Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Exfoliant de buze

Exfoliant de buze

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Exfoliantul bucal este un cosmetic extrem de important pentru a scăpa de pielea moartă de pe buze. Acest lucru le face netede și le face să arate mult mai bine. De asemenea, cosmeticele colorate arată foarte bine pe buzele pregătite în acest mod. Folosirea scruburilor ar trebui să fie unul dintre pașii din rutina standard de îngrijire a fiecăruia. Acestea ar trebui folosite o dată la câteva zile pentru a scăpa de toată pielea moartă acumulată în acest timp. Aceasta este o alegere bună atât vara, cât și iarna, când buzele sunt expuse la temperaturi scăzute și la vânt, astfel că se crăpau și se usucă mult mai repede.


O selecție largă de scruburi pentru buze

Scruburile pentru gură pot lua multe forme. În magazinul nostru, veți găsi produse naturale de înaltă calitate, care conțin ingrediente valoroase. Printre acestea, apar în special uleiul de avocado, untul de shea, ceara de candelilla sau vitamina E. Astfel de ingrediente ajută la formarea unui strat protector, protejând buzele de influențele externe. În același timp, au grijă de pielea delicată din această zonă.

Exfoliantele disponibile sunt adăpostite în pachete mici, care vă permit să le luați cu dumneavoastră oriunde. Ele încap cu succes chiar și într-un buzunar. Prin urmare, vă permit să le folosiți ori de câte ori simțiți un exces de piele moartă pe buze.

Oferim, de asemenea, produse multifuncționale, concepute pentru exfolierea atât a feței, cât și a buzelor. Acestea au particule abrazive ceva mai fine. Astfel de produse conțin, de asemenea, uleiuri valoroase, de exemplu ulei de jojoba și de migdale dulci. Acestea pot fi aplicate pe întreaga față în timp ce urmați rutina standard de îngrijire a pielii. Din acest motiv, astfel de produse sunt demne de luat în considerare, iar capacitatea lor mare le permite să fie utilizate pentru o perioadă lungă de timp.

Kit-uri cosmetice pentru buze

În magazinul nostru online, veți găsi, de asemenea, kit-uri cosmetice care includ un scrub pentru buze și un balsam, care vă permit să vă hidratați buzele după ce ați scăpat de pielea moartă. Aceasta este o alegere excelentă pentru cei cărora le place să folosească produse cosmetice din aceeași colecție, cu parfum și compoziție similare. Seturile de exfoliant și balsam pentru buze vor funcționa foarte bine și ca idee de cadou.

Exfoliant de buze - cum se folosește?

Multe persoane se întreabă la ce poate fi folosit un exfoliant de buze. Cum se folosește un astfel de cosmetic? Produsele similare conțin particule abrazive, cel mai adesea zahăr. Acesta este motivul pentru care scruburile de buze sunt extrem de confortabile de utilizat - au un gust dulce, rămânând pe buze după aplicare. Astfel de produse cosmetice ar trebui să fie folosite o dată la câteva zile - acest lucru nu poate fi făcut prea des, deoarece se poate produce o iritație.

Pentru a aplica corect exfoliantul de buze cu zahăr, este necesar să se aplice o cantitate mică pe buze și apoi să se frece cu o forță moderată. În acest fel, particulele abrazive ajută la îndepărtarea pielii moarte. În cele din urmă, excesul de cosmetice trebuie spălat. Exfoliantele disponibile conțin nu numai particule abrazive sub formă de zahăr, ci și uleiuri și vitamine valoroase care îngrijesc și protejează simultan buzele.

Aplicarea regulată a scrubului de buze cu zahăr ajută la întărirea, hidratarea și înmuierea buzelor. Mai mult, astfel de produse protejează perfect buzele și de efectele vântului sau ale temperaturilor scăzute. Multe dintre produsele din gama noastră sunt îmbogățite cu substanțe calmante, ceea ce reprezintă o alegere bună pentru persoanele cu pielea deosebit de sensibilă.

Selectați versiunea