Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Keratin

Keratin

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Nutrirea părului este una dintre modalitățile de bază de îngrijire a acestuia. Ea permite obținerea unor fire netede, bine îngrijite, sănătoase și, mai ales, puternice. Unele dintre cele mai populare balsamuri recente sunt cele care conțin cheratină. Află de ce condiționatoarele de păr cu keratină sunt atât de benefice pentru structura părului.

Află de ce sunt atât de benefice pentru structura părului.

Keratina - proteina care construiește părul

Keratina este una dintre cele mai importante proteine care construiesc părul. Ea este prezentă și în unghii, în straturile exterioare ale pielii sau în dinți. În păr, keratina este responsabilă, printre altele, de structura părului - face ca firele să aibă o anumită formă: drepte, ușor ondulate sau puternic ondulate.

Cu toate acestea, keratina nu afectează doar forma părului, ci și rezistența și elasticitatea acestuia. Cu cât este mai multă, cu atât părul este mai elastic și mai rezistent la condițiile externe. Prezența sa este, de asemenea, responsabilă pentru faza de creștere mai lungă a părului, pentru căderea ulterioară a acestuia și pentru strălucirea și aspectul său frumos și sănătos.

Nu este surprinzător faptul că balsamurile cu keratină sunt printre cele mai esențiale pentru menținerea unui păr puternic. Ce alte beneficii decurg din utilizarea condiționatoarelor profesionale de păr cu keratină?

Regenerarea chiar și a celui mai deteriorat păr

Cele mai bune balsamuri de păr cu keratină au capacitatea de a reface rapid chiar și cel mai deteriorat păr. Datorită formulei lor groase, acestea acoperă firele cu un strat uniform care permite keratinei să pătrundă în interiorul părului. Acolo, această proteină este încorporată în structură, ceea ce duce la o îmbunătățire rapidă a stării firelor. Acestea sunt întărite și îngroșate, iar toate daunele sunt regenerate. Printre altele, aceste produse cosmetice funcționează bine ca condiționer pentru părul slăbit, care trebuie întărit și făcut mai rezistent la factorii dăunători.

Bunele balsamuri de păr cu keratină au și o serie de alte ingrediente care lucrează împreună cu proteina. De multe ori, acestea conțin și alte proteine care completează și mai puternic structura părului. Uleiurile vegetale naturale (de exemplu, uleiul de argan, uleiul de jojoba sau untul de cacao) sunt, de asemenea, adesea folosite în plus față de keratină pentru a hidrata și îmbogăți părul cu minerale și vitamine. De asemenea, merită amintit faptul că acestea au un efect ocluziv, ceea ce le permite să formeze un strat protector delicat pe fire.

Îngrijire profesională pentru fiecare tip de păr

Multe balsamuri sunt dedicate diferitelor tipuri de păr cu probleme specifice. Între timp, balsamurile de păr cu keratină acționează ca unele dintre cele mai versatile balsamuri pe care le pot folosi atât femeile, cât și bărbații. Acestea sunt potrivite pentru aproape orice tip de păr, deoarece întăresc structura, indiferent de deteriorarea anterioară sau de produsele cosmetice folosite.

Condonatorul natural de păr cu keratină poate fi folosit cu succes chiar și ca condiționer pentru părul vopsit, deoarece ajută la îmbunătățirea culorii pigmentului. Prin închiderea cuticulelor părului și îmbunătățirea structurii acestuia, fixează particulele de pigment și împiedică spălarea acestora, ceea ce ar fi posibil dacă părul ar fi lăsat deschis. Acest lucru îl face ideal ca un cosmetic complet, atât pentru regenerarea cât și pentru a ajuta la menținerea culorii intense.

Efectele balsamurilor cu keratină

Utilizarea regulată a bazei de keratină pentru păr permite obținerea unui număr de beneficii. În primul rând, îmbunătățește starea firelor, făcând părul mai puternic și mai gros. Datorită capacității sale de a se integra în păr, regenerează daunele cauzate de factorii externi zilnici sau de procedurile cosmetice. După o perioadă scurtă de timp, firele de păr devin mult mai rezistente la toate influențele nocive.

În același timp, efectul utilizării condiționerului cu keratină pentru păr este îmbunătățirea optică a aspectului acestora. Firele devin mai moi și mai elastice, părând mai mătăsoase la atingere. Strălucirea de odinioară este restabilită, iar pieptănarea și coafarea devin mai ușoare.

Aparat de keratină pentru păr.
Selectați versiunea