Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Măști pentru puncte negre

Măști pentru puncte negre

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Imperfecțiunile sunt o problemă cu care se confruntă multe femei - punctele negre, coșurile sau tenul lucios pot fi un coșmar. Cheia pentru un ten neted și radiant este îngrijirea potrivită: o cremă, un ser sau o mască pentru puncte negre pot face minuni. Pentru aceste situații, am îmbogățit gama noastră cu măști care te scapă rapid de punctele negre. Alegeți dintre măștile de tip foaie, cremă sau peel-off. Vedeți cu ochii voștri ce vă mai avem pregătit!


Cosmetice naturale dedicate celor mai pretențioase

Măștile pentru puncte negre se regăsesc și în oferta magazinului online Nutridome. Printre propuneri se numără produse cosmetice ale unor mărci precum Nacomi, Day Hooray, Mel Skin sau. Fiecare dintre ele are o formulă naturală - în compoziția măștilor prezentate veți găsi, printre altele, ulei de cocos și ulei de jojoba, argilă roz și verde, alantoină, alge marine (spirulină), extract de mango și complexe de vitamine și micronutrienți.

Măștile de îndepărtare a punctelor negre sunt produse cosmetice cu un spectru larg de acțiune - pe lângă proprietățile puternice de curățare, acestea au și proprietăți de hidratare, hrănire sau netezire (în funcție de varianta selectată). Măștile pentru puncte negre și alte imperfecțiuni sunt disponibile într-o gamă largă de prețuri, astfel încât există ceva pentru toată lumea!

Mască pentru puncte negre în foaie, cremă sau poate pudră?

O mască bună pentru puncte negre ar trebui să aibă o compoziție naturală și o formă comodă. Știm foarte bine ce le pasă celor care ne vizitează magazinul - cu ei în minte am pregătit multe propuneri interesante. Printre acestea veți găsi măști cu cremă și măști peel-off, care se bucură de o popularitate neîntreruptă de ani de zile. Măștile de tip sheet mask, cum ar fi cele din gama Nutridome Cleansing and Smoothing, sunt, de asemenea, un succes - ingredientul lor principal este argila verde, care are un efect astringent, matifiant și antiinflamator asupra pielii.

Gama include, de asemenea, măști sub formă de pudră pentru autopreparare. Acestea sunt extrem de ușor de realizat - trebuie doar să amestecați pulberea cu apă sau hidratant și să aplicați preparatul pe față. Măștile în pudră sunt un omagiu adus persoanelor cărora le place să își prepare singure cosmeticele și iubesc experimentele de frumusețe.

Cum să lupți împotriva punctelor negre care se încăpățânează să reapară?

Punctele negre sunt o problemă recurentă care afectează persoane de toate vârstele - pentru a scăpa de ele în mod eficient, aveți grijă în mod cuprinzător de pielea dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că o mască pentru puncte negre nu este suficientă. Cu toate acestea, atât producătorii de cosmetice cunoscuți, cât și cei mai puțin cunoscuți au venit în ajutor - în oferta lor puteți găsi produse care vă vor ajuta să scăpați definitiv de problemă!

Cosmeticele pentru tenul cu imperfecțiuni nu puteau lipsi din magazinul online Nutridome. Printre produse veți găsi: creme normalizatoare pentru tenul cu imperfecțiuni, hidrolate naturale, spume de curățare a feței, seruri cu acid glicolic, elixiruri împotriva imperfecțiunilor și diverse tipuri de exfoliante. Gama completă include, de asemenea, kituri cosmetice ideale atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea mai matură.

Selectați versiunea