Achizițiile dumneavoastră
Cadoul tău
Du-te la coș
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Transport gratuit de la 289 RON

Categorii

Branduri

PREȚ

Etichetă

Creme Cc

Creme Cc

Sortează după:

lista de produse goale

ar putea fi interesat de

Cc cremele sunt un corespondent îmbunătățit al deja binecunoscutelor creme bb. Acțiunea lor se concentrează în primul rând pe ascunderea oricăror imperfecțiuni ale pielii. Îmbunătățirea stării pielii feței este obiectivul secundar al acestor produse cosmetice. Natura multifuncțională a cremelor le-a făcut pe femei să le îndrăgească pentru acțiunea lor de îngrijire a pielii, combinată cu capacitatea de a ascunde leziunile inestetice ale pielii. Ccremele cc sunt dedicate în special celor care se luptă cu o piele pretențioasă și chiar problematică. Datorită texturii lor ușoare și a ingredientelor valoroase, acestea nu încarcă pielea delicată a feței. Le puteți utiliza pe tot parcursul anului, bucurându-vă de un machiaj exemplar care merge mână în mână cu un ten hrănit.


Care este diferența dintre cc cream și bb cream?

Formula acestor două produse este foarte asemănătoare. Cu toate acestea, ele prezintă diferențe semnificative în ceea ce privește funcțiile lor și, în consecință, efectele vizibile cu ochiul liber. Atunci când folosiți bb creams, vă puteți aștepta la o acțiune antiinflamatoare, la o hidratare profundă și la o hrănire, care aduce cu sine regenerarea pielii iritate. Asta pentru că cel mai important lucru aici este să susțină eficient tratamentul leziunilor apărute pe față. Ascunderea imperfecțiunilor este în acest caz extrem de delicată și se bazează în principal pe uniformizarea tonusului pielii. Pe de altă parte, Ccremele de ccr, în schimb, se concentrează în primul rând pe ascunderea avansată a diferitelor leziuni ale pielii. Îngrijirea pielii nu este complet neglijată aici, dar reprezintă o funcție secundară. Cele mai bune cc creams funcționează exact ca și tradiționalele primeri și corectoare. Sarcina lor cea mai importantă este de a șterge optic chiar și cele mai greu de ascuns leziuni ale pielii. Ele se pot ocupa de acnee, cicatrici de acnee, orice roșeață și capilare sparte. Așadar, cea mai importantă, cea mai vizibilă diferență între bb cream și cc cream este modul în care acoperă - c cream va face acest lucru mult mai bine decât bb cream.

Ce rezultate vă puteți aștepta la utilizarea c cream?

În gama brandului nostru veți găsi numeroase sugestii pentru cele mai bune cc cream care se disting prin ingredientele lor valoroase, adesea naturale. Îngrijirea conștientă a feței și machiajul realizat cu produse de cea mai bună calitate vă vor garanta un aspect strălucitor în fiecare zi. Prin utilizarea ccreams veți obține o acoperire perfectă, iar fața dumneavoastră va căpăta un aspect sănătos și plin de strălucire naturală. Pielea ta va deveni vizual mai fină, iar nuanța pielii tale va fi perfect uniformizată. În plus, există creme cu protecție solară, care vă vor proteja și mai mult fața de razele UV dăunătoare. Acestea merită să fie folosite nu numai vara, ci și pe tot parcursul anului. Veți obține toate rezultatele menționate mai sus fără un efect de mască, deoarece ccremele sunt o soluție mult mai ușoară decât fluidul clasic. Acest lucru este de mare importanță, mai ales pentru cei care se luptă cu pielea vasculară sau cu tendințe acneice. De ce? Pentru că acest tip de ten nu trebuie supraîncărcat cu produse cosmetice în exces, mai ales cu produse cosmetice colorate, folosite pentru machiajul zilnic.

Pentru cine nu va fi potrivită alegerea cremei?

Deși cremele au multe avantaje, cu siguranță nu vor funcționa bine pentru cei cu tenul gras sau mixt. Motivul este simplu - aceste produse nu au proprietăți care să regleze secreția excesivă de sebum. În ciuda funcției lor opace, ele nu matifiază pielea și, prin urmare, nu elimină strălucirea. În acest caz, merită să ajungeți, de exemplu, la o bb cream matifiantă sau la un fond de ten dedicat acestei afecțiuni.

Dacă suferiți de afecțiuni cutanate avansate care au ca rezultat o inflamație activă și extinsă, cicatrici profunde sau hiperpigmentare severă, este indicat să vă consultați mai întâi medicul în alegerea oricărui produs cosmetic. În cazul unor astfel de afecțiuni, chiar și cele mai cele mai bune creme cc s-ar putea să nu le poată ascunde. Mai mult, este necesară mai întâi o terapie medicamentoasă adecvată, pentru a nu agrava și mai mult starea proastă a pielii. Nu uitați că cel mai important lucru este tratamentul, nu mascarea.

Selectați versiunea