Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme și loțiuni pentru după bărbierit

Creme și loțiuni pentru după bărbierit

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Chiar și cea mai bună spumă sau cremă aftershave nu poate înlocui senzația de piele relaxată și hidratată pe care o o bună cremă aftershave pentru bărbați v-o va oferi. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de produse cosmetice de calitate - bine ați venit!


Bărbile lungi nu sunt pentru toată lumea

Moda bărbii de astăzi este motivul pentru care unii bărbați au renunțat la bărbierit, dar nu toți. În primul rând - pentru unii, barba nu li se potrivește deloc. În al doilea rând - uneori, natura jobului face ca pur și simplu să fie nepotrivit să nu fie bărbierit. În al treilea rând - nu orice barbă are material pentru o barbă estetică. În acest caz, bărbieritul este un eveniment cotidian, iar produsele cosmetice care nu trebuie să lipsească din baie sunt cremele de bărbierit pentru bărbați.

Nu numai atât, chiar dacă aveți barbă, dar o conturați, zonele proaspăt rase trebuie îngrijite corespunzător. Prin urmare, se poate considera că Balsamul aftershave pentru bărbați este un adevărat must have.

Cum să-ți îngrijești pielea după bărbierit?

Dezbrăcarea bărbii irită pielea feței. Pe aceasta pot apărea microdeteriorări din cauza presiunii prea mari a aparatului de ras, motiv pentru care pielea trebuie dezinfectată după bărbierit. În acest scop se folosea odinioară colonia, dar aceasta are dezavantaje majore, deoarece usucă foarte mult pielea. Din acest motiv, produsele cosmetice tradiționale After-shave pentru bărbați au fost înlocuite de loțiuni cu formule moderne. Acestea au proprietăți antiseptice, dar, în același timp, o mulțime de alte beneficii. Bine alese cremele aftershave pentru bărbați pentru iritații elimină practic inesteticele puncte roșii de pe față, care sunt de fapt inflamații microscopice. Utilizarea lor nu este, așadar, doar o problemă de aspect, ci și de sănătate. Iritația prelungită a pielii în urma bărbieritului fără o ameliorare adecvată poate duce la probleme mai grave ale pielii feței, inclusiv foliculita, care este destul de dificil de tratat.

Creme după ras naturale pentru bărbați

Deși puteți găsi de mult timp balsamuri după ras în farmacii, cosmeticele pentru bărbați abia de puțin timp au formulări la fel de atent selecționate ca și cele pentru femei. Prin urmare, un balsam aftershave bărbătescstrong> modern ar trebui nu numai să dezinfecteze pielea și să prevină iritațiile, ci și să o întărească, să o hidrateze și să o hrănească corespunzător.

Puteți găsi astfel de produse cosmetice multitasking pentru bărbați în magazinul nostru online. Un exemplu este balsamul după ras Monolith. Este un produs care este format din 97% ingrediente naturale. Acesta a fost creat dintr-o combinație de extract de fructe de ienupăr antiinflamator, provitamina B5 calmantă, precum și ulei de avocado, care este o sursă bogată de acizi grași, vitamine necesare pielii: A, B, D, D, E, H, K, PP, squalene, antioxidanți, proteine și minerale.

Trebuie să recunoașteți că o astfel de compoziție este impresionantă și dă speranța unei pieli cu adevărat moi, fără iritații post ras.

Există și alte produse cosmetice în ofertă, cu compoziții la fel de bogate și posibilități largi pentru îngrijirea pielii masculine. Acestea ar trebui selectate în funcție de tipul de piele (Monolith, menționat anterior, este o alegere excelentă pentru pielea sensibilă a bărbaților), precum și de preferințele în materie de parfumuri.

Merită să știți că aceste tipuri de produse se combină cel mai bine în perechi sau serii întregi. Acest lucru se datorează faptului că producătorii se asigură că produsele lor se completează reciproc. În magazinul nostru, puteți găsi, de asemenea, creme și spume de ras corespunzătoare cremei sau loțiunii alese de dumneavoastră. De asemenea, puteți asorta geluri de duș cu același parfum.

Nutridome - completați-vă aici trusa de cosmetice pentru bărbați

Gama magazinului nostru include produse cosmetice pentru bărbați atent selecționate. Sortimentul nostru include doar produse de foarte bună calitate, care vor satisface cerințele chiar și ale bărbaților extrem de pretențioși. Ne asigurăm că produsele cosmetice pe care le oferim sunt caracterizate de o eficacitate foarte mare și de o compoziție naturală. Proporția mare de substanțe de origine naturală garantează eficiența ridicată a produselor pe care le oferim.

Selectați versiunea