Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme de față 50+

Creme de față 50+

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Bestseller
Cremă de zi cu filtru SPF 20 cu triplă acțiune antirid Timeless Orphica
50 ml
203,27 RON
vândut
Preț normal
-9%
Cremă pentru ten matur cu colagen, acid hialuronic și vitamina E pentru femei 50+ Aggie
50 ml
148,17 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 162,35 RON
-23%
Cremă lifting de zi și de noapte 60+ bio manuka Eveline
50 ml
31,68 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 40,91 RON
Emulsie ușoară pentru ten gras și mixt cu ulei de argan și niacinamida Manilu
50 ml
107,78 RON
vândut
Preț normal
-24%
Cremă-ser de întinerire de lux cu aur de 24k, zi și noapte, 60+ Eveline
50 ml
31,10 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 40,91 RON
-35%
Cremă pentru piele de zi și de noapte profund hrănitoare 70+ c perfection Eveline
50 ml
35,43 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 54,56 RON
-19%
Cremă de noapte hidratantă Timeless, împotriva ridurilor cu Orphica Asiatic
50 ml
175,97 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 216,92 RON
-25%
Cremă de noapte regenerantă, cu efect de lifting și hrănitoare 55+ Bioliq
50 ml
33,87 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 45,20 RON
-24%
Cremă aurie de lux pentru fermitatea conturului ochilor și buzelor, 50+/70+ Eveline
15 ml
28,10 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 36,82 RON
-28%
Cremă lifting intensivă pentru ochi, buze, gât și decolteu 55+ Bioliq
30 ml
28,78 RON
vândut
Preț normal
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 39,72 RON

Cremele de față 50+ sunt piatra de temelie absolută a îngrijirii corespunzătoare a pielii mature, care necesită un tratament excepțional. Mai presus de toate, după vârsta de cincizeci de ani, pielea pierde cantități mari de colagen și, prin urmare, începe să devină mai puțin elastică. O bună cremă facială pentru după 50 de ani va șterge modificările cauzate de îmbătrânire și va minimiza progresia semnelor deja vizibile de pierdere a fermității. În plus, odată ce treceți de vârsta de cincizeci de ani, ridurile vor deveni mai pronunțate. Din acest motiv, marea majoritate a cremelor dedicate persoanelor mature sunt 50 de creme antirid plus. Acestea vor conferi tenului tău un aspect sănătos și radiant și îți vor face pielea feței mai fină și mai fermă. În oferta noastră veți găsi creme de față 50 plus de cea mai bună calitate, care se disting prin compoziția lor valoroasă, îmbogățită cu ingrediente active responsabile de încetinirea procesului de îmbătrânire, precum și de eliminarea modificărilor deja vizibile. Așadar, nu ezitați să consultați sugestiile noastre pe care le-am pregătit cu gândul la dumneavoastră.


Tipuri de creme pentru ten 50+

Când căutați să alegeți o cremă eficientă pentru tenul matur 50+, merită să acordați mai întâi atenție nevoilor individuale ale pielii dumneavoastră. Odată ce le-ați identificat, sunteți liber să alegeți dintr-o varietate de opțiuni. În oferta noastră veți găsi creme de cea mai bună calitate:

Care dintre produsele menționate mai sus are o formulă simplă, axată pe efecte nutritive, anti-îmbătrânire, precum și de netezire. Ingredientele active pe care le conțin au fost alese pentru a fi cât mai eficiente posibil. Dacă doriți să obțineți rezultate cu adevărat bune, nu uitați să consultați și alte produse cosmetice dedicate tenului matur. Acordați o atenție deosebită serurilor faciale și acidelor. Vă garantăm că, cu un tratament informat și corect ales, ritualurile dumneavoastră zilnice de îngrijire a pielii vor da rezultate satisfăcătoare. Pielea feței dumneavoastră vă va mulțumi pentru ele cu un aspect perfect, o strălucire orbitoare, precum și cu o vitalitate incredibilă.

Ce ingrediente active ar trebui să conțină o bună cremă antirid atunci când este folositădupă 50 de ani?

Îngrijirea conștientă a oricărui tip de piele înseamnă, în primul rând, atenție la compoziția produselor cosmetice. Cele cele mai bune creme antirid utilizate după 50 de ani conțin o serie de ingrediente active solide, responsabile pentru bunăstarea pielii mature. Cele mai eficiente dintre acestea sunt:

Când alegeți o Crema de față 50+ pentru dumneavoastră, asigurați-vă că are în compoziția sa ingredientele active menționate mai sus. Acestea vă vor garanta o îngrijire valoroasă, bazată pe o acțiune eficientă. În plus, o cremă bună pentru riduri după 50 de ani trebuie să conțină extracte naturale de plante. Prezența lor are un efect calmant asupra pielii mature și obosite a feței. Bineînțeles, din gama noastră nu puteau lipsi cremele îmbogățite cu ingrediente de origine naturală. Dar asta nu e tot! Dacă vă expuneți frecvent fața la soare, o cremă antirid SPF 50 ar trebui să devină o parte esențială a rutinei zilnice de îngrijire a tenului dumneavoastră. Aceasta vă oferă o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Selectați versiunea