiv vitamina E, acizi omega nesaturați, precum și gliceride și trigliceride, care încetinesc semnificativ îmbătrânirea pielii. Uleiul de argan face pielea mai elastică, îi reconstruiește mantia hidrolipidică, calmează inflamațiile și întărește structura țesutului conjunctiv. Acesta stimulează celulele pielii să se reconstruiască și accelerează regenerarea stratului epidermic. Îl întărește și îl protejează împotriva factorilor externi dăunători, cum ar fi vântul și temperaturile scăzute.

Adăugat în produsele cosmetice, uleiul de nucă de cocos furnizează vitamina E, care este importantă pentru piele și inhibă procesul de îmbătrânire a celulelor pielii. Uleiul de jojoba este un alt ingredient folosit în uleiurile bune de unghii. Acesta protejează epiderma de pierderea de apă, îi accelerează procesele de regenerare după tratamente de styling frecvente și intensive și reduce creșterea bacteriilor și calmează iritațiile.

Un ulei pentru cuticule de unghii are adesea în compoziția sa și unt de shea, care oferă vitaminele A și E, calmează iritațiile, îmbunătățește elasticitatea pielii și formează un strat protector pe aceasta. La rândul său, prezența extractului de coada-calului de câmp sau de mușețel are un efect antibacterian, antiinflamator și de calmare a pielii.

Cum să folosiți uleiurile pentru cuticule și să vă îngrijiți unghiile în fiecare zi?

Uleiul pentru cuticule este de obicei achiziționat într-o sticluță cu un aplicator special. Cu ajutorul pipetei, pur și simplu aplicați o picătură de ulei pe cuticulele din jurul unghiei și apoi masați ușor. Uleiul poate fi aplicat, de asemenea, cu o pensulă mică sau cu un stilou. Un ulei bun pentru cuticulestrong> se absoarbe rapid. Pentru îngrijirea zilnică, două aplicații sunt suficiente, dar dacă cuticulele sunt deosebit de uscate și dure, merită să folosiți uleiul de mai multe ori pe zi.

Pentru a îngriji corespunzător cuticulele din jurul unghiilor, efectuați tratamente regulate pentru cuticule, folosind, de asemenea, seruri adecvate pentru unghii, săpunuri, precum și creme șimase de mâini. Cuticulele uscate, dure și descuamate pot strica efectiv efectul atractiv al designului unghiilor, așa că merită să aveți grijă de ele în mod sistematic. Produsele de înmuiere, inclusiv uleiurile pentru cuticule, vor facilita atât împingerea cât și îndepărtarea cuticulelor în timpul manichiurii sau pedichiurii. Alegeți produse cosmetice pentru picioare și mâini care conțin ingrediente hidratante și lubrifiante adecvate.

Selectați versiunea